Erkek tabiki pipisi ordan gözüküyor ilk resimde el sallıyorHanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
İşte ona pipi demedi doktor kritorise benziyor dedi canım o kordon sanırım ondn öyle dediErkek tabiki pipisi ordan gözüküyor ilk resimde el sallıyor
Ben daha çok pipiye benzettim Dr ne diyorsa odur tabiki deİşte ona pipi demedi doktor kritorise benziyor dedi canım o kordon sanırım ondn öyle dedi
Erkek bence. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba tahminde bulunabilirmisiniz? 11 haftalık.
Bacak arasında gayet net erkek görünüyorHanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Erkek bebişHanımlar merhaba 10+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini alabilir miyim bugün doktor sadece kritorise benzeyen birsey görüyorum dedi o kadar. Bilenler lütfen tahminde bulunursa sevinirimçok teşekkür ederim
Valla dr kız gibi dedi 2 haftaya belli olcakErkek bebiş
Hatta 12+1 de gittiğimde %80 kız dediErkek bebiş
Ama tabi %100 değil onu 15 temmuz da soylucekHatta 12+1 de gittiğimde %80 kız dedi
Hayırlısı olsun inşallahValla dr kız gibi dedi 2 haftaya belli olcak
Bakın atayim 12. hafta usgsinjHayırlısı olsun inşallahbana da doktor erkeğe benziyor demişti fetal DNA testinde kız bebisimiz olacağını öğrendik.bacak arası resminde üç çizgi yerine resmen çıkıntı gözüküyor.o yüzden erkek bebeğe benzettim bnm kızımda bacak arası dümdüz gözüküyordu.
Kaçıncı hafta da düzdü canımHayırlısı olsun inşallahbana da doktor erkeğe benziyor demişti fetal DNA testinde kız bebisimiz olacağını öğrendik.bacak arası resminde üç çizgi yerine resmen çıkıntı gözüküyor.o yüzden erkek bebeğe benzettim bnm kızımda bacak arası dümdüz gözüküyordu.
Dr bana da erkek olsa çok daha büyük çıkıntı olmasını bekleriz dedi ama tabi net değil dediğim gibiKaçıncı hafta da düzdü canım
12.haftaKaçıncı hafta da düzdü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?