Cinsellikten kaçan erkek

Ben eski sevgilisiyle anal yaptigini dusunuyorum
Eski sevgilisiyle anal yapmıştır da erkeler anal ilişkiyi bekaret tabularından dolayı tercşh ederler ve evlendikten sonra da tekrarlamazlar pek fantazi konumuna düşer yani, alıştı öyle gider diye bir durum yok, aklı başındaki erkek uygun olan yeri makata tercih edecektir.

İhtiyaca binaen dediğiniz şeyin sıklığı ne peki, bir de nişanlıyken bu şekilde birleşme isteme sıklığı da şu anki süresiyle aynı mıydı?

Eski sevgilisiyle anal yapmıştır da erkeler anal ilişkiyi bekaret tabularından dolayı tercşh ederler ve evlendikten sonra da tekrarlamazlar pek fantazi konumuna düşer yani, alıştı öyle gider diye bir durum yok, aklı başındaki erkek uygun olan yeri makata tercih edecektir.

İhtiyaca binaen dediğiniz şeyin sıklığı ne peki, bir de nişanlıyken bu şekilde birleşme isteme sıklığı da şu anki süresiyle aynı mıydı?
Yani kendi istedigi zaman asla benim yanaştigimda degil ve öpusme yok seks yapmasak bile öpuşmuyoruz tv izlerken yada gece yatakta yatarkennvs aramizda sevisme yok

Artik tavrimi koyucam bende o kadar ac kalmisim ki yapsinda nasil yaparsa modundayim
Hep onun istediği pozisyonda olmasın bence bir de neden sadece o pozisyonda istediğini sorun ters sorular sorup neden böyle yaptığıyla ilgili bilgi edinirsiniz belki

Hep onun istediği pozisyonda olmasın bence bir de neden sadece o pozisyonda istediğini sorun ters sorular sorup neden böyle yaptığıyla ilgili bilgi edinirsiniz belki
Bu gelemdi aklima bi sekilde ogrenmeye calisicam fakat umarim dogru yanit verir

Yani kendi istedigi zaman asla benim yanaştigimda degil ve öpusme yok seks yapmasak bile öpuşmuyoruz tv izlerken yada gece yatakta yatarkennvs aramizda sevisme yok
Bütün söylediklerinizi toplayarak şuraya çıktım
Adam size duygusal anlamda dokunmuyor öpmüyor
Cinsellik ihtiyacını karşılarken de bedeninize dokunmuyor anal olmasa bile doggy tarzı arkadan birleşme seçiyor
Dini açıdan hassas

Özür diliyorum ama bu söyledikleriniz bir araya geldiğinde bende kendi cinsel tercihini reddeden bir eşcinsel izlenimi bırakıyor.

Kırıcı olduysam kusuruma bakmayın 😔

Hafta bazinda ben cok zorlarsam oda iki ama kaliteli iliski yok opusme falan direk anal pozisyona gecip onden bide ben bosalana kadar bekliyor hakkini yemiyim beyfendinin :-)
Öpüşme, dokunma olmadan hop diye nasıl ereksiyon oluyor ayol? Tuhaf.

Ama bunu tesbit edemiyorum yolumu cizmek istiyirum
Normalde bu tarz şeyleri tasvip etmem fakat böyle bir durumda olsaydım kesin telefonunu kurcalardım. Google geçmişi bile bir sürü ipucu verebilir. Gmailine de bakabilirsiniz, üye olduğu siteleri görürsünüz

Bütün söylediklerinizi toplayarak şuraya çıktım
Adam size duygusal anlamda dokunmuyor öpmüyor
Cinsellik ihtiyacını karşılarken de bedeninize dokunmuyor anal olmasa bile doggy tarzı arkadan birleşme seçiyor
Dini açıdan hassas

Özür diliyorum ama bu söyledikleriniz bir araya geldiğinde bende kendi cinsel tercihini reddeden bir eşcinsel izlenimi bırakıyor.

Kırıcı olduysam kusuruma bakmayın 😔
Yok hayir haklisiniz bana da ayni geliyor. Fakat beni sevdigini dusunuyorum boyle bir sorun var

Normalde bu tarz şeyleri tasvip etmem fakat böyle bir durumda olsaydım kesin telefonunu kurcalardım. Google geçmişi bile bir sürü ipucu verebilir. Gmailine de bakabilirsiniz, üye olduğu siteleri görürsünüz
Evliligin ilk basinda internette telefonuma j*gola sitesi cok geliyordu yani ayni evin icinde oldugumuzdan birbirimizin baktigi seyler oneri olarak reklam olarak dusuyor

Benim dikkat ettigin sey ünlu kadinlarin makyajsiz fotolarina bakiyor bitek bunu gordum arti 18 degil oda

Yok hayir haklisiniz bana da ayni geliyor. Fakat beni sevdigini dusunuyorum boyle bir sorun var
Sevmekle evlilik aynı şey değil maalesef her zaman
Yapacagimiz zaman yarim saat tuvalete giriyor orda ne yaptigini bilmiyorum . Gerçi kendisi hep tuvalete girer telefonla . Ama telefonu ortadadir hep . Çocuk istegide yok bu arada
İstese de yapmayın zaten, tuvalette video izliyor erekte olmak için, bu bir paravan, benimle birlikte olmuyorsun diye sorgulamamanız için özel olarak yapıyor. Kocalık vazşfesini yerine getirmiş oluyor böylece

X