Canım %90 kız dedi doktor bugün. Şaştım kaldım, bacak arası boşalmış resmenKesinlikle öyle canım kıza da benziyor seninki ama yarın belli olur zaten buraya da yaz mutlaka merak ettim
Ya ciddi misin ay süper çok sevindim canım hadi hayırlı olsunCanım %90 kız dedi doktor bugün. Şaştım kaldım, bacak arası boşalmış resmen
Sağol canım valla hala şaşkınım, pipiyi de kendim görmüştüm doktorda dedi işte erken söylememek laızm aslında diyeYa ciddi misin ay süper çok sevindim canım hadi hayırlı olsun
Mrb sze dememştm ama smdi bktm sizin de öyle gözüküyor hayrlısı olsun ınsaallahMerhaba kesen uzun diye benim ultrason fotoğrafıma mi soylediniz acaba
Bugün öğrendik doğru tahmin erkekMrb sze dememştm ama smdi bktm sizin de öyle gözüküyor hayrlısı olsun ınsaallah
Hanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Erkek mi belli oldu muHanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Bana da tahmin de bulunur musunuzMrb sze dememştm ama smdi bktm sizin de öyle gözüküyor hayrlısı olsun ınsaallah
Hanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Şuan 12 +410 haftalıklen kızın da erkeğin de nub u böyle dışarıdadır. Erkekse iyice dışa gelişir kızsa geriye çekilir kilitoris olur. 2 3 hafta sonra böyle bacak arası bir görüntü nete yakın fikir verebilir.
Fotoda nub u net değil ama çatal görüntüsü varsa kesin kız veya bacak arası 3 çizgi kesin kız oluyor. Bu fotoğrafta ayırdedemedm.
Kemik yapısı kız canım sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3269998 doktor yine göremedi sizce belli mi nedir cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?