Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsellik yüzünden evlilik biter mi?
- Konu Sahibi heyleydi
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2022
- 27
- 170
- 8
e birlesme haric nasil? yani ben adama bir sey diyemiyorum cunku gercekten cabalamis hani sorun bende degil diyip bencillik yapan tiplerden degil. ama dusunuyorum sizin tatmin olmanizi, farkli seyler yasamanizi saglayacak baska yollar denemiyor mu? en basitinden on sevismeyi uzatsin, ben forumda cok acik cinsellik konusmayi sevmiyorum ama bircok yolu var iste.
bilmiyorum belki de boyle bir sey yasamadigim icin empati yapamadim. ama ben birakmazdim galiba, sartlari cok zorlardim.
su yoruma da bir sey yazmadan gecemedim, siz gercekten cok garipsiniz. neyi nasil konusacaginizi bilmiyorsunuz. kocasinin fizyolojik bir sorunu yuzunden kadina “vur tekmeyi” diyorsunuz. bence kesinlikle psikolojik destek alin, bunu yermek icin soylemiyorum, sizin erkeklere olan yaklasiminiz cok sikintili.
Birleşme harici iyi, ön sevişme uzun sürüyor. Cinsel birleşme olamadığından daha çok benim için uzun tutmaya çalışıyor öncesini. O kadar çok şey araştırdık ki. Trafik ışıklarından sarı ışık diye bir yöntem bile varmış. O sırada sarı ışığı düşünecekmiş “bekle” kavramını çağrıştıracağı için. Bunu bile denedi medet umup. Elimizden geleni yaptık ama bu üç yılda yıprandım, bazen sinirleniyorum sonra da vicdan yapıp üzülüyorum. Psikiyatriyi de deneyeceğiz mutlaka umarım çare olur.. Yorumun için çok teşekkür ederimm
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
ya bilmiyorum adamin goz goze gelince bosalmasi beni uzdu hay allahim nelere uzuluyorum ya hjahahaha biraz daha dusunucem bu konu hakkinda konu sahibine umarim en iyi sekilde cozulur diyip kacayimSusar misin hassas bocegim adam illa ki masturbasyon yapiyordur, anlamamis midir sence erken bosaldigini?
Hastaligi bulasicilik olarak degerlendirme, cinsellige engel bir hastaligimi sakladigimi dusun
- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 37
Bu kadar bilinçlice yazabildiğinize göre sorunun farkındasınız. Sizi seven eşinize siz de sevgi, saygı gösterin de adamı mutlu edin. Ablanız da oruna binaen size kızdığına göre kendinize bir çekidüzen verin. Erkeğinize sahip çıkın, aldatırım demesini dikkate alın. Ablanız kocanızı dikkate almış ve psikoloğa gitmenizi önermiş. Biz daha fazla bir şey söylemeyelim.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
- 28 Mart 2022
- 27
- 170
- 8
Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Benim 3 yılda tahammül seviyem yerlere düştü düşün. 16 yıl çok ama çok uzun bir süre. Frijitin tedavisinin daha kolay ve olumlu olacağını düşünüyorum ben. Bizim durumumuz çok daha zor. Tedavi olmaktan, anlatmaktan çekinip utanmak eskide kalmadı mı.. Benim eşim hiçbir şekilde tedaviye yaklaşmasaydı kendisine saygım da kalmazdı açıkçası. Ki sarılıp öpmemek bunca yıl.. Bir uzmandan yardım almalısın, asla ve asla çekineceğin bir durum yok inan bana. Ama eşinin söylemleri de hiç normal değil. Aldatırım seni diye tehdit etmesi çok çirkin.
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
İyi de adam karısına sırtını donmemis ki. Tedavi için her yolu denemiş. Evlilik bitecekse bile tekmeyle değil de gönül alınarak bitmesi gerekmez mi?çocuk yok anladığım kadarıyla. vur tekmeyi gitsin ya, sen de dünyaya bir kere geliyorsun.
Ayriyeten ilaç+terapiyle çözülebilir diye düşünüyorum
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
18 yaşından beri adamın hayatının icine ettim diyorsun yani.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Sarilmiyorsun,öpüşüyorduk,sevişmiyorsun... Ev arkadaşı gibi kirayı bölüşmeye mi aynı evde yaşıyorsunuz?
Bunca sene psikoloğa bile gitmemmissin, hala da adamı suçluyorsun, çözüm arıyor diye. Belki de seni harekete geçirsin diye birilerine söylemiştir bunca seneden sonra.
Yazık günah adama, çok üzüldüm
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Yazık adama ya. Gidip terapi alsaniza. Yaptığınız çok bencilce.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Sizi de anliyorum, eşinize de ayrı üzüldüm. Terapi denesin bir de. Fizyolojik bir sebebi yoksa psikolojiktir o zaman herkes de aynı fikirde zannımca.Tabi ki denedik. Ama normal bir cinsel birleşme olmadığı sürece hep eksik kalıyor. Neden diğer normal insanlar gibi yaşayamıyoruz diye bende çok kafama takıyorum.
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.622
- 798
Evet her şey cinsellik. Ne tedavisi gerekiyorsa denenir önce direkt atılmaz ama olmuyorsa da yillarca ugraşmak bilemedim yani insanda aşk kaliyor mudur ki o surede. 3 sene dogru durust cinsellik yasicam diye uğraşsam bilmiyorum hevesim kalir miydi. Lakin ev arkadasi gibi de yasanmaz bir ömür.
- 21 Mayıs 2021
- 1.665
- 1
- 5.290
- 108
- 31
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Evlenmeden önce siz birbirinizi hic mıncırmadınız mı? Onu gectim hic konusmadınız mı? Yani bazı seyleri yüzeyselde olsa bilmek gerekmez mi? Esiniz en azından bencillik yapmıyor hatasını biliyor. Birde psikiyatri, cinsellik terapisti deneyin derim tinsel yaklasımlar önemli.
Ne desem bilemedim gerçekten. İkinizde birbirinizden betersiniz mi diyim, tencere kapak mı diyim. Ablayla bu durumu konusmak nedir ya? Haydar dümenle mi dertlesiyo napıyo saka gibi. Sevismistir bence sadece sizi rahatlatmak ve kendisine güvenmeniz icin böyle cümleler kuruyordur.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Eşiniz tedavi olmaya çalışmasa direkt "uğraşmayın boşanın" derdim ama şu durumda adama da üzüldüm.
Bir erkek için, özellikle de böyle bir toplumda yetişmiş bir erkek için doktora büyütme ameliyatı sormak kolay bir şey değildir eminim.
Ama keşke 2,5 sene beklemeseymiş.
Mutlaka psikiyatriste de gitsin. Özgüven sorununu aşarsa erken boşalma problemi de daha rahat aşılır bence.
Bir de penis uzatıcı, kalınlaştırıcı kılıflar var. Hissiyatı nasıldır, malzemesi sağlık için uygun mudur, işe yarar şeyler mi bilmiyorum ama doktora danışabilirsiniz. Tedaviyi olumsuz etkilemeyecekse geçici bir çözüm olabilir belki.
"Benim uğraşacak gücüm sabrım kalmadı" diyorsanız da sizin kararınız elbette. Kendinizi suçlayacağınız bir durum yok, kimsenin de sizi suçlamaya hakkı yok.
Bir erkek için, özellikle de böyle bir toplumda yetişmiş bir erkek için doktora büyütme ameliyatı sormak kolay bir şey değildir eminim.
Ama keşke 2,5 sene beklemeseymiş.
Mutlaka psikiyatriste de gitsin. Özgüven sorununu aşarsa erken boşalma problemi de daha rahat aşılır bence.
Bir de penis uzatıcı, kalınlaştırıcı kılıflar var. Hissiyatı nasıldır, malzemesi sağlık için uygun mudur, işe yarar şeyler mi bilmiyorum ama doktora danışabilirsiniz. Tedaviyi olumsuz etkilemeyecekse geçici bir çözüm olabilir belki.
"Benim uğraşacak gücüm sabrım kalmadı" diyorsanız da sizin kararınız elbette. Kendinizi suçlayacağınız bir durum yok, kimsenin de sizi suçlamaya hakkı yok.
Her yolu denememiş tekrar okuyun.İyi de adam karısına sırtını donmemis ki. Tedavi için her yolu denemiş. Evlilik bitecekse bile tekmeyle değil de gönül alınarak bitmesi gerekmez mi?
Ayriyeten ilaç+terapiyle çözülebilir diye düşünüyorum
Penis küçüklüğünü en başından beri biliyordu mesela adam. Bile bile bu kadınla evlenmesi çok mu şereflice?
- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
Hem sevip hem nasıl öpmüyorsunuz valla kafam almıyorBenim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Adam tedaviyi reddetse haklısınız ama şu durumda çok acımasızca bence yazdığınız cümle.çocuk yok anladığım kadarıyla. vur tekmeyi gitsin ya, sen de dünyaya bir kere geliyorsun.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.