cinsellik

hayaller76

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
51
25
3
31
arkadaşlar hepinize merhaba..benim derdim eşimle aramızdaki cinsellik...konuya gireyim eşimle severek evlendik ilk gecem berbattı yani berbattı eşim çok aşırı anlayışsızdı bi an önce bitsin istedim normalde sevişme rahatlama sonra birleşme olurdu ama eşim hemen yapmak istedi canım çok yandı o gün bu gündür cinsellik başıma bela oldu eşimle ilişkiye girmesem umrumda olmaz o hergün istiyo ben ilişkiden kaçıyorum..ilişki olduğu zamanda sanki boğuluyorum nefes alamıyorum bi an önce bitse kurtulsam diyorum ne yapacağımı bilmiyorum cinsellikten çoookkk soğudum gerçi tadını hiçç almadım...:KK43::KK43:

arkadaşlar hepinize merhaba..benim derdim eşimle aramızdaki cinsellik...konuya gireyim eşimle severek evlendik ilk gecem berbattı yani berbattı eşim çok aşırı anlayışsızdı bi an önce bitsin istedim normalde sevişme rahatlama sonra birleşme olurdu ama eşim hemen yapmak istedi canım çok yandı o gün bu gündür cinsellik başıma bela oldu eşimle ilişkiye girmesem umrumda olmaz o hergün istiyo ben ilişkiden kaçıyorum..ilişki olduğu zamanda sanki boğuluyorum nefes alamıyorum bi an önce bitse kurtulsam diyorum ne yapacağımı bilmiyorum cinsellikten çoookkk soğudum gerçi tadını hiçç almadım...:KK43::KK43:
eşine anlat durumu karşılıklı konuşun ayrıca ön sevişmeyi uzatın hallolur umuyorum

E
Inle bu durumu konustunmu guzellikle.seni seviyosa anlayis gosterir diye zannediyorum

Oturun konuşun, cinsellikteki beklentilerinizi, kendinize nasıl davranmasını istediğinizi izah edin.
Gerekirse yaptığı hareketin bencilce olduğunu, sizi soğuttuğunu da söyleyin.

Senin suçun değil ki. Eşinin hatası. Wallahi ne olacak bu yurdumun erkeklerinin hali ya? Beden herif ruh çocuk. Yazık ya, üzülüyorum insanımızın haline.

Lubricant Gel kullan. Belki faydası olur.

ilk gece eşiniz cok acemi davranmış.belki ilk kez sizinle birlikte oldugu için.bunda buyutulecek ve kaçılacak bir şey yok.en buyuk cinsel organ beyindir bu yuzden kafanızda halledin bazı şeyleri

Oturun konuşun, cinsellikteki beklentilerinizi, kendinize nasıl davranmasını istediğinizi izah edin.
Gerekirse yaptığı hareketin bencilce olduğunu, sizi soğuttuğunu da söyleyin.
şimdi herşey düzeldi yani ön sevişme anlayış var ama ben aşırı soğudum hata bendeymiş gibi geliyo bana..karşılık vermek istiyorum olmuyo

Eşiniz sevişmeyi bilmiyor bence. Arkasından koşan mı var acelesi neymiş? Oturun konuşun bunun sizi ittiğini, bu sebeple istemediğinizi. Daha dikkatli davranması gerek.

Back
X