Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl anladınız acaba
Benimkisi de erkek ona benziyorNasıl anladınız acaba
Ben de erkek hissediyorum ama bilemedim doktor da tahminde bulunmadı sormak istedim burda teşekkürlerBenimkisi de erkek ona benziyor
Kaç haftalik olduBen de erkek hissediyorum ama bilemedim doktor da tahminde bulunmadı sormak istedim burda teşekkürler
13 haftalık olduKaç haftalik oldu
Doktor diger gittiğinde cinsiyeti soyleyecek mi13 haftalık oldu
Evet dün gittim ikili tarama testi istedi o bir haftaya falan çıkıyormuş zaten bi daha bir ay sonra gelirsin demiştiDoktor diger gittiğinde cinsiyeti soyleyecek mi
Siz kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyetiDoktor diger gittiğinde cinsiyeti soyleyecek mi
Benim doktor söylemedi ekrandan çektiğimiz resimlerde dikkatli inceleyiniz üreme organı göründü çünkü uygun pozisyondaydi 11 hafta 4 gunlukkenSiz kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyeti
Bizimki göstermedi bence ya da kız o yüzden göremedik hayırlısı artıkBenim doktor söylemedi ekrandan çektiğimiz resimlerde dikkatli inceleyiniz üreme organı göründü çünkü uygun pozisyondaydi 11 hafta 4 gunlukken
bundan yapsana cnmkızlar cinsiyet tahmini yapabilecek var mı ☺
bundan yapsana cnm
Ultrason makinesi kalitesine de bağlı bence sizinki erkekBizimki göstermedi bence ya da kız o yüzden göremedik hayırlısı artık
bundan yapsana cnm
Hayırlısı bakalım mecbur bi ay sonraki kontrolü beklicez insan çok heyecanlanıyor amaUltrason makinesi kalitesine de bağlı bence sizinki erkek
Çok şanslısınız sizde en azından heyecan yaratmış ben heyecanımı yaşamadan direk üreme organı göründü hiç heyecan bile yasayamadim biraz yaşamak isterdimHayırlısı bakalım mecbur bi ay sonraki kontrolü beklicez insan çok heyecanlanıyor ama
Ben göbeğin üstüne koyup yapılanı yapmıştım orda düz gidip gelmişti o da erkek demek sanırımBu testle erkek çıktı
Bence hemen öğrenmek de güzel ya kendini ona göre ayarlarsın göbüşümü severken ben de oğlum ya da kızım demek istyorum artıkÇok şanslısınız sizde en azından heyecan yaratmış ben heyecanımı yaşamadan direk üreme organı göründü hiç heyecan bile yasayamadim biraz yaşamak isterdim