- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Merhaba biri yazdı mı bilmiyorum ama ilaclar gecici cozum oldugundan esinizde hic işe yaramamıs olabilirler mutlaka cinsel terapi alması lazım o sekilde sorunun köküne iniyor doktorlar kalıcı cozum..Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çocuğumuz yok, durum böyle oldukça da hiç düşünmüyorum, istemiyorum. Psikolojik de olabilir dediğiniz gibi ama o kadar umutsuzum ki. Bunca tıbbi şey işe yaramadı çünkü. : (
E yuh ama gerçekten. Ne demek utanıyorum anlatamam doktora.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Cinsellik için evlenilir mi ya???Cinsellik için evleniyoruz sonuçta. Diğer her şey evliliğin bonusu
Tedaviye yanaşmasaydı ve sizi üzseydi o zaman ayrılın derdim ama adam elinden geleni yapıyor, hissetmenizin başka türlü yolları da var illaki sure uzun olmak zorunda değil. Kimisi boşanır ama bence bu yüzden boşanilmaz.Ha kabul etmeseydi ,doktora gitmeseydi o zaman boşanin derdim3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda çok öz güvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye düşündük açıkçası ama düzelmedi. Hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme hariç taş çatlasın 2 dakika sürüyor.
Durum böyle olunca 7 ay önce bir ürologa gitti. Doktor kegel egzersizi önerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilaç tedavisine başlandı. Düzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hiç hoşnut değil. Sürekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Süre hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar çok şey denedik ki artık ümidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yüzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gerçekten çok seviyorum ama tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yüzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kötü biri miyim diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim..
Ürologtan ziyade alanında uzman bir cinsel terapiste gitmelisiniz.Birleşme harici iyi, ön sevişme uzun sürüyor. Cinsel birleşme olamadığından daha çok benim için uzun tutmaya çalışıyor öncesini. O kadar çok şey araştırdık ki. Trafik ışıklarından sarı ışık diye bir yöntem bile varmış. O sırada sarı ışığı düşünecekmiş “bekle” kavramını çağrıştıracağı için. Bunu bile denedi medet umup. Elimizden geleni yaptık ama bu üç yılda yıprandım, bazen sinirleniyorum sonra da vicdan yapıp üzülüyorum. Psikiyatriyi de deneyeceğiz mutlaka umarım çare olur.. Yorumun için çok teşekkür ederimm
Çok bencil bir insansınız.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
suçluymuşum gibi ne ya dalga mı geçiyosunuz? 16 yıl taş olsa çatlardıBenim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Adam bence sizi boşasın ya.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Evliliğin temel taşlarından biridir cinsellik.3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda çok öz güvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye düşündük açıkçası ama düzelmedi. Hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme hariç taş çatlasın 2 dakika sürüyor.
Durum böyle olunca 7 ay önce bir ürologa gitti. Doktor kegel egzersizi önerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilaç tedavisine başlandı. Düzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hiç hoşnut değil. Sürekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Süre hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar çok şey denedik ki artık ümidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yüzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gerçekten çok seviyorum ama tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yüzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kötü biri miyim diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim..
Adam çok haklı kusura bakmayın. Sizden hemen ayrılsın , sevişmek adamın da hakkı yani.Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
bütün tedavileri denememiş ki, 2 tane şey denemiş. 3 senedir çekiyor bu kadın bunu. 3 sene çok uzun bir süre, gram iyileşme yok. ayrıca şeyinin minnak olduğunu zaten evlenmeden önce de biliyordu bu adam. yorumuma acımasız diyorsanız cinselliğin c'sinden anlamıyorsunuzdur, net!Adam tedaviyi reddetse haklısınız ama şu durumda çok acımasızca bence yazdığınız cümle.
yorumuma acımasız diyorsanız cinselliğin c'sinden anlamıyorsunuzdur, net!
eh, sen hayatındaki ufak tefek şeyleri problem etmiyorsan bana kızman normal
Aynen çohhhh netttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?