Yazar aslında şöyle demek istiyor olabilir mi, sevdiğimiz, begendigimiz ve cinsel çekim hissettiğimiz için evleniyoruz.Cinsellik için evlenilir mi ya???
Benim 3 yılda tahammül seviyem yerlere düştü düşün. 16 yıl çok ama çok uzun bir süre. Frijitin tedavisinin daha kolay ve olumlu olacağını düşünüyorum ben. Bizim durumumuz çok daha zor. Tedavi olmaktan, anlatmaktan çekinip utanmak eskide kalmadı mı.. Benim eşim hiçbir şekilde tedaviye yaklaşmasaydı kendisine saygım da kalmazdı açıkçası. Ki sarılıp öpmemek bunca yıl.. Bir uzmandan yardım almalısın, asla ve asla çekineceğin bir durum yok inan bana. Ama eşinin söylemleri de hiç normal değil. Aldatırım seni diye tehdit etmesi çok çirkin.
Niye boşansın ya. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ben 4 yıl platonik sevdim. Bekledim onu. 2 yıl çıktık ve sonra evlendik. 2 tane aslan gibi oğlumuz var. Aldatmayacağına eminim çünkü bazen 3-4 ay ilişkimiz olmuyor, yapmadığımızda kötü durumda iken eski sevgililerinden ikisi 2012 ve 2016 yıllarında peşine düştü de onlara yüz vermedi. O zamanlarda tehdit ediyordu. Ben onunla bile konuşmaya utanıyorum. Doktora hiç konuşamam. Eylül ayından beri buraya yazmaya çekindim bırak doktora anlatmayı. Akrabalarım, arkadaşlarım öğrense rezil olurum. Bir sürü dedikodu falan olacak. Ama o ablama gitti herşeyi yanımda utanmadan anlattı. Birlikte yemek, bulaşık, temizlik işlerinde hep yardımcı oluyor mutlu olayım stressiz olayım diye. Önemli hergünümüzde küpe, saat, parfüm alıyor. Beni çok seviyor. İlk defa bu 14 şubatta hediyesiz kaldım. Daha önceleri 3 kere yatak ayırdı ama 2-3 ay sonra döndü yanıma. Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum. Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye. Ablamda dün dedi ya birini buldu seni aldatıyor aralık ayından beri yada boşanma öncesi yol yapıyor ki dedi. Mayıs ayına kadar süre verdi ablam. Olmazsa anneme söylerim dedi. O da yaktı beni. Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.Adam bence sizi boşasın ya.
Bu ne saçma bir şey.
Aldatmasına da gerek yok, boşansın derhal.
Kuzum cocuk evlenince promosyon olarak gelmiyor bir miktar yakinlasmak gerekiyor, bu ufak detayi atladiginizdan millet 16 yil birlikte oturdugunuzu sanmisNiye boşansın ya. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ben 4 yıl platonik sevdim. Bekledim onu. 2 yıl çıktık ve sonra evlendik. 2 tane aslan gibi oğlumuz var. Aldatmayacağına eminim çünkü bazen 3-4 ay ilişkimiz olmuyor, yapmadığımızda kötü durumda iken eski sevgililerinden ikisi 2012 ve 2016 yıllarında peşine düştü de onlara yüz vermedi. O zamanlarda tehdit ediyordu. Ben onunla bile konuşmaya utanıyorum. Doktora hiç konuşamam. Eylül ayından beri buraya yazmaya çekindim bırak doktora anlatmayı. Akrabalarım, arkadaşlarım öğrense rezil olurum. Bir sürü dedikodu falan olacak. Ama o ablama gitti herşeyi yanımda utanmadan anlattı. Birlikte yemek, bulaşık, temizlik işlerinde hep yardımcı oluyor mutlu olayım stressiz olayım diye. Önemli hergünümüzde küpe, saat, parfüm alıyor. Beni çok seviyor. İlk defa bu 14 şubatta hediyesiz kaldım. Daha önceleri 3 kere yatak ayırdı ama 2-3 ay sonra döndü yanıma. Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum. Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye. Ablamda dün dedi ya birini buldu seni aldatıyor aralık ayından beri yada boşanma öncesi yol yapıyor ki dedi. Mayıs ayına kadar süre verdi ablam. Olmazsa anneme söylerim dedi. O da yaktı beni. Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.
Yazık valla adama. İnşallah bosar kısa zamanda da cinsellik yaşayacağı biriyle olur. Senelerce böyle biseyi kim çeker. İyi çekmiş kaç sene ona şükret bende. Saygı sevgi tabiki önemli ama cinsellikte önemli.Niye boşansın ya. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ben 4 yıl platonik sevdim. Bekledim onu. 2 yıl çıktık ve sonra evlendik. 2 tane aslan gibi oğlumuz var. Aldatmayacağına eminim çünkü bazen 3-4 ay ilişkimiz olmuyor, yapmadığımızda kötü durumda iken eski sevgililerinden ikisi 2012 ve 2016 yıllarında peşine düştü de onlara yüz vermedi. O zamanlarda tehdit ediyordu. Ben onunla bile konuşmaya utanıyorum. Doktora hiç konuşamam. Eylül ayından beri buraya yazmaya çekindim bırak doktora anlatmayı. Akrabalarım, arkadaşlarım öğrense rezil olurum. Bir sürü dedikodu falan olacak. Ama o ablama gitti herşeyi yanımda utanmadan anlattı. Birlikte yemek, bulaşık, temizlik işlerinde hep yardımcı oluyor mutlu olayım stressiz olayım diye. Önemli hergünümüzde küpe, saat, parfüm alıyor. Beni çok seviyor. İlk defa bu 14 şubatta hediyesiz kaldım. Daha önceleri 3 kere yatak ayırdı ama 2-3 ay sonra döndü yanıma. Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum. Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye. Ablamda dün dedi ya birini buldu seni aldatıyor aralık ayından beri yada boşanma öncesi yol yapıyor ki dedi. Mayıs ayına kadar süre verdi ablam. Olmazsa anneme söylerim dedi. O da yaktı beni. Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.
bilmem kiYazar aslında şöyle demek istiyor olabilir mi, sevdiğimiz, begendigimiz ve cinsel çekim hissettiğimiz için evleniyoruz.
: )
Umarım adam boşanır.Niye boşansın ya. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ben 4 yıl platonik sevdim. Bekledim onu. 2 yıl çıktık ve sonra evlendik. 2 tane aslan gibi oğlumuz var. Aldatmayacağına eminim çünkü bazen 3-4 ay ilişkimiz olmuyor, yapmadığımızda kötü durumda iken eski sevgililerinden ikisi 2012 ve 2016 yıllarında peşine düştü de onlara yüz vermedi. O zamanlarda tehdit ediyordu. Ben onunla bile konuşmaya utanıyorum. Doktora hiç konuşamam. Eylül ayından beri buraya yazmaya çekindim bırak doktora anlatmayı. Akrabalarım, arkadaşlarım öğrense rezil olurum. Bir sürü dedikodu falan olacak. Ama o ablama gitti herşeyi yanımda utanmadan anlattı. Birlikte yemek, bulaşık, temizlik işlerinde hep yardımcı oluyor mutlu olayım stressiz olayım diye. Önemli hergünümüzde küpe, saat, parfüm alıyor. Beni çok seviyor. İlk defa bu 14 şubatta hediyesiz kaldım. Daha önceleri 3 kere yatak ayırdı ama 2-3 ay sonra döndü yanıma. Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum. Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye. Ablamda dün dedi ya birini buldu seni aldatıyor aralık ayından beri yada boşanma öncesi yol yapıyor ki dedi. Mayıs ayına kadar süre verdi ablam. Olmazsa anneme söylerim dedi. O da yaktı beni. Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.
Offf ömür törpüsü valla. Ben abimi tutuyorum mlsfki bosasın da gönlünce hunharca seks yapsın valla. En cok onun hakkı, inşallah amin.Niye boşansın ya. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ben 4 yıl platonik sevdim. Bekledim onu. 2 yıl çıktık ve sonra evlendik. 2 tane aslan gibi oğlumuz var. Aldatmayacağına eminim çünkü bazen 3-4 ay ilişkimiz olmuyor, yapmadığımızda kötü durumda iken eski sevgililerinden ikisi 2012 ve 2016 yıllarında peşine düştü de onlara yüz vermedi. O zamanlarda tehdit ediyordu. Ben onunla bile konuşmaya utanıyorum. Doktora hiç konuşamam. Eylül ayından beri buraya yazmaya çekindim bırak doktora anlatmayı. Akrabalarım, arkadaşlarım öğrense rezil olurum. Bir sürü dedikodu falan olacak. Ama o ablama gitti herşeyi yanımda utanmadan anlattı. Birlikte yemek, bulaşık, temizlik işlerinde hep yardımcı oluyor mutlu olayım stressiz olayım diye. Önemli hergünümüzde küpe, saat, parfüm alıyor. Beni çok seviyor. İlk defa bu 14 şubatta hediyesiz kaldım. Daha önceleri 3 kere yatak ayırdı ama 2-3 ay sonra döndü yanıma. Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum. Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye. Ablamda dün dedi ya birini buldu seni aldatıyor aralık ayından beri yada boşanma öncesi yol yapıyor ki dedi. Mayıs ayına kadar süre verdi ablam. Olmazsa anneme söylerim dedi. O da yaktı beni. Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.
bunu bizim millet anlamaz, cinselliğin c'sinden haberi yok toplumun. çoğu kadın zaten çocukken ayıp, günah diye büyütüldü. cinsel çekim hissetmediğim insanla neden sevgili olup, neden evleneyim? o zaman kankamdan ne farkı kalacak. aşka ve sevgiye cinsellik de dahil. seviyorum dediğin insana cinsel çekim hissetmiyorsan bunda bir sorun var demektir. yazık ya evlenince bile sağlıklı cinsellik yaşayabilen bir toplum değiliz. sağlıksız bir cinsel kafa olduğu için abaza dediğimiz tipler var mesela. biz genelde kızarız bunlara, sapık mapık diyenler var. halbuki libidosu yüksek erkek sadece karşındaki. adam akıllı cinsellik yaşayamadığı için patlamaya hazır bomba gibi geziyor bu da onu dengesiz yapıyor. aklı fikri sekste diyoruz mesela, yaftalıyoruz. halbuki hem kadınımız hem de erkeğimiz cinselliği doğru düzgün yaşayabilse, tabu olarak görülmese daha sağlıklı cinsel dengeler ortaya çıkacak. nişanlısının öpmesine şok olan kadınlarımız var ya. artık evlenme kararı aldığın adam seni dudaktan öptü diye sapık ilan ediyorsun, düşünsene. flört aşamasında erkek arkadaşı elini tutmaya çalıştı diye buraya konu açanlar var. elini tutmayacaksa neden flört ediyorsunuz o zaman, kanka olun.Yazar aslında şöyle demek istiyor olabilir mi, sevdiğimiz, begendigimiz ve cinsel çekim hissettiğimiz için evleniyoruz.
: )
Bence erken boşalma bir sorun problem değil çünkü bütün erkeklerin sorunu bence ,
Bazi kadinlarin bu kabulleniş tarzina hastayim yalniz.Kocasi aldatan da herkes aldatiyor diyor, erken boşalan butun erkekler oyle diyor.
kız kabul etmiyorum vallahhaaaa
ama ne yapalım ya dr gidiyorlar bir iki ilaç sonra bırakıyorlar , yada direk bende sorun yok diyorlar ,
yoksa vallahaaa hiç memnun değilim , daha benım içim kıpırdamadan olay bitmiş oluyor , söyleyince suç oluyor , söyleyince bir kaçgünde kaprisinden yapmıyor gene olan bana oluyor
o yüzden önce kendim işimi hallederim sonra o halleder olayı
Niye kendinize de eşinize de bu eziyet utanacak ne var yahu hastalık bu önce psikiyatri ye sonra jinekoloğa randevu alınBenim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Yanlış bi genelleme yarım saat sevişen erkek erken boşalma sorunu yaşıyırmudur sizceBence erken boşalma bir sorun problem değil çünkü bütün erkeklerin sorunu bence ,
ne kadar yanlış bir yorum. Adam elinden geleni yapmış doktorlara gitmiş ilaç kullanmış. sonuçta elinde olmayan bişey. kim ister erken bitsin. Ayıp gerçekten.çocuk yok anladığım kadarıyla. vur tekmeyi gitsin ya, sen de dünyaya bir kere geliyorsun.
Yanlış bi genelleme yarım saat sevişen erkek erken boşalma sorunu yaşıyırmudur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?