Pardon bende benimkin de bi sorun var sandım bi anyaramı deşme istersen ,
ben ağlamaya gidiyorum
Pardon bende benimkin de bi sorun var sandım bi an
Suçluymuşum gibi mi?Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Adamın ne Sabri varmış..Vah vah üzüldüm yazık adamaBenim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Allah bilir ne travmaların varBenim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Doktora gittiğinizde doktor sizinle yatmayacak hanım efendi neyinden utaniyorsunuzBenim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
kız uzunu da dert insan yoruluyoyaramı deşme istersen ,
ben ağlamaya gidiyorum
tabi canım. bizim akraba müsvettesi karşı komşusunun kızını (kendi kızından 3 yaş küçük) sekreteri yaptı meğer sevgililermiş senelerdir bi de. İşe diye nerelerde geziyolarmış çıkıp çıkıp. Sorsan evden işe işten eve.Şeye de hastayım " eşimin telefonu hep ortada beni aldatıyor olamaz"
Bırakın telefonu ortada koymayi hiç bir şekilde telefon kullanmayan bir adamdı komşumuz evden işe işten eve bir adamdı beş dakika geç kalmazdı iş yerinden bir kadınla tam on yıl aldatmış on yıl düşünün
hiç de yanlış değil.ne kadar yanlış bir yorum. Adam elinden geleni yapmış doktorlara gitmiş ilaç kullanmış. sonuçta elinde olmayan bişey. kim ister erken bitsin. Ayıp gerçekten.
utanmayacak çekinmeyeceksinizBenim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Boşanmayı öcü gibi görmüyoruz elbette ama bir yuva kolay kurulmadığı gibi kolay da yıkılmıyor. fizyolojik olarak küçük kısa vs olması insanın suçu değil. neye göre kime göre küçük. napsın adam Allah öyle yaratmış ipe bağlayıp uzatmaya mı çalışsın !!. erkeklerin yüzde 80 lik bir kesiminde erken boşalma sorunu maalesef var . bunu önlemek için ürolojiye gidersin ilaç kullanırsın düzelmezse doktora göre hareket edersin. sonuçta bende sorun yok diyip bencillik yapıp kenara çekilmemiş. evlilikte cinsellik önemli ama sebeplerine göre hareket edilmeli.hiç de yanlış değil.
kaldı ki elinden geleni falan yapmamış, 2 yöntem falan denemiş sadece. minnaklık durumunu zaten evlenmeden önce biliyordu bu adam, değil mi? boyuttan zaten kaybediyoruz. üstüne diğer sorunlar da eklenince bu evlilikte cinsellik namına bişey yok ve bu kadın mutsuz.
bazen elinden geleni yapsan da olmaz, hayat bu. kadın mutsuz ise ben boşanması gerektiğini düşünürüm, nokta.
ayıbı gayıbı yok cinsellik bir evlilik için fazlasıyla önemli bir konu.
meseleyi anlamıyorsunuz, kadın o kadar mutsuz ki artık adamın kalbini kırma seviyesinde.
mutsuz, ötesi yok. ortada çoluk yok çocuk yok, 3 senelik bir evlilik. benzer sorun kadında olsa herif asla sabretmezdi adım gibi eminim. konu sahibi de sabretmesin, boşasın gitsin. boşanmak için ille de şiddet ve aldatma olması şart değil. evlenirsin, uyuşamazsan boşanırsın, öcü gibi görmeyin boşanmayı.
Şeye de hastayım " eşimin telefonu hep ortada beni aldatıyor olamaz"
Bırakın telefonu ortada koymayi hiç bir şekilde telefon kullanmayan bir adamdı komşumuz evden işe işten eve bir adamdı beş dakika geç kalmazdı iş yerinden bir kadınla tam on yıl aldatmış on yıl düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?