Cinsiyet tahmini alabilir miyim ilk cocugum merak ediyorum

Bak bu da mesela kız bebek bunun da var bacak arasında biseyler

Eklentiler

• Screenshot_20230703_114706_Instagram.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 503
Ya bilemedim ki benimkinde de çizgi var gibi baksana erkeklerinki düz kalkık oluyor sanki
Bu da benim kızımın bacak arası fetal DNA sonucu çıkmadan ben bu ultrason fotoğrafı ile kız bebisimiz olacağını anlamıştım Allah gönlünüze göre versin inşallah cinsiyeti öğrenince buradan yazar mısınız ? Merak ederim.heyecanli bekleyiş

Eklentiler

• IMG_20230703_114329.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 560
Aynı sizinkiyle benimki de bakın sizinde 2 tane çizgi gibi var benimki sadece biraz daha kabarık tabi ki yazarım

Benim fotom demi canim
Evet canım senin ki . Instagram da bir doktor var cinsiyetleri söylüyor böyle çıkıntı gibi duruyor ama üç çizgi varsa kız diyor genelde ordan Yola çıktım, tahmin yaptım.Erkeklerde çıkıntı daha belli oluyor gibi

Aynen bana da öyle gibi geldi canım

Hanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirim çok teşekkür ederim
Canım konunu okudum, bende 11+0 da aynı böyle bir çıkıntı gördüm gördük doktorla ve erkek demişti hatta nasıl bu kadar erken demiştim kendi kendime , şimdi sen doktor kıza benziyor diyince içime bir kurt düştü, acaba değişir mi diye

Canım çıkıntı gittikçe belirginlesir diklesirse erkektir

Benimki 3 çizgi var gibi durduğu için ve çıkıntı dik olmadığı için dr kız olabilir dedi

Ultrasyon fotosu varsa at bakalım

3 çizgili çıkıntı canım yarın ne kadarlık olmuş olcaksin
Zaten bence çok erkenden doktorların söylemesi da iyi değil. Belki de erkektir kesin bilmiyorum ama etrafımda da o kadar çok ay erkek dediler kız çıktı ya da tam tersi kız dediler erken çıktı diyen oldu ki erken haftalarda ki cinsiyet için. Bakalım nasip artık, kızı erkeği fark etmez sağlıklı olsunlar da

Kesinlikle öyle canım kıza da benziyor seninki ama yarın belli olur zaten buraya da yaz mutlaka merak ettim

Bacak arasndan ziyade kese uzun gibi duruyo yani erkek bana da öyle denmsti ciddem öyle oluo ikinci erkek bebegime hamileyim ikisininde ultrason görüntüsünde kese uzundu yuvarlak olunca da kız oluoms.
Merhaba kesen uzun diye benim ultrason fotoğrafıma mi soylediniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…