Cinsi Sapıkla evlenmişim...

Neye inanmak isterseniz ona inanin.. daha onceki konuma da bakabilirsiniz. bence buna inanmak istemeyen tavrinizla siz bir erkeksiniz.

Madem böylebiri var meslekten çıkarılmalı hatta ifşa edilmeli doktor diyorsunuz.hadi siz kendinizi kurtardınız beki o kişiye muayne olan onlarca insan?
hangi şehirde,hangi hastanede en azından bunu söylemelisiniz.Sadece kendinizi düşünmeyin lütfen net.

yahu bir arayip avukatla gorusun. ifsa edersem hakkimda suc duyurusunda bulunacak adam zaten camur pisligin teki.. sonra haberlere manset olayim...ben bunlari mahkemeye sunucam. hakim karar verecek. bu kadar basimda bela varken lutfen arastirip sonucunun nerelere varacagini idrak edip uzerimde baski kurmaya calisin.uzaktan konusup ifsa et demek dile kolay.

Valla ben bu bilgiyle bir ömür vicdanım rahat yaşayamazdım.ne diyelim size kolay taşımalar...

tabiki benimde resimlerim ve videolarimiz var... amaci da ben nobetteyken izlerimdi...offf sapik bir adam...
artık kimseye güvenlmiyor, dr.olması onun adam olduğu anlamına gelmiyor..

tiksinti durum...benim bile erkeklere güvenim kalmadı....her türlü şeyi düşünüyorum..

daha kolay boşanabilmek için güzel delil edinmişsin..buna sevindim..Tez zamanda kurtul, kurban bile kes...

Allah ölelerle bi daha karşılaştırmasın...

ne doktoru bu ayol. gidipte adamın önüne yatmayalım anaaaaaaa :)))))))))))) hangi şehirdeki buuu

aynen oyle arkadasim kesinlikle kurban kesicem annemin ahti var.. ne sapik bir dünya bu.. Allah im sen koru Yarabbim

Canim cok gecmis olsun,diger konunu merak ettim..link atar misin

Böyle bir durumda dr. beyin korkması çekinmesi gerekmiyor mu yahu?
Sizi nasıl tehdit edebiliyor ki?

çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten. sonuçta bu yazdıklarınız doğruysa güvenmekte haklısınız. sonuçta müneccim değilsiniz ya. dışardan çok güzel bir portre çizmiş. ayrıca 20 yıldır annesini tanıyorum diyorsunuz. ne diyelim Allah şaşırtmasın. yalan dünya kimseyi kınamamak lazım. hepimiz imtihandayız. ne oldum dememeli insan ne olcak demeli. Allahım sen koru.

Bu konu bana garip geliyor, sahte falan demiyorum ama burada okuyan onca insanın içine kurt düştü, ya gideceği doktor bu adamsa diye. Aslında yazılanlar ihbar niteliğinde.

Bu konu bana garip geliyor, sahte falan demiyorum ama burada okuyan onca insanın içine kurt düştü, ya gideceği doktor bu adamsa diye. Aslında yazılanlar ihbar niteliğinde.
evet tamam konu sahibi adamın adını veremez ama bari şehri yazsın

Kanım dondu yarabbim sen koru.ifşa et o doktorun adını burda olmasada git hastanesinde barınamasın başkalarınada zarar veremesin

iyi ki bu adamla daha uzun evli kalmadin, Allah'a sukret ki erkenden gordun yuzunu ve daha cok vakit kaybetmedin..
ya seni de alet etseydi sapikliklarina, Allah korusun..
hem cinsi sapik olmasa bile, sapkin bi manyakti diger anlattiklarina gore..

ay inanmıyorum Allah korumuş seni ,çok üzüldüm kendine dikkat etmelisin verilmiş sadakan varmış ,nasıl bi iğrençlik bu ya , bunu avukatına sunmalısın nasıl bi pislik olduğu anlaşılsın kendini sakın üzme .

Allah yardimcin olsun nasil bir dunya insan kocasini taniyamiyor ins en kisa zamanda kurtulursun

Cok gecmis olsun canim Allah korumus seni o adi sapiktan yol yakınken bunlari farketmen en iyisi olmus bence ya ondan cocugun olsaydi o zaman hersey daha zor olucakti

Bir adam için ne zaman aşırı kıskanç diye duysam arkasından böyle başka kadınlar çıkıyor. Kendileri yapıyor ya pislikler karşıdaki yapmasın diye kısıtlıyorlar hep. Senin adına çok sevindim. Allah büyük bir beladan kurtarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…