- 30 Mart 2022
- 5.611
- 3.325
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Ya 6 hafta yazıyor ultrason kağıdındaHmm cknti gorunyomu ben anlmam da
Msj attım size gönderdimTabikide isterseniz özele atın ben siteyi pek anlamıyorum ordan bakayım
Devlette yanılma oluyor. Galiba bu ultrasonun modeli ile ilgiliBen 21.haftadayım 17 ye kadar kız demişlerdi. 17.haftada erkek olduğunu öğrendikyine de garanti olsun diye detaylı ultrasonu bekliyoruz çünkü isimli şeyler yaptırıcam emin olmamız lazım
Ben özele gidiyorumDevlette yanılma oluyor. Galiba bu ultrasonun modeli ile ilgili
Sizce nedr cnsytKız Allah seni6 haftalık bebeği nasıl anlayalım
Kese şekli falan filan hikaye. Yanıltır. Bekle biraz büyüsün
11 hafta simdi sizce nedrYa 6 hafta yazıyor ultrason kağıdında
Ne çıkıntısı ?
Daha cinsel organı oluşmadı. Yapmayın Allah aşkına. 6 haftaaaa (!)
11 haftlik halii erkek demisdin dha beli deil doktor tahminm var dedi ama erkn 2 hafta sonra kesin soyliycm sna dedi 3 aylik olucaz .. erkn ogrncem cinsyti acaba erkek oldu icin mi erkn . Digr kizlrm 5 ve 6 ayda beliydiBu kesinlikle erkek
Valla ben bilmem. Anlamam da. Ama çok erken. 17.haftaya kadar kız dediler sonra erkek oldu bizim. Kim ne derse desin inanmayın.11 hafta simdi sizce nedr
HahahahahaArkadaşlar banada 15.ci haftada kız 17.ci haftada kız kesin genatalini gördüm dudakları dedi özel doktor parti yaptık 21.ci haftada detaylıya gittik başka özel labaratuar doktora erkek dedi pipisini gösterdi kafamız çok karıştı
Anldmm tskr .. canm doktr da bana iki hafta sonra gel dedi kesin soylicem dedi . 11 haftyz suan acaba bukdr erkn soylemsi erkek olablrmi kizlrin gec belli oluyoValla ben bilmem. Anlamam da. Ama çok erken. 17.haftaya kadar kız dediler sonra erkek oldu bizim. Kim ne derse desin inanmayın.
Evet o zaman erkek görmüş olabilir ama sadece tahmin. Bizim oğluşun pipisi gözükmedi 17 ye kadar. 2 hafta sonra söylemesi de çok güvenli olmaz ama renkli ultrasonu varsa kesin görürAnldmm tskr .. canm doktr da bana iki hafta sonra gel dedi kesin soylicem dedi . 11 haftyz suan acaba bukdr erkn soylemsi erkek olablrmi kizlrin gec belli oluyo
Ewd ozele gdyrumm aslnda bgnde gordu ama emin olmk icin demedi bsiiEvet o zaman erkek görmüş olabilir ama sadece tahmin. Bizim oğluşun pipisi gözükmedi 17 ye kadar. 2 hafta sonra söylemesi de çok güvenli olmaz ama renkli ultrasonu varsa kesin görür
Evet şuan bu durumu bende yaşıyorum. 12 haftasında detaylı ultrasonda kız dediler . 17 haftada nlrmal ultrasonda erkek çıktı şaşırıp kaldık. 23 haftayı bekliorum kontrolume az kaldı aralık ayında gidince netleşicek.Merhaba kızlar
Bir sorum var,kafam çok karışık.
Bir dahaki kontrole kadar beklerken size de sormak istedim.
17.haftama kadar bebeğime hep kız dediler.
13.haftamda detaylı ultrasonda bile kız dediler.
Hatta kime sorduysam erkek olsa çoktan belli olurdu erkek erkenden belli olur dediler ama bizim bacak arası hep boştu.
17.haftada birden erkek oldu
Alışverişe başlasam mı doğru mudur
Zaten bugüne kadar unisex aldık yeter artık biraz da cinsiyete göre almak istiyorum.
%90 dedi doktorumuz.
Herhalde doğrudur dimi başına gelen var mı
12 hafta cinsiyet için zaten çok erken. Yanılmaları çok doğal. Bana 15 te de kız dediler.Evet şuan bu durumu bende yaşıyorum. 12 haftasında detaylı ultrasonda kız dediler . 17 haftada nlrmal ultrasonda erkek çıktı şaşırıp kaldık. 23 haftayı bekliorum kontrolume az kaldı aralık ayında gidince netleşicek.
17.ci haftada vajinanın dudaklarını gördüm diye kesin dediler nasık değişebiliyor anlamıyorumHahahahahadetaylı daha garantidir ama bilmiyorum.
Bana detaylida erkek dediler sizin son durum nedir gerci 23 haftaligim gecen hafta dr gittigimde perinotolojideki dr kim erkek dedi dedi dr ismini verdim neyse ben gormedim dedi anaa bu cocugun cinsiyeti nedir tam diyorum erkek kafamd soru isaretleri12 hafta cinsiyet için zaten çok erken. Yanılmaları çok doğal. Bana 15 te de kız dediler.
Size detaylida ne dediler12 hafta cinsiyet için zaten çok erken. Yanılmaları çok doğal. Bana 15 te de kız dediler.
Erkek dedilerSize detaylida ne dediler
Benim de hep içimde şüphe kaldı doktorların sayesindeBana detaylida erkek dediler sizin son durum nedir gerci 23 haftaligim gecen hafta dr gittigimde perinotolojideki dr kim erkek dedi dedi dr ismini verdim neyse ben gormedim dedi anaa bu cocugun cinsiyeti nedir tam diyorum erkek kafamd soru isaretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?