- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 53
- 32
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Allah hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ben 24 haftaligim sen kac haftaliksin bakalim ne daha ne diyceklerBenim de hep içimde şüphe kaldı doktorların sayesinde
Ben de 24 haftalıkAllah hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ben 24 haftaligim sen kac haftaliksin bakalim ne daha ne diycekler
Açlık ve tokluk hangisini baktırdınızBende haftaya pazartesi gidicem sanirim yuksek cikicak en son kan vermistim kanimda swkerim yuksek treoidim düşük cikmiş
Yorumunuzu bekliyorum :)12/13 haftalık ultrason fotoğrafını atin buraya tahminim çoğu tutuyor siiznkinede bakayim tabiki isterseniz
Normal kan aldirdim tok karninaydimAçlık ve tokluk hangisini baktırdınız
Benim ikisi de rutin kontrolde normal gidiyor ama gebelik şekeri farklı diyorlar
Benimkine de bakabilir misiniz doktorum 11+5te kız dedi 13+6da erkek dedi12/13 haftalık ultrason fotoğrafını atin buraya tahminim çoğu tutuyor siiznkinede bakayim tabiki isterseniz
11+5 zaten çok erken bi teşhis olur.Benimkine de bakabilir misiniz doktorum 11+5te kız dedi 13+6da erkek dedi
İlk 3 fotoğraf 13+6
Son 2 fotoğraf 11+5
Nub teorisine göre kız gibi geldi bana ama çıkıntıyı görünce bir şaşırmadım değil yine de hayırlısı tabi biraz daha beklemek lazım11+5 zaten çok erken bi teşhis olur.
16-17.haftaları bekleyin net olur
Başka çocuğunuz var mı ilk gebelik miNub teorisine göre kız gibi geldi bana ama çıkıntıyı görünce bir şaşırmadım değil yine de hayırlısı tabi biraz daha beklemek lazım
İlk gebeliğimBaşka çocuğunuz var mı ilk gebelik mi
Merhaba bana da bakar mısınız12/13 haftalık ultrason fotoğrafını atin buraya tahminim çoğu tutuyor siiznkinede bakayim tabiki isterseniz
O zaman sağlıklı olsun diyelimİlk gebeliğim
Merhaba atsam anlarmısınız acabaBen boyle degisen çok duydum ama benimki 15+0 haftada erkek dedi. Kendim baktigimda da bacak arasinda bisey vardi. 15+4 olduk
Senin kız canım bebeginBenimkine de bakabilir misiniz doktorum 11+5te kız dedi 13+6da erkek dedi
İlk 3 fotoğraf 13+6
Son 2 fotoğraf 11+5
Sağlıklı olsun inşallah kız diyorum bende
Kız canım bebeğinYorumunuzu bekliyorum :)
Kız bebeğin
Tesekkur ederim nasil anliyorsunuz sasirdim doğrusu:)Kız canım bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?