O şekilde yorum yapanlardan biri de benim. Sevgi saygi önemsizdir demiyoruz cinselligin öneminden bahsederken aslinda.
Ayni eve girdigim bir arkadasimla da saygi ve sevgi duyarak yaşayabilirim cinsellik olmak zorunda değil ki öyle arkadasim da oldu. Konuştuğumuz, iyi anlastigimiz cok sevdigim bir arkadasim. Cinsellik yoktu elbet bu ev arkadasligidir.
Şimdi cinsellik olmayan saygili sevgili bir evliligin ev arkadasindan coook farki yoktur. Geri kalan ortak zevkler, hobiler gezmeler sohbetler bir kiz arkadaşimla bile karşilayabilirim bunlari.
Bana göre aşık oldugum adami iyi bir ev arkadaşindan ayıran şeylerden biri zaten farkli bir tutku, şehvet, arzu uyandirmasi hissettirmesidir ona dokunmanin farkli hiasettirmesidir bu istemesen de böyle oluyor zaten otomatik olarak.
Bu çekim yoksa ev arkadasindan hallicedir o, cinsellikte önemsenmeyebilir. Ben boyle dusunuyorum en azindan.
İki tarafta onemsemiyorsa ve evliliklerinden memnunlarsa sorun yoktur evliligini sorgulamasina gerek yok bu duruma kimsenin.