• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik yüzünden evlilik biter mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hiç de yanlış değil.
kaldı ki elinden geleni falan yapmamış, 2 yöntem falan denemiş sadece. minnaklık durumunu zaten evlenmeden önce biliyordu bu adam, değil mi? boyuttan zaten kaybediyoruz. üstüne diğer sorunlar da eklenince bu evlilikte cinsellik namına bişey yok ve bu kadın mutsuz.
bazen elinden geleni yapsan da olmaz, hayat bu. kadın mutsuz ise ben boşanması gerektiğini düşünürüm, nokta.
ayıbı gayıbı yok cinsellik bir evlilik için fazlasıyla önemli bir konu.
meseleyi anlamıyorsunuz, kadın o kadar mutsuz ki artık adamın kalbini kırma seviyesinde.
mutsuz, ötesi yok. ortada çoluk yok çocuk yok, 3 senelik bir evlilik. benzer sorun kadında olsa herif asla sabretmezdi adım gibi eminim. konu sahibi de sabretmesin, boşasın gitsin. boşanmak için ille de şiddet ve aldatma olması şart değil. evlenirsin, uyuşamazsan boşanırsın, öcü gibi görmeyin boşanmayı.
Djfjfkfkfk ah sizin yorumlar.. Tam şeysiniz siz, kendini paralayıp koca bulamayan ama her evliyi boşatmak için bel altı vuran, kendi koca bulunca da sülük gibi yapışıp hiç beklemediğim anda buldum kuzum😍 (aslında denemediği yol kalmamıstır) diyen insan modeli ❤️

Niye boşansın ya. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ben 4 yıl platonik sevdim. Bekledim onu. 2 yıl çıktık ve sonra evlendik. 2 tane aslan gibi oğlumuz var. Aldatmayacağına eminim çünkü bazen 3-4 ay ilişkimiz olmuyor, yapmadığımızda kötü durumda iken eski sevgililerinden ikisi 2012 ve 2016 yıllarında peşine düştü de onlara yüz vermedi. O zamanlarda tehdit ediyordu. Ben onunla bile konuşmaya utanıyorum. Doktora hiç konuşamam. Eylül ayından beri buraya yazmaya çekindim bırak doktora anlatmayı. Akrabalarım, arkadaşlarım öğrense rezil olurum. Bir sürü dedikodu falan olacak. Ama o ablama gitti herşeyi yanımda utanmadan anlattı. Birlikte yemek, bulaşık, temizlik işlerinde hep yardımcı oluyor mutlu olayım stressiz olayım diye. Önemli hergünümüzde küpe, saat, parfüm alıyor. Beni çok seviyor. İlk defa bu 14 şubatta hediyesiz kaldım. Daha önceleri 3 kere yatak ayırdı ama 2-3 ay sonra döndü yanıma. Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum. Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye. Ablamda dün dedi ya birini buldu seni aldatıyor aralık ayından beri yada boşanma öncesi yol yapıyor ki dedi. Mayıs ayına kadar süre verdi ablam. Olmazsa anneme söylerim dedi. O da yaktı beni. Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.
açıkçası bu çağda böyle düşünmeniz beni çok şaşırttı. çok safsınız başka açıklaması yok.

ilerde çabalamadığınız için kendinize çok kızacaksınız.

Cinsellik evlilikte herşey olmadığında boşanılır da ama sizin eşiniz en azından çabalıyor olmuyor deyip kenara çekilmiyor. Bu konuda bir şans daha verilebilir..

Niye boşansın ya. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ben 4 yıl platonik sevdim. Bekledim onu. 2 yıl çıktık ve sonra evlendik. 2 tane aslan gibi oğlumuz var. Aldatmayacağına eminim çünkü bazen 3-4 ay ilişkimiz olmuyor, yapmadığımızda kötü durumda iken eski sevgililerinden ikisi 2012 ve 2016 yıllarında peşine düştü de onlara yüz vermedi. O zamanlarda tehdit ediyordu. Ben onunla bile konuşmaya utanıyorum. Doktora hiç konuşamam. Eylül ayından beri buraya yazmaya çekindim bırak doktora anlatmayı. Akrabalarım, arkadaşlarım öğrense rezil olurum. Bir sürü dedikodu falan olacak. Ama o ablama gitti herşeyi yanımda utanmadan anlattı. Birlikte yemek, bulaşık, temizlik işlerinde hep yardımcı oluyor mutlu olayım stressiz olayım diye. Önemli hergünümüzde küpe, saat, parfüm alıyor. Beni çok seviyor. İlk defa bu 14 şubatta hediyesiz kaldım. Daha önceleri 3 kere yatak ayırdı ama 2-3 ay sonra döndü yanıma. Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum. Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye. Ablamda dün dedi ya birini buldu seni aldatıyor aralık ayından beri yada boşanma öncesi yol yapıyor ki dedi. Mayıs ayına kadar süre verdi ablam. Olmazsa anneme söylerim dedi. O da yaktı beni. Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.
Demek ki dokunmuşsunuz ki iki tane çocuğunuz olmuş. Eşiniz ve siz çok tuhaf insanlarınız bence ayrılmayın böyle iki tuhaf insan her zaman denk gelmez

Djfjfkfkfk ah sizin yorumlar.. Tam şeysiniz siz, kendini paralayıp koca bulamayan ama her evliyi boşatmak için bel altı vuran, kendi koca bulunca da sülük gibi yapışıp hiç beklemediğim anda buldum kuzum😍 (aslında denemediği yol kalmamıstır) diyen insan modeli ❤️
verecek cevabın olmayınca insanlara böyle yalan yanlış saldırıyorsun yani...
gereğini yapıp seni şikayet ediyorum. bu sitede insanlara bu şekilde, bu üslupla direkt olarak saldıramazsın. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Boşanmayı öcü gibi görmüyoruz elbette ama bir yuva kolay kurulmadığı gibi kolay da yıkılmıyor. fizyolojik olarak küçük kısa vs olması insanın suçu değil. neye göre kime göre küçük. napsın adam Allah öyle yaratmış ipe bağlayıp uzatmaya mı çalışsın !!. erkeklerin yüzde 80 lik bir kesiminde erken boşalma sorunu maalesef var . bunu önlemek için ürolojiye gidersin ilaç kullanırsın düzelmezse doktora göre hareket edersin. sonuçta bende sorun yok diyip bencillik yapıp kenara çekilmemiş. evlilikte cinsellik önemli ama sebeplerine göre hareket edilmeli.
bırakın şu her sıkıntısını buraya yazana boşa boşan bırak çekilmez falan demeyi. konu sahibi bilmiyor mu boşanmayı seviyorum bu durumu nasıl aşarız diye fikir almaya gelmiş
birincisi, konu sahibi bu nedenle evlilik biter mi diye soruyor, öyle ya da böyle bu soruyu soran insanın kafasına boşanma düşüncesi girmiştir.
ikincisi, erkeklerin yüzde sekseninde erken boşalma sorunu var diyorsunuz... siz bu ülkedeki erkeklerin yüzde yüzüyle birlikte mi oldunuz da bu bilgiyi veriyorsunuz?

şunu kabullenmeniz lazım burada herkes kendi fikrini söylüyor. siz kendi fikrinizi söylerken sorun yok da ben kendi fikrimi söylerken mi sorun oluyor? ne fikir beyan edeceğimi size ya da başkasına soracak değilim. bana göre boşansın, benim meseleye yorumum ve bakış açım bu şekilde. ben böyle düşünüyor ve yazıyorum, size ne bundan? yorumum size neden dert oluyor? kendi düşüncenizi kimseye dayatamazsınız. adam 3 senelik evlilikte teşrif etmiş de 7 ay önce üroloğa gitmiş. 2 seneden fazla zaman kılını kımıldatmamış tedavi için :D

3 sene olmuş, eğri oturup doğru konuşalım bu sorun düzelse şimdiye kadar düzelirdi. gelişme bile yok diyor kadıncağız. ve mutsuz. 3 yıl sabretmesi bile harika bir başarı. hadi diyorsunuz ki ne yapsın adam. bu kadın ne yapsın? hayatı boyunca cinsellikten mahrum mu yaşasın? herifi gidip aldatsın mı? açık ilişki mi yaşasınlar? ben size söyleyeyim boşanmak bunlardan çok daha mantıklı bir seçenek. ve söylediğimin arkasındayım, ortada kadıncağıza buraya konu açtıracak kadar sorun varsa boşanması gerektiğini düşünür ve söylerim.

insanların fikirlerini bi rahat bırakın. farklı düşüncelere saygı duymayı deneyin, mağarada yaşamıyoruz.

kincisi, erkeklerin yüzde sekseninde erken boşalma sorunu var diyorsunuz... siz bu ülkedeki erkeklerin yüzde yüzüyle birlikte mi oldunuz da bu bilgiyi veriyorsunuz?
ne kadar cahilce bir yorum bu yaa 😂
dünya sağlık örgütü bu oranları verirken, verileri hesaplarken tüm dünyayı kendinden geçirerek mi hesaplıyor sanıyorsunuz siz
siz bu cahillikle ölün

dünya sağlık örgütü bu oranları verirken, verileri hesaplarken tüm dünyayı kendinden geçirerek mi hesaplıyor sanıyorsunuz siz
siz bu cahillikle ölün
sen benim ne demek istediğimi, ne ima ettiğimi herkesten iyi anladın ama bu şekilde kıvırmana tabii ki şaşırmadım :) kim olsa kıvırır :)

siz bu cahillikle ölün
ayrıca konuyu saptırma. çoğunlukta bu sorun varmış diye ne yapsın millet, normalleştirsin mi? normal mi karşılasın? içi boş, faydasız laflara gerek yok ben bin tane şey yazdım sana yorumumda. bu kadın daha ne kadar beklesin, tahammül seviyem düştü diyor, ben beğenmesen de bi çözüm öneriyorum, katılmak, desteklemek zorunda değilsin, senin ayıbınla gayıbınla değişmiyor gerçekler. adam 3 senedir evli, üroloğa anca 7 ay önce gitmiş, bu mu tedavi niyetinde olan adam? 2 seneden uzun zaman boyunca doktorla alakalı adım atmamış. buna ne diyorsun?
sen erkek üye falan mısın da erkeği savunuyorsun?

sen benim ne demek istediğimi, ne ima ettiğimi herkesten iyi anladın ama bu şekilde kıvırmana tabii ki şaşırmadım :) kim olsa kıvırır :)
imanız ortada değil mi zaten ?
bir kere kadın kadına bunu yapmaz öyle üslup mu olur . öncelik olarak burda saygı çerçevesinde yorum yapmak zorundasınız . bulunmuş olduğunuz ima bile çok çirkince.. sizi kötü fikir düşünce ve kalbinizle baş başa bırakıyorum
gereğini yapar mısınız Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

imanız ortada değil mi zaten ?
bir kere kadın kadına bunu yapmaz öyle üslup mu olur . öncelik olarak burda saygı çerçevesinde yorum yapmak zorundasınız . bulunmuş olduğunuz ima bile çok çirkince.. sizi kötü fikir düşünce ve kalbinizle baş başa bırakıyorum
gereğini yapar mısınız Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
ben de seni şikayet ettim canım merak etme. hiçbir şey karşılıksız kalmaz. sen bana öl derken sütten çıkmış ak kaşıktın, değil mi? sende saygı var mı başkasından bekliyorsun?

ayrıca konuyu saptırma. çoğunlukta bu sorun varmış diye ne yapsın millet, normalleştirsin mi? normal mi karşılasın? içi boş, faydasız laflara gerek yok ben bin tane şey yazdım sana yorumumda. bu kadın daha ne kadar beklesin, tahammül seviyem düştü diyor, ben beğenmesen de bi çözüm öneriyorum, katılmak, desteklemek zorunda değilsin, senin ayıbınla gayıbınla değişmiyor gerçekler. adam 3 senedir evli, üroloğa anca 7 ay önce gitmiş, bu mu tedavi niyetinde olan adam? 2 seneden uzun zaman boyunca doktorla alakalı adım atmamış. buna ne diyorsun?
sen erkek üye falan mısın da erkeği savunuyorsun?
kadın doktora gitti diyor okumuyor musunuz. her sıkıntılı konuya gelip BOŞAN diyen tayfa olmayı bırakın artık.
heee erkek üyeyim 🙄 siz sanırım sadece hem cinslerinizi düşünensiniz . insana insan gibi bakın önce . bence siz hem cinisini de düşünen biri değilsiniz 😂 ayy sana parmaklarımı ormaya da değmez . 🤦‍♀️

kadın doktora gitti diyor okumuyor musunuz. her sıkıntılı konuya gelip BOŞAN diyen tayfa olmayı bırakın artık.
heee erkek üyeyim 🙄 siz sanırım sadece hem cinslerinizi düşünensiniz . insana insan gibi bakın önce . bence siz hem cinisini de düşünen biri değilsiniz 😂 ayy sana parmaklarımı ormaya da değmez . 🤦‍♀️
beni gözardı eder misin artık?
daha fazla alıntı yapma.

Arkadaşlar ne yazdı bilmiyorum ama erken boşalma sorununun tedavisinde berk karataşın videolarına denk gelmiştim. Kegel egzersizi tek başına yetmez, kendisini soğutmayı öğrenmesi gerekiyor. Kasları kontrol ederek zaman zaman pozisyon değiştirip penetrasyonu durdurarak boşalacağı anın yaklaştığını hissettiğinde geri çıkıp kegel kaslarını sıkarak. Bunları denemiyorsa ya da araştırmıyorsa aslında çaba harcamıyordur. Pek çok kadın orgazmı öğrenmek için çaba sarfediyor mesela, kegel kaslarını kullanmayı öğreniyor, doğru teknikleri araştırıp buluyor. Hatta g noktasına dolgu yaptırıp vajina daraltma operasyonu yaptırıyor. Eşiniz benzer çabalar gösterdi mi. Sizi başka şekillderde tatmin etmeyi deniyor mu mesela bu da bir çabadır. Çabalayan eş kabullenilebilir be devam edilir ama sizi tatmin etmek için de çaba harcıyorsa, olduramıyorum deyip bir tarafını dönüyorsa bu çaba değildir ve evliliği sürdürmeye yetmez.
Siz kötü bir insan değilsiniz, ilkel benliğin ihtiyaçlarına karşı koyarak evlilik sürdürülmez, bir süre sonra iyice tahammülsüz olursunuz ve yaşadığınız zaten evlilik olmaz. Diğer arkadaşların da dediği gibi evliliğin temel amacı cinselliği meşru ve ahlaki hale getirmektir. Cinsellik olmadan yaşanan şey evlilik değildir. Ne kadar iyi olursanız olun evliliği sürdürmeye yetmez

Şuna da açıklık getireyim 7 ay önce doktora gitti evet ama evliliğimizin başından beri bir sürü krem,jel, geciktiricili prezervatif ve egzersizler denedi. Hep düzelir, yeni evliyiz birbirimize alışmak zaman alıyor gibi düşündüğümüzden doktora gitmesi 2 seneyi buldu.

Küçüklük konusuna gelince de doktorun ameliyat için onayladığı bir boyut. Doktor maksimum 2 cm bir fark bekleyebiliriz diye konuşunca şimdilik bunu da eledik kafamızda. Ameliyattan sonra da ilk 1-2 yıl ereksiyon ve ödem problemi oluyormuş. Gerçekten eşim de bende çok üzgünüz yıprandık. Cinsel terapiyi deneyeceğiz son olarak.

İyi ki buraya yazmışım hem buradan hem özelden de tavsiye veren çok oldu. Çok teşekkür ederim 🙏🏻

3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda çok öz güvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye düşündük açıkçası ama düzelmedi. Hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme hariç taş çatlasın 2 dakika sürüyor.

Durum böyle olunca 7 ay önce bir ürologa gitti. Doktor kegel egzersizi önerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilaç tedavisine başlandı. Düzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hiç hoşnut değil. Sürekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Süre hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar çok şey denedik ki artık ümidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yüzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gerçekten çok seviyorum ama tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yüzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kötü biri miyim diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim..
Dört ayaklı bir sehpanın bir ayağını kırdığınızda ne kadar sağlıklı kullanılabilirse cinsellik olmayan evlilikte o kadar sağlıklı olur.

Saygı, sevgi, 2 tane evlat ok ama üzgünüm ki cinsellikte önemli... değişin hanımefendi, eşinizi gerçekten seviyorsanız çabalayın biraz. Gerçekten sevmiyorda konfor alanınızdan çıkmak istemiyorsunuz gibi geldi.

Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Etiremezsiniz , zaten ettirmeyin . Hiç mi istek yaşamıyorsunuz, ne bileyim esinizi görünce etkilen miyorsunuz ? Eşinizin sizi aldatması tabiki doğru değil ama sizin tedavi olmak istemememiz ciddi bir boşanma nedeni . Kadın doktora gidin , ne bileyim birlikte film izleyin , yeni şeyler deneyin. Bence sizin sevginiz eşinize değil, evlilik kurumuna. Evliliği karşı tarafın isteklerini görmezden gelerek sürdürmek istemeniz , bunun için tedavi olmak yeri başka yollar aramanız eşinize ciddi bir saygısızlık ve eşinize saygı duymazken , sevginize inanmıyorum ben.

Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Hala cinsellik olmadan nasıl çözerim diyorsunuz hayret verici. Mümkünse tedavi olmayacaksanız boşayın kocanızı bedensel ihtiyaçlarını ahlaki bir yolla karşılamak onun da hakkı. Bu şekilde kul hakkına giriyorsunuz, ahirette bunun hesabını veremezsiniz. Adam sizi şu halinizle tek celsede boşar isterse hatta sizden tazminat bile alır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back