Cinsellikte utanma

işiniz zor aslında peki cinselliğin dini açıdan yorumlandığı bir kitabı alın ve onun yanında okuyun ve hatta bu tür ilişkilerin olabileceğini yazan bölümü ona gösterin belki etkili olur.

Hic demedim.ya zaten ben bunalri istedigimi soyluyorum ama bende vcuudumu saklayip duruyorum.belki oda benim gibi istiyordur bilemem.benim saklama sebebimde dogumda sonra gobegik resmen ecis bucus oldu.bu yuzden
Bakın kimse manken filan değil burada,bizler de vücutlarımızda beğenmediğimiz yerlerimiz elbette oluyor.
İsteğinizi söyleyin o zaman bakalım ne cevap verecek size.

Hic demedim.ya zaten ben bunalri istedigimi soyluyorum ama bende vcuudumu saklayip duruyorum.belki oda benim gibi istiyordur bilemem.benim saklama sebebimde dogumda sonra gobegik resmen ecis bucus oldu.bu yuzden
Sen hatalısın,çocuk doğurmulsun diye göbeğinden utanıyorsun, vajinan çirkinmiş diye adama domundurtmuyorsun,allah bilir yorganın altından da çıkmıyorsundur. Sizin ilişkiniz gitgelden ibaret gibi göründü bana, sizin sorununuz böyle çözülmez, cinsel hayatı mükemmel olan insanların hepsi afrodit mi sanıyorsun, heğimizin ya göbeği ya göğsü sarkık, evlilik eşine olduğun gibi görünüp onu olduğu gibi sevmektir, kusur saklayıp utanarak yürümüyor

Kararli bi zekilde diyette zaten
tamam o kilo versin, siz de kendinizi ifade edin. Ben böyle bir cinsel yaşam istemiyorum, bundan tatmin olmuyorum ama bence birlikte çözebiliriz bu sorunu falan deyin. Çözülmeyecek şeyler değil ama ikiniz de bu kadar içe dönük ve çekingen olursanız ömür boyu böyle sürer hatta daha kötüye gider durum.

Aslinda kendimi sakinlestirmek icin sormustum sanirim.herkez oral istemek zorunda degil gibi seyler.ama herkezin acayibine gitti iste
Herkes istemeyebilir evet ama sizdeki sorun oraldan çok daha büyük, ayrıca erkeklrin neredeyse tamamı oraldan çok büyük zevk alır

Aslinda kendimi sakinlestirmek icin sormustum sanirim.herkez oral istemek zorunda degil gibi seyler.ama herkezin acayibine gitti iste
Herkes oral istemek zorunda değil evet ama insan partnerini tatmin etmek zorunda. Bir insanla 25-30 yıl sevişeceksek bu sevişmelerin iki tarafında keyif aldığı şekilde olması gerekir.

Edep ne ki? Karı kocasınız siz. Birbirinizden isteyeceksiniz

Mesela film izlerken opusme sevisme sahnesi geldiginde hemen ileri aliyim demez.ama bazen oral sahnesi cikar ya.goruntu olarak acik xegil de yani oral yapildigi anlasilan sahneler falan .o sahneler gelince hemen ileri sarar mesela.bende tepkili diye dusunuyorum iste

Hiç denemdiği için normal gelmiyor olabilir, istedikten ve rahat olduktan sonra işi gayet rahat o noktaya taşırsınız, siz önce ona dokunmanız konusunda onu ikna edin, lap dşye üzerşne çökerseniz geri teper zaten ki sizde o açıklık da yok zaten.

Mrb canım. Öncelikle oral konusunda bu kadar ısrarcı olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü görünen veya görünmeyen bir sürü mikrop hastalık vs taşıyor olabiliriz hepimiz. Bu mikroplar en çok üreme organlarında yer alabilir. Çünkü dışarıya karşı savunmasız ve açık bir bölge. Orada var olan bulaşıcı bir hastalık ağızdan vücuda girerse çok kötü sonuçlar doğurabilir. Yok illa yapıcam diyorsan da sen bilirsin. Araştır iyice. Orgazm konusu da şöyle ki, ikinciyi yapmayı bırakın. Bu hep böyle devam etmemeli kanımca. İlkini uzatmaya çalışın. Önsevişme sonrası o sırt üstü uzansın, sen de üzerine otur. Yavaş yavaş penisi içine al. Tabi tentene temas çok önemli. Oturmadan önce onun her yerine dokun, üzerini tamamen çıkarmasında ısrarcı ol. Öpmek istediğin yerlerini öp. O da seni öpsün uzun uzun. Sonra da onun üzerine oturduğunda penis içindeyken, başta yukarı aşağı hareket yap. Sonra da ileri geri hareket edersen birkaç dakika içinde boşalabilirsin. Bazı kadınların G noktası daha içerde olabiliyor ve penis bazen oraya ulaşamadığı zaman orgazm olmayabiliyor. Penisin en iyi ulaşabildiği pozisyonlardan biri benim bahsettiğim pozisyon. Baksır konusu da önsevişme sırasında erekte olurken illa çıkarsın diye diretmeyin. Sonrasında siz kontrolü elinize alın ve onu devredışı bırakın. Kendinizi kasmayın. Eğer sorunlar hâlâ devam ederse psikolojik ve fizyolojik destek alın uzman birinden. Çünkü Cinsellik, evlilik muessesinde çok önemli bir husus.

Çok sağ olun açıkçası Oral işi konusunda sizin düşündüğümüz şeyleri düşünüyor olabilir diye düşünüyordum ben de teşekkür ederim

Kadınlardan duymuştum böyle davranan ama erkeklerden ilk defa böyle birini duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…