Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hayırlısı olsun yani kimin neyi olmazsa onu istiyor hep okudun araştırdım sağda olursa erkek diyorlar demekki yanılma oluyor hep solunuzda mi hissettiniz bebeğiBenim soldaydi oglum var. Size 3. kiz geliyor galiba. Artik 4.ye.
Yani tam olarak anlamadım siz bakabilirsiniz benim için ne olursunuz 24.09.1990dogum tarihim halime kaldığım ay da temmuz 29 2023Onun gerçeklik değeri yok. Çin takvimine bakın 2023-24. Yaşınza 1 ekleyip hangi ayda hamile kaldıysanız tabloda denk gelen cinsiyet neyse %80 odur☺
Benimde sağdaydı oğlum sağ tarafımı çökertti hatta tepişmekten içimde ama göbek deliği şekli bikaç kez başkalarında da teyit ettim içe göçük olursa erkek dışa doğru olursa kıZİnşallah canım hayırlısı olsun yani kimin neyi olmazsa onu istiyor hep okudun araştırdım sağda olursa erkek diyorlar demekki yanılma oluyor hep solunuzda mi hissettiniz bebeği
İki tane kızım var bir de oğlum olsun isterim cidden merak tanŞu erkeği bulsanız da kurtulsanız artık. Canım meyve çekiyor, cinsiyeti ne diye bile sormuşsunuz.
Demekki belli olmuyor sağ veya sol da bebeğim cinsiyetiBenimde sağdaydı oğlum sağ tarafımı çökertti hatta tepişmekten içimde ama göbek deliği şekli bikaç kez başkalarında da teyit ettim içe göçük olursa erkek dışa doğru olursa kıZ
Meyve cekenlerin kiz diye biliyorum. Benim oglum var hep et cekerdim.Şu erkeği bulsanız da kurtulsanız artık. Canım meyve çekiyor, cinsiyeti ne diye bile sormuşsunuz.
Ben oğluma hamileyken üzümle yatıp üzümle kalkardım. Hiç mantıklı değil buna güvenip kız/erkek olabilir demek.Meyve cekenlerin kiz diye biliyorum. Benim oglum var hep et cekerdim.
Az kalmış zaten elbet öğrenirsiniz. İnsan kendinde olmayanı istiyor, çok normal ama bu kadar sıkıntı etmeyin kendinize.İki tane kızım var bir de oğlum olsun isterim cidden merak tan
Uzum de erkek ama diger meyveler kiz. Kesin bilgi bana guven.Ben oğluma hamileyken üzümle yatıp üzümle kalkardım. Hiç mantıklı değil buna güvenip kız/erkek olabilir demek.
Erik? Erik de çok alır yerdim. Normalde pek aramam, o ara takmıştım.Uzum de erkek ama diger meyveler kiz. Kesin bilgi bana guven.
Erikle üzüm erkek gerisi kız. Kesin bilgi jdksskfkErik? Erik de çok alır yerdim. Normalde pek aramam, o ara takmıştım.
Şimdi kiraz? diyeceğim. Diyecekler ki üzüm, erik, kiraz zaten erkek, gerisi kız.Erikle üzüm erkek gerisi kız. Kesin bilgi jdksskfk
Margaret sen de masallah butun manavi toplattirmissin he uzum erik kiraz erkek gerisi kiz kesin bilgi.Şimdi kiraz? diyeceğim. Diyecekler ki üzüm, erik, kiraz zaten erkek, gerisi kız.
Yok kiraz çekmemişti canım. Mesela dedim.Margaret sen de masallah butun manavi toplattirmissin he uzum erik kiraz erkek gerisi kiz kesin bilgi.
Cekseydi erkekti ama jdsjjfYok kiraz çekmemişti canım. Mesela dedim.