- 13 Ocak 2021
- 5
- 0
- 16
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bana da tahmin eder misiniz lütfen 9+5 im :)Mrb sze dememştm ama smdi bktm sizin de öyle gözüküyor hayrlısı olsun ınsaallah![]()
Merhaba bana da tahmin eder misiniz lütfen 9+5 im Eki Görüntüle 3271507 Eki Görüntüle 3271508Mrb sze dememştm ama smdi bktm sizin de öyle gözüküyor hayrlısı olsun ınsaallah![]()
Yuvarlak gbi kese sanki kız diyolar o skl olunca ama. hayrlısı İnsaallahMerhaba bana da tahmin eder misiniz lütfen 9+5 im Eki Görüntüle 3271507 Eki Görüntüle 3271508
Merhaba bizimkini de yorumlae mısınız 9+5 im :)10 haftalıklen kızın da erkeğin de nub u böyle dışarıdadır. Erkekse iyice dışa gelişir kızsa geriye çekilir kilitoris olur. 2 3 hafta sonra böyle bacak arası bir görüntü nete yakın fikir verebilir.
Canim merhaba cinsiyet belli oldu mu ?Aynı sizinkiyle benimki de bakın sizinde 2 tane çizgi gibi var benimki sadece biraz daha kabarık tabi ki yazarım![]()
Cumartesi belli olcak canım senin belli miCanim merhaba cinsiyet belli oldu mu ?![]()
Belli oldu mu canım cinsiyet.benim zaten fetal DNA ile belli olmuştu.kiz bebişim ,Cumartesi belli olcak canım senin belli mi![]()
Kız gibi canımMerhaba tahminde bulunabilirmisiniz? 11 haftalık.
Erkek gibi duruyor canm hayırlısıHanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Bnmkinede bkrmsnzİşte ona pipi demedi doktor kritorise benziyor dedi canım o kordon sanırım ondn öyle dedi
Bnada bksnKiz
ilk fotodaki cikintiyi, son renkli ultrasonda goruyoruz, kordon o bence :)
Fiziki yapisi da cok narin, erkek olmak icin :)
Biri yolda biri kucagimda iki kiz annesi olarak, oyumu kiz bebekten yana kullaniyorum.
Kesinlikle öyle canım kıza da benziyor seninki ama yarın belli olur zaten buraya da yaz mutlaka merak ettim![]()