Cinsellikte utanma

Sevgili konu sahibi;bence gece uyurken direk oral ile başla zaten uyandığında itiraz etmeyecektir. alışırsa da hep ister merak etme. tepki gösterirsede seni çok istiyorum vs kandır onu alıştır gitsin bacım
Kizcaksiniz biliyorum ama sadece hayal ederim bunu.asla yapamam.gozunde farkli biri olurmusum gibi geliyor.yani imkansiz gibi

Aynen gobek sorunu var suan.ama ilskide gobegini goruyorumyani utaniyor demek ki.bu arada hic cikarmadi degil.dedigim gibi balayinda asla boyle degildi.ciplaktik ikimizde.zaten hep balayini hayal ediyorum diyom ya.utansa o zamanda utanirdi

Sorun ona, balayında böyle değildi şimdi ne oldu diye.

Kizcaksiniz biliyorum ama sadece hayal ederim bunu.asla yapamam.gozunde farkli biri olurmusum gibi geliyor.yani imkansiz gibi

Utanmaya devam ederseniz hep hayallerde kalırsınız, önce size dokunmasını engellemekten vazgeçin, pek çok insan söyledi adım adım gidin, her ilişkide biraz daha aşağı, yatak odasında hareketli aktif olmak sizi basit kadın yapmaz,aşın bunu, kimsenin elinde sihirli değnek yok, siz yapmazsanız sizin yerinize kimse yapamaz.

Sizde de pek ışık yok sanki. İnsan sevişti diye (oral da sevişmeye dahildir) kocasının gözünde farklı olmaz.
Yetistirilme tarzindan boyle oluyor maalesef..
Cinsellik kotu, bu tarz seyleri sadece kotu kadinlar ister vs vs..
Konu sahibinin bi sucu yok..
Hepimiz nerede ise oyle buyutulduk..
Vajinismus vs bundan var zaten..
Onemli olan koca kisisinin yardimci ve isbirlikci olmasi..
Ve olmadigi ortada

Aynen gobek sorunu var suan.ama ilskide gobegini goruyorumyani utaniyor demek ki.bu arada hic cikarmadi degil.dedigim gibi balayinda asla boyle degildi.ciplaktik ikimizde.zaten hep balayini hayal ediyorum diyom ya.utansa o zamanda utanirdi
Bişi dicem ama umarım dini tarafa çekilmez. Arada orda burda denk geliyorum ben müslüman nasıl sevişmeli temalı yazılara. Yok donunu çıkarırsan şeytanlar işe karışır, yok şurasına şöyle yaparsan melekler kaçışır, yok pazar sabahı çocuk yaparsan hayırsız olur vs gibi şeyler. Onları okumuş ve inanmış olabilir mi? İkiniz de dinine düşkün insanlarsınız anladığım kadarıyla.

Maalesef öyle, ama aşmak kendi ellerinde yine bence.

Asla .aynen ikimizde dini olarak ayni agirlikta yasiyoruz.ama batil inancimiz yok.ama edeben farkli dusunuyor bence.yani ben cok duydum.esiyle boyle birseyi yasamak istemeyeni.buradaki konuslarda da falan.bu ustunu cikarmama meselesi de sonradan oldu.dedigim gibi balayinda otle degildi.15 kilo falan aldi.kilodan sanirim

cnm anlıyorum biraz tutucu galiba ama yavaş yavaş zamanla aşmaya çalışsanız şimdi eşinizi siz iyi tanırsınız onun durumuna göre mesela birliikte şöyle aşk filmi filan izleyin (önceden seçin)bende seni böyle istiyorum filan gaza getirin ....

1.5 senede 15 kilo çok fazla ve sağlıksız. Rahatsızsa versin. Spor yapsın, yediğine dikkat etsin. O kadar kilo cinsel organı da küçültür, performansı da düşürür, sertleşme sorunlarına da sebep olur zaten. Bünyede dolaşan yağ eninde sonunda kalp damar sorunlarına sebep olup sertleşmeyi etkileyecektir. Daha çok yeni evlisiniz. Şimdi böyleyse üç sene sonra, yaş da ilerleyince ne olacak?

Evet ama sende ustunu cikartsana dedigimde cikartmayan.elimi oraya dogru degdirdigimde yavasca bi sekilde ceken birine aniden nasil oral yapiyim.sok olur

Sen çıkar onun üzerinden, ben bu şekilde seni tam hissedemiyorum de, ben dokunmak istiyorum de, sen biraz atak olmazsan bu iş böyle gider. Ama adamın sana dokunmasına izin vermiyorsun ki adam da haksız değil, ben de dokunmana izin veriyorum de, ya da sen de çıkarma çamaşırını sen çıkarmıyorsun ben de çıkarmak istemiyorum artık de.

Kararli bi zekilde diyette zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…