cinsellik

o nasil severek evlenme yaa, sevmekle cinsel durtuyu ayirt edemeyecek kadar cahilmisiniz ? Siz sevmis olabilirsiniz ama kocanizin size karsi ''sevgi'' besledigini sanmam zira zirnik umrunda degil ne hissettiginiz ne yasadiginiz ne psikolojide oldugunuz. Adam daha ilk geceden bakire kizin ustune cullanan klasik bir okuzmus, bu mu senin seven koca profilin yani ?

şimdi herşey düzeldi yani ön sevişme anlayış var ama ben aşırı soğudum hata bendeymiş gibi geliyo bana..karşılık vermek istiyorum olmuyo

Buradan nasıl yardımcı olabiliriz ki kendinizdeki bu hali aşmanız için?
Soğukluğunuz şöyle yaparsanız geçer, böyle yaparsanız iyi gelir filan diye nasıl tavsiye verelim?
Eşinizle durumunuzu paylaşın ve bir uzman desteği alın.

5 yıldır bu sorun hep devam etti mi ? Doktora gittiniz mi? Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız o da isteksizlik yapar .

Bulaşık yıkarken bile önce suyu isitirsin. Deterjan koyarsin ise öyle başlarsın. Senin koca da direk elini yüzüne bulaştırmıs. Konu fake gibi geldi,gerçi hayatta böyle adamlar malesef var. Işını halledip totosunu dönüp uyuyan adamla dolu dünya. Eşimle konuşmayı dene

eşiniz kaç yaşında peki ?
o 28 yaşında
beklentim fazlaydı böyle oldu malesef... evliliğimde sorun yok sadece kendimi cinselliğe veremiyorum yani istemiyorum anlatabildimmi

canım fake falan değil fake olsa konum bu olmazdı evliliğimle ilgili bi derdim vardı paylaştım

Geç karşına boşal de

Hiçbişey yapmadan nasıl boşalıyo bakalım.

Açık açık konuş böyle cinsellik mi olur önsevişme ilgi yoksa cinsellikte yok de

ön sevişme denen bir şey var. Her şeyi geç sünnet ya olması gereken bir şey. eşinle konuş söyle. Hayvan değiliz de haşaaaa.

o 28 yaşında

beklentim fazlaydı böyle oldu malesef... evliliğimde sorun yok sadece kendimi cinselliğe veremiyorum yani istemiyorum anlatabildimmi

anladim canim kendini bencil ve kendi keyfini dusunen bir kocayla acaba cinsellige nasil verecksin. 18 yasinda hic cinsellik yasamamis onu gec kendi vucudundan haberi olmayan bir kadin ilk seferden otomatik nasil ogrenecekki cinselligi. Senin kendinden beklentin yanlis bir kere, cinsellik deneye deneye ogrenilir, dusun ki bebek sin ve yurumeyi ogreniyorsun. Bebek birden kalkip kosmuyor dimi asama asama oluyor hepsi.
Ha cinsellikte oyle ama bunu bilecek bilinc duzeyinde olman lazim hadi sen bilmiyon gencsin cahilsin demekki kocanda bilmiyordu zamanindan simdide artik umursamiyor demekki aradan koskoca 5 yil gecmis niye zamaninda bu derdini konusmadin dile getirmedin ?

ne bileyim utandım herkes benim gibi yaşamıştır sandım

Seven erkegin bu kadar anlayışsız olma şansı yok bence. Bana garip geldi konu neden hemen olsun mantıgındaydı siz deseydiniz böyle olmaz diye neden boyun egdin ki. Yazık resmen cinselliği tanımıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…