- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Kizcaksiniz biliyorum ama sadece hayal ederim bunu.asla yapamam.gozunde farkli biri olurmusum gibi geliyor.yani imkansiz gibiSevgili konu sahibi;bence gece uyurken direk oral ile başla zaten uyandığında itiraz etmeyecektir. alışırsa da hep ister merak etme. tepki gösterirsede seni çok istiyorum vs kandır onu alıştır gitsin bacım
Hayal dunyasinda yasamiyoruz.Kizcaksiniz biliyorum ama sadece hayal ederim bunu.asla yapamam.gozunde farkli biri olurmusum gibi geliyor.yani imkansiz gibi
Sizde de pek ışık yok sanki. İnsan sevişti diye (oral da sevişmeye dahildir) kocasının gözünde farklı olmaz.Kizcaksiniz biliyorum ama sadece hayal ederim bunu.asla yapamam.gozunde farkli biri olurmusum gibi geliyor.yani imkansiz gibi
Aynen gobek sorunu var suan.ama ilskide gobegini goruyorumyani utaniyor demek ki.bu arada hic cikarmadi degil.dedigim gibi balayinda asla boyle degildi.ciplaktik ikimizde.zaten hep balayini hayal ediyorum diyom ya.utansa o zamanda utanirdi
Kizcaksiniz biliyorum ama sadece hayal ederim bunu.asla yapamam.gozunde farkli biri olurmusum gibi geliyor.yani imkansiz gibi
Yetistirilme tarzindan boyle oluyor maalesef..Sizde de pek ışık yok sanki. İnsan sevişti diye (oral da sevişmeye dahildir) kocasının gözünde farklı olmaz.
Evet ama sende ustunu cikartsana dedigimde cikartmayan.elimi oraya dogru degdirdigimde yavasca bi sekilde ceken birine aniden nasil oral yapiyim.sok olurSizde de pek ışık yok sanki. İnsan sevişti diye (oral da sevişmeye dahildir) kocasının gözünde farklı olmaz.
Bişi dicem ama umarım dini tarafa çekilmez. Arada orda burda denk geliyorum ben müslüman nasıl sevişmeli temalı yazılara. Yok donunu çıkarırsan şeytanlar işe karışır, yok şurasına şöyle yaparsan melekler kaçışır, yok pazar sabahı çocuk yaparsan hayırsız olur vs gibi şeyler. Onları okumuş ve inanmış olabilir mi? İkiniz de dinine düşkün insanlarsınız anladığım kadarıyla.Aynen gobek sorunu var suan.ama ilskide gobegini goruyorumyani utaniyor demek ki.bu arada hic cikarmadi degil.dedigim gibi balayinda asla boyle degildi.ciplaktik ikimizde.zaten hep balayini hayal ediyorum diyom ya.utansa o zamanda utanirdi
Elinizi çektiğinde bırak dokunmak istiyorum deyin. İtiraz etmeyecektir.Evet ama sende ustunu cikartsana dedigimde cikartmayan.elimi oraya dogru degdirdigimde yavasca bi sekilde ceken birine aniden nasil oral yapiyim.sok olur
Maalesef öyle, ama aşmak kendi ellerinde yine bence.Yetistirilme tarzindan boyle oluyor maalesef..
Cinsellik kotu, bu tarz seyleri sadece kotu kadinlar ister vs vs..
Konu sahibinin bi sucu yok..
Hepimiz nerede ise oyle buyutulduk..
Vajinismus vs bundan var zaten..
Onemli olan koca kisisinin yardimci ve isbirlikci olmasi..
Ve olmadigi ortada
Bu laflar bana geldi,yeni üye olmuşsunuz üstelik gayet normal değilmi tepki vermek.Farkindaysaniz iki uc eglenmede kizmadim.abarttilar biraz.haydar mahmut ayicikli don falan
Asla .aynen ikimizde dini olarak ayni agirlikta yasiyoruz.ama batil inancimiz yok.ama edeben farkli dusunuyor bence.yani ben cok duydum.esiyle boyle birseyi yasamak istemeyeni.buradaki konuslarda da falan.bu ustunu cikarmama meselesi de sonradan oldu.dedigim gibi balayinda otle degildi.15 kilo falan aldi.kilodan sanirimBişi dicem ama umarım dini tarafa çekilmez. Arada orda burda denk geliyorum ben müslüman nasıl sevişmeli temalı yazılara. Yok donunu çıkarırsan şeytanlar işe karışır, yok şurasına şöyle yaparsan melekler kaçışır, yok pazar sabahı çocuk yaparsan hayırsız olur vs gibi şeyler. Onları okumuş ve inanmış olabilir mi? İkiniz de dinine düşkün insanlarsınız anladığım kadarıyla.
Yani mahmut oglumun ismi.o yuzden sanirim sinir oldum.Bu laflar bana geldi,yeni üye olmuşsunuz üstelik gayet normal değilmi tepki vermek.
cnm anlıyorum biraz tutucu galiba ama yavaş yavaş zamanla aşmaya çalışsanız şimdi eşinizi siz iyi tanırsınız onun durumuna göre mesela birliikte şöyle aşk filmi filan izleyin (önceden seçin)bende seni böyle istiyorum filan gaza getirin ....Kizcaksiniz biliyorum ama sadece hayal ederim bunu.asla yapamam.gozunde farkli biri olurmusum gibi geliyor.yani imkansiz gibi
Yapmak ,istiyorum dediğinizde açıkca istemiyorum mu dedi size.Kizcaksiniz biliyorum ama sadece hayal ederim bunu.asla yapamam.gozunde farkli biri olurmusum gibi geliyor.yani imkansiz gibi
Bunu biz bilemeyiz tabiki,burada meşhurdur bu isimler ondan yani..Yani mahmut oglumun ismi.o yuzden sanirim sinir oldum.
1.5 senede 15 kilo çok fazla ve sağlıksız. Rahatsızsa versin. Spor yapsın, yediğine dikkat etsin. O kadar kilo cinsel organı da küçültür, performansı da düşürür, sertleşme sorunlarına da sebep olur zaten. Bünyede dolaşan yağ eninde sonunda kalp damar sorunlarına sebep olup sertleşmeyi etkileyecektir. Daha çok yeni evlisiniz. Şimdi böyleyse üç sene sonra, yaş da ilerleyince ne olacak?Asla .aynen ikimizde dini olarak ayni agirlikta yasiyoruz.ama batil inancimiz yok.ama edeben farkli dusunuyor bence.yani ben cok duydum.esiyle boyle birseyi yasamak istemeyeni.buradaki konuslarda da falan.bu ustunu cikarmama meselesi de sonradan oldu.dedigim gibi balayinda otle degildi.15 kilo falan aldi.kilodan sanirim
Evet ama sende ustunu cikartsana dedigimde cikartmayan.elimi oraya dogru degdirdigimde yavasca bi sekilde ceken birine aniden nasil oral yapiyim.sok olur
Hic demedim.ya zaten ben bunalri istedigimi soyluyorum ama bende vcuudumu saklayip duruyorum.belki oda benim gibi istiyordur bilemem.benim saklama sebebimde dogumda sonra gobegik resmen ecis bucus oldu.bu yuzdenYapmak ,istiyorum dediğinizde açıkca istemiyorum mu dedi size.
Kararli bi zekilde diyette zaten1.5 senede 15 kilo çok fazla ve sağlıksız. Rahatsızsa versin. Spor yapsın, yediğine dikkat etsin. O kadar kilo cinsel organı da küçültür, performansı da düşürür, sertleşme sorunlarına da sebep olur zaten. Bünyede dolaşan yağ eninde sonunda kalp damar sorunlarına sebep olup sertleşmeyi etkileyecektir. Daha çok yeni evlisiniz. Şimdi böyleyse üç sene sonra, yaş da ilerleyince ne olacak?
Evelenecegimiz zaman hizli bi sekilde kilo verdi.o yuzden hizlica aldi sanirimKararli bi zekilde diyette zaten