Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Resmi nikahı olan çiftlerin swing partileri yapmasına alan memnun veren memnun diyemeyiz. Oluşabilecek hamileliklerde soy bağı karmakarışık olur. Soy bağının karışması bir sürü sorunu da beraberinde getirir.
Amerika 'da böyle vakalar varmış, yıllar sonra birbiri ile bilmeden karşılaşan kardeşler aralarındaki çekimi aşk sanıp duygusal ve cinsel beraberlik yaşıyor hatta evlenebiliyormuş. Babası ile evlenen vardı sanki hatta bilmeden.

İlk dediğinde psikolog arkadaş var konuştum onunla normal dedi diye, o psikoloğun erkek olduğunu ve kocasının da arkadaşı olduğunu düşündüm. Sonra dedim ki ortak bir erkek arkadaşa nasıl anlatılır bu mevzu? Kadına da anlatılmaz ama erkeğe imkansıza yakın. Bilmiyorum ben yani, cevap yok. 😂😂
Kendi arkadaşım dedi diye ben de kendi kiz arkadaşı sandım. Ortak erkek arkadaşa kocam bana bunu yapıyor diyebilir miyiz? Etik sahibi olmayan, bir de karşı cinsse ooo...

Erkeklerin ruhunun %25'ini böyle sapkınlıklar oluşturur dediğine göre, "böyle" diyerek tüm detaylara hakim gibi geldi bana.🤪
Kadınların ruhunun erkeklerin bedeninin yüzdesini vermişti ama. 😂 Sonra nedense erkeklerde de ruha evrildi. Sanirim bedende sapkınlık olmadı. Ayrıca ruhunda sapkınlık ne demek ya?

Olamıyor da baksana. Sapkin fikirli erkeklerin yüzdesini bulacakmış sonraki seansa.

Çok merak ediyorum, bir kadin olarak kendisi deseydi ki "Ben zencilerden hoşlanıyorum. Kocamin yerine onlari hayal ediyorum. Zenci modellere bakarak sevişiyorum." Psikolog diyecek miydi kadınların yüzde bilmem kaçı böyle fikirlere sahiptir. Bu normaldir diye.
Hemen kocasına yetiştirmezse gelsin beni burda bulsun.

Kendi arkadaşım dedi diye ben de kendi kiz arkadaşı sandım. Ortak erkek arkadaşa kocam bana bunu yapıyor diyebilir miyiz? Etik sahibi olmayan, bir de karşı cinsse ooo...
Arkadaşım dese ben de öyle anlardım ama psikolog arkadaş var dedi hep. Kimin arkadaşı belli değil.

Kadınların ruhunun erkeklerin bedeninin yüzdesini vermişti ama. 😂 Sonra nedense erkeklerde de ruha evrildi. Sanirim bedende sapkınlık olmadı. Ayrıca ruhunda sapkınlık ne demek ya?
Aklım mantığım almıyor doğrusu. Ruhu bir bütün olarak düşünmek, ruhun ne kadar bir kısmının sapkınlık içerdiğini hesaplamak falan ay komedi ya😁 hangi arastirma, hangi ölçüm bu delircem fjdksksljskala

Amerika 'da böyle vakalar varmış, yıllar sonra birbiri ile bilmeden karşılaşan kardeşler aralarındaki çekimi aşk sanıp duygusal ve cinsel beraberlik yaşıyor hatta evlenebiliyormuş. Babası ile evlenen vardı sanki hatta bilmeden.
Mide bulandırıcı bir durum.

Hemen kocasına yetiştirmezse gelsin beni burda bulsun.
Tabii, ahlaka mugayir hareket eden yalnizca kadindir. Erkekler yaparsa fantazi olur, onlarin ruhu böyledir çünkü. Onlarin nefsi sağlam değildir.

Kültür, gelenek açık açık erkekler salaktır, iradesizdir, güçsüzdür diyor.

O kültüre s*ktir lan demek yerine salaklığı kabul edip bunun ekmeğini yemeyi tercih ediyorlar.

Aklım mantığım almıyor doğrusu. Ruhu bir bütün olarak düşünmek, ruhun ne kadar bir kısmının sapkınlık içerdiğini hesaplamak falan ay komedi ya😁 hangi arastirma, hangi ölçüm bu delircem fjdksksljskala
Neden 25 acaba? Hani 27 ya da 19,5 olamıyor mu? Somut olmayan bir şeye somut bir şekilde nasıl rakam verilir ya? 😂😂 Delilli ispatlı, ahanda %25i sapık bu adamın ruhunun, bakın bu filmi bedenine yapıştırınca ruhundaki sapkınlık derecesini gözler önüne seriyor.
Ben getireceği makaleleri, çalışmaları merak ediyorum açıkçası.

Neden 25 acaba? Hani 27 ya da 19,5 olamıyor mu? Somut olmayan bir şeye somut bir şekilde nasıl rakam verilir ya? 😂😂 Delilli ispatlı, ahanda %25i sapık bu adamın ruhunun, bakın bu filmi bedenine yapıştırınca ruhundaki sapkınlık derecesini gözler önüne seriyor.
Babayı getirecek. 🥰🥰🥰🥰🥰

Açıp bakmışlar 4 milyar erkeğin ruhuna, oran çıkarmışlar, öyyle bir bilimsel çalışma, siz cahilseniz napsınlar Allah Allah ya.

Açıp bakmışlar 4 milyar erkeğin ruhuna, oran çıkarmışlar, öyyle bir bilimsel çalışma, siz cahilseniz napsınlar Allah Allah ya.
Bilemedim ben. Hemen aklıma vapurlardaki işportacilar geldi. :KK43: Ne bileyim bilimsel olarak ruhun yüzdelik dilimlere ayrılabileceğini, açılıp bakilabilecegini.

Müge anlı falan izlerseniz zaten Türkiye de soy bagiyla ilgili karmakarışık bir durum olduğunu görürsünüz. Swingerla alakası yok yani olayın. İsteyen çiftler swinger yapar, isteyen, anal, isteyen oral, kime ne? Şimdi biliyorum siz swinger yapıyorsunuz heralde diyeceksiniz, hayır yapmıyorum, yapmam da. Yapan yapar buna kimse karışamaz.

Yo derim. Dedim bile. Korunmayı biliyorlardır heralde.
Olaya müdahilleri olmayan soy bağı karışacak çocukları, ebeveynlerinin iradesine mi bırakıyoruz? Kusura bakmayın, haksızlık.

LÜlkenin yarısı geri çekilmeyi korunma sanıyor. Bu forumu kullanıyorsanız korunmayı ne kadar bilmediklerini bilmeniz gerek.

Müge anlı falan izlerseniz zaten Türkiye de soy bagiyla ilgili karmakarışık bir durum olduğunu görürsünüz. Swingerla alakası yok yani olayın. İsteyen çiftler swinger yapar, isteyen, anal, isteyen oral, kime ne? Şimdi biliyorum siz swinger yapıyorsunuz heralde diyeceksiniz, hayır yapmıyorum, yapmam da. Yapan yapar buna kimse karışamaz.
Karşılıklı rıza ile yapılan her şeye okeyim. Mügedeki konularda da haklısınız. Ama yönetilebilen durumlari yönetip engellemek varken, yaw zaten oluyor, bunlar hayatin içinden konular diye salıvermek mantıklı mı?

Olaya müdahilleri olmayan soy bağı karışacak çocukları, ebeveynlerinin iradesine mi bırakıyoruz? Kusura bakmayın, haksızlık.

LÜlkenin yarısı geri çekilmeyi korunma sanıyor. Bu forumu kullanıyorsanız korunmayı ne kadar bilmediklerini bilmeniz gerek.
Konumuz korunma yöntemleri değil, konumuz swinger. Swinger i da isteyen yapar, kimse kimsenin hayatına karışamaz.
Korunma yöntemlerinin doğru uygulanmamasi evet bir sorun ama bu genel bir sorun.

X