• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik yüzünden evlilik biter mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çocuğumuz yok, durum böyle oldukça da hiç düşünmüyorum, istemiyorum. Psikolojik de olabilir dediğiniz gibi ama o kadar umutsuzum ki. Bunca tıbbi şey işe yaramadı çünkü. : (
Merhaba biri yazdı mı bilmiyorum ama ilaclar gecici cozum oldugundan esinizde hic işe yaramamıs olabilirler mutlaka cinsel terapi alması lazım o sekilde sorunun köküne iniyor doktorlar kalıcı cozum..

Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
E yuh ama gerçekten. Ne demek utanıyorum anlatamam doktora.

Evlilikte çiftler birbirlerine karşı her konuda sorumludur. Sizin, eşinizi de çok yakından ilgilendiren bir konuda sorununuz var ve çözmek için en ufak çabanız yok. Adam bunları hakime anlatsa tek celsede boşar sizi.

Eğer tedavi olmazsanız o günler uzak değil bunu bilin.

3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda çok öz güvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye düşündük açıkçası ama düzelmedi. Hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme hariç taş çatlasın 2 dakika sürüyor.

Durum böyle olunca 7 ay önce bir ürologa gitti. Doktor kegel egzersizi önerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilaç tedavisine başlandı. Düzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hiç hoşnut değil. Sürekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Süre hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar çok şey denedik ki artık ümidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yüzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gerçekten çok seviyorum ama tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yüzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kötü biri miyim diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim..
Tedaviye yanaşmasaydı ve sizi üzseydi o zaman ayrılın derdim ama adam elinden geleni yapıyor, hissetmenizin başka türlü yolları da var illaki sure uzun olmak zorunda değil. Kimisi boşanır ama bence bu yüzden boşanilmaz.Ha kabul etmeseydi ,doktora gitmeseydi o zaman boşanin derdim

Sizi anlıyorum, insan cinsellik yaşayamayınca öfkeli olabiliyor. Sonuçta sizin hormonlarınız aktif çalışıyor. Cinsel terapi öneririm ben de. Şanslısınız ki eşiniz tedaviye açık birisi. Bu süreçte siz de, kendinize uygun yöntemlerle mastürbasyon yapabilirsiniz. Tatmin olabilmek sizi biraz daha sakinleştirir. İlaç falan denemiş zaten, terapinin işe yarayabilecegini düşünüyorum ben. Bir de ne derece küçük bilmiyorum ama şu tırtıklı prezervatifler daha büyük hissi verebiliyor, deneyebilirsiniz. Umarım düzelir, ikiniz için de zor bir durum.

Cinsellik net evliliğin olmazsa olmazı benim için yoksa ev arkadaşı olurduk herhalde. Emin olun aynı sorun sizde olsaydı eşiniz daha agresif olurdu ve kesin boşanmayı düşünürdü.

Birleşme harici iyi, ön sevişme uzun sürüyor. Cinsel birleşme olamadığından daha çok benim için uzun tutmaya çalışıyor öncesini. O kadar çok şey araştırdık ki. Trafik ışıklarından sarı ışık diye bir yöntem bile varmış. O sırada sarı ışığı düşünecekmiş “bekle” kavramını çağrıştıracağı için. Bunu bile denedi medet umup. Elimizden geleni yaptık ama bu üç yılda yıprandım, bazen sinirleniyorum sonra da vicdan yapıp üzülüyorum. Psikiyatriyi de deneyeceğiz mutlaka umarım çare olur.. Yorumun için çok teşekkür ederimm
Ürologtan ziyade alanında uzman bir cinsel terapiste gitmelisiniz.
Hatta 3yil beklemeniz bile hata.
Artık erken boşalmanın pek çok tedavi yöntemi var.
Bulunduğunuz şehirde uzman birini araştırıp hemen randevu alın derim ben.

Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Çok bencil bir insansınız.
Sizin gibi insanlar evlenmemeli kimseyi mutsuz etmeye hakkınız yok .
Eşiniz adına çok üzüldüm.

suçluymuşum gibi ne ya dalga mı geçiyosunuz? 16 yıl taş olsa çatlardı :D sizin gibi çaba göstermeyen bu derece tepkisiz birini 16 hafta beklemezdim. Ev arkadaşı bulup otursaydınız adamı neden yaktınız?

Adam bence sizi boşasın ya.
Bu ne saçma bir şey.
Aldatmasına da gerek yok, boşansın derhal.

3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda çok öz güvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye düşündük açıkçası ama düzelmedi. Hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme hariç taş çatlasın 2 dakika sürüyor.

Durum böyle olunca 7 ay önce bir ürologa gitti. Doktor kegel egzersizi önerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilaç tedavisine başlandı. Düzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hiç hoşnut değil. Sürekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Süre hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar çok şey denedik ki artık ümidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yüzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gerçekten çok seviyorum ama tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yüzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kötü biri miyim diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim..
Evliliğin temel taşlarından biridir cinsellik.
Cinsellik olmadan olmaz , iki taraf içim de geçerli bu durum.
Mutlu değilseniz ayrılın, tedavi neden işe yaramadı onu anlamadım . Tedaviyi eksik ya da yarıda mı bırakıyor ?

Adam çok haklı kusura bakmayın. Sizden hemen ayrılsın , sevişmek adamın da hakkı yani.
Sizde çaba göstermiyorsunuz belli ki , adam ne yapsın ? Bu arada asla sizin gibi biriyle evli kalmazdım.

Artik insanlar evliliklerini bitirmek icin cok gecerli nedenlere siginmiyorlar..
Esini Gaz cikardigi icin bosamak isteyen bir kullanici vardi yanlis hatirlamiyorsam..
Yani ona bile bosanma diyemedik,sahsen ben diyemedim..
Bunun tolerans araligi size bagli..
Devam ederim diyorsaniz tmm,etmek istemiyorum diyorsaniz o da tmm.
Bizim ne dusundugumuz degil,sizin beklentiniz muhim..
Evlilik taniminin icerisinde,birlikteligin kapladigi yer onemli....
Ben de %20'dir sizde %80'dir..Bana gore dert degildir,sizin icin ise en buyuk derttir.
Yani bu kisiye gore degiskendir..Saglik veya dogru bir cevap zor suan bu konu ozelinde.

Çoğu erkek ilk seferde erken boşalıyor 2. ya da 3. de ise durum böyleyse ve sizin istekleriniz farklıysa evet bu yüzden evlilik biter

Adam tedaviyi reddetse haklısınız ama şu durumda çok acımasızca bence yazdığınız cümle.
bütün tedavileri denememiş ki, 2 tane şey denemiş. 3 senedir çekiyor bu kadın bunu. 3 sene çok uzun bir süre, gram iyileşme yok. ayrıca şeyinin minnak olduğunu zaten evlenmeden önce de biliyordu bu adam. yorumuma acımasız diyorsanız cinselliğin c'sinden anlamıyorsunuzdur, net!

:işsiz::işsiz::işsiz:
Aynen çohhhh netttt
eh, sen hayatındaki ufak tefek şeyleri problem etmiyorsan bana kızman normal :KK70:
her şeyi geçtim bu kadın mutsuz mutsuz anlamıyor musun? dert etmese konu açıp boşanma fikrini kafasından geçirmezdi. hayır anlamak için çok zeki olmaya da gerek yok neden zorlanıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back