Ya bilemedim ki benimkinde de çizgi var gibi baksana erkeklerinki düz kalkık oluyor sanki12.hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bilemedim ki benimkinde de çizgi var gibi baksana erkeklerinki düz kalkık oluyor sanki12.hafta
Bu da benim kızımın bacak arasıYa bilemedim ki benimkinde de çizgi var gibi baksana erkeklerinki düz kalkık oluyor sanki
Aynı sizinkiyle benimki de bakın sizinde 2 tane çizgi gibi var benimki sadece biraz daha kabarık tabi ki yazarımBu da benim kızımın bacak arasıfetal DNA sonucu çıkmadan ben bu ultrason fotoğrafı ile kız bebisimiz olacağını anlamıştım
Allah gönlünüze göre versin inşallah
cinsiyeti öğrenince buradan yazar mısınız ? Merak ederim.heyecanli bekleyiş
![]()
Benim fotom demi canimBacak arası üç çizgi var , bana kız gibi geldi
Evet canım senin ki . Instagram da bir doktor var cinsiyetleri söylüyor böyle çıkıntı gibi duruyor ama üç çizgi varsa kız diyor genelde ordan Yola çıktım, tahmin yaptım.Erkeklerde çıkıntı daha belli oluyor gibiBenim fotom demi canim
Aynen bana da öyle gibi geldi canımEvet canım senin ki . Instagram da bir doktor var cinsiyetleri söylüyor böyle çıkıntı gibi duruyor ama üç çizgi varsa kız diyor genelde ordan Yola çıktım, tahmin yaptım.Erkeklerde çıkıntı daha belli oluyor gibi
Canım konunu okudum, bende 11+0 da aynı böyle bir çıkıntı gördüm gördük doktorla ve erkek demişti hatta nasıl bu kadar erken demiştim kendi kendime , şimdi sen doktor kıza benziyor diyince içime bir kurt düştü, acaba değişir mi diyeHanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Canım çıkıntı gittikçe belirginlesir diklesirse erkektirCanım konunu okudum, bende 11+0 da aynı böyle bir çıkıntı gördüm gördük doktorla ve erkek demişti hatta nasıl bu kadar erken demiştim kendi kendime , şimdi sen doktor kıza benziyor diyince içime bir kurt düştü, acaba değişir mi diye![]()
Benimki 3 çizgi var gibi durduğu için ve çıkıntı dik olmadığı için dr kız olabilir dediCanım konunu okudum, bende 11+0 da aynı böyle bir çıkıntı gördüm gördük doktorla ve erkek demişti hatta nasıl bu kadar erken demiştim kendi kendime , şimdi sen doktor kıza benziyor diyince içime bir kurt düştü, acaba değişir mi diye![]()
Ultrasyon fotosu varsa at bakalımCanım konunu okudum, bende 11+0 da aynı böyle bir çıkıntı gördüm gördük doktorla ve erkek demişti hatta nasıl bu kadar erken demiştim kendi kendime , şimdi sen doktor kıza benziyor diyince içime bir kurt düştü, acaba değişir mi diye![]()
Yarın kontrolüm var bakalım, belli olur herhalde çizgi mi çıkıntı mıBenimki 3 çizgi var gibi durduğu için ve çıkıntı dik olmadığı için dr kız olabilir dedi
3 çizgili çıkıntı canım yarın ne kadarlık olmuş olcaksinYarın kontrolüm var bakalım, belli olur herhalde çizgi mi çıkıntı mı![]()
Ultrasyon fotosu varsa at bakalım
13+2 oluyorum canım yarın3 çizgili çıkıntı canım yarın ne kadarlık olmuş olcaksin
Zaten bence çok erkenden doktorların söylemesi da iyi değil. Belki de erkektir kesin bilmiyorum ama etrafımda da o kadar çok ay erkek dediler kız çıktı ya da tam tersi kız dediler erken çıktı diyen oldu ki erken haftalarda ki cinsiyet için. Bakalım nasip artık, kızı erkeği fark etmez sağlıklı olsunlar da3 çizgili çıkıntı canım yarın ne kadarlık olmuş olcaksin
Kesinlikle öyle canım kıza da benziyor seninki ama yarın belli olur zaten buraya da yaz mutlaka merak ettimZaten bence çok erkenden doktorların söylemesi da iyi değil. Belki de erkektir kesin bilmiyorum ama etrafımda da o kadar çok ay erkek dediler kız çıktı ya da tam tersi kız dediler erken çıktı diyen oldu ki erken haftalarda ki cinsiyet için. Bakalım nasip artık, kızı erkeği fark etmez sağlıklı olsunlar da![]()
Yazarım canım tabi ki haber etcemKesinlikle öyle canım kıza da benziyor seninki ama yarın belli olur zaten buraya da yaz mutlaka merak ettim![]()
Merhaba kesen uzun diye benim ultrason fotoğrafıma mi soylediniz acabaBacak arasndan ziyade kese uzun gibi duruyo yani erkek bana da öyle denmsti ciddem öyle oluo ikinci erkek bebegime hamileyim ikisininde ultrason görüntüsünde kese uzundu yuvarlak olunca da kız oluoms.