Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Güncü Neriman teyzeyi psikoloğunuz gibi yazmıyorsanız gerçekten çok cinsiyetçi biri.
Neredeyse, bu çok normal kocanı tatmin etmeye devam et diyecekmiş.

Konu bir davranışın normal olup olmamasindan çok her iki tarafın rızasının olup olmaması.

Konu sahibinin rızası yok, mutsuz. Psikolog araştırmalarla verilerle rıza oluşturmaya çalışıyor.

Etik dışı buluyorum.

Gec bosalmasi bir sorun, iliskide eline telefon alabilmesi bile sorun, eskortkari eklemesi sorun kimin eskort oldugunu bilip eklemesi ayri bi sorun nerden baksan sorun :işsiz:

Neredeyse, bu çok normal kocanı tatmin etmeye devam et diyecekmiş.

Konu bir davranışın normal olup olmamasindan çok her iki tarafın rızasının olup olmaması.

Konu sahibinin rızası yok, mutsuz. Psikolog araştırmalarla verilerle rıza oluşturmaya çalışıyor.

Etik dışı buluyorum.
Kocasının arkadaşı çünkü bu psikolog.

Cinsellikte iki kişinin de rıza gosterdigi herşey olağan. Taraflardan birisi rahatsız oluyorsa yapilmamali bu kadar basit olay. Siz rahatsizsiniz eşiniz bu işi bitirmeli.
Swinger baskınlarına da karşıyım bu arada, alan memnun veren memnun, kime ne?
Resmi nikahı olan çiftlerin swing partileri yapmasına alan memnun veren memnun diyemeyiz. Oluşabilecek hamileliklerde soy bağı karmakarışık olur. Soy bağının karışması bir sürü sorunu da beraberinde getirir.

Çocukluk arkadaşım demişti yanlış hatırlamıyorsam. Net bir bilgim yok ama arkadaşının psikologun olması da etik değil gibi geliyor bana.
Evet kendi arkadaşı da olsa eşiyle de tanışıklığı var sonuçta. Ayrıca arkadaşının en başından başka bir meslektaşına yönlendirmesi gerekirdi.

Hiç etik değil objektif olunmaz ki zaten 🤷🏽‍♀️
Olamıyor da baksana. Sapkin fikirli erkeklerin yüzdesini bulacakmış sonraki seansa.

Çok merak ediyorum, bir kadin olarak kendisi deseydi ki "Ben zencilerden hoşlanıyorum. Kocamin yerine onlari hayal ediyorum. Zenci modellere bakarak sevişiyorum." Psikolog diyecek miydi kadınların yüzde bilmem kaçı böyle fikirlere sahiptir. Bu normaldir diye.

Psikolog arkadaş var, psikolog arka sordum gibi yorumlar yaptı sürekli. Arkadaş ikisinin de arkadaşıdır.
Kocanı tanıyan bir psikologa yatak odanı anlatmanın, komşuna anlatmaktan ne farkı var ki?

Burada bize söylediklerini söylese bile yeter. Saatlerce boşalmıyor dedi bize. Psikolog da biliyor bunu. Ve kocanı tanıyor. Etik umru değilse, o gece kocanı hayal etmediği ne malum?

Cinsellikte iki kişinin de rıza gosterdigi herşey olağan. Taraflardan birisi rahatsız oluyorsa yapilmamali bu kadar basit olay. Siz rahatsizsiniz eşiniz bu işi bitirmeli.
Swinger baskınlarına da karşıyım bu arada, alan memnun veren memnun, kime ne?
Buna başka bir şey deniliyor

Kocanı tanıyan bir psikologa yatak odanı anlatmanın, komşuna anlatmaktan ne farkı var ki?

Burada bize söylediklerini söylese bile yeter. Saatlerce boşalmıyor dedi bize. Psikolog da biliyor bunu. Ve kocanı tanıyor. Etik umru değilse, o gece kocanı hayal etmediği ne malum?
İlk dediğinde psikolog arkadaş var konuştum onunla normal dedi diye, o psikoloğun erkek olduğunu ve kocasının da arkadaşı olduğunu düşündüm. Sonra dedim ki ortak bir erkek arkadaşa nasıl anlatılır bu mevzu? Kadına da anlatılmaz ama erkeğe imkansıza yakın. Bilmiyorum ben yani, cevap yok. 😂😂

X