Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Kusura bakmayin ama öyle anlatmış. Zina ile resmi evlilikle doğan çocuğu bir tutmuşsunuz.
Hanimefendi de en net şekilde anlatmış. Bir noktadan sonra "haklısınız, bu şekilde düşünememiştim" demek sizi küçültmez.
Tamam haklısınız diyorum üçtür. Bazı insanlarla tartisamazsin aynı seviyede değilsindir çünkü. Mesela çocuklara da haklısın dersiniz bazen. Haklısınız tamam. En iyi sizsiniz.

Zina dediğiniz şey evlilik dışı birliktelik mi? Ortada evlilik olmadığı için doğabilecek çocuklar babalarının üzerine kaydedildiği için olabilir mi? Hani bekar anne hastanede doğum yapar, baba adını söyler, yazılır. Evli anne doğum yapar kocasının üstüne yazılır. Kocası çocuk benim değil diyorsa babalık testi ister ki bunu isteyen kaç kişi olur sizce? Siz her şey serbest olsun istiyorsunuz anlıyorum da o kadar serbestlik kaosa sebep olur. Her şey dengede güzel.

Bende olaya ortadan baslayim ikinizinde hakli olduğu yerler var ama atıyorum swingerde biri hamile kaldi sonucta o ciftin cocuklarida babasinin soy ismini tasiyacak swinger iliskinin zinadan farksiz oldugunu bende dusunmuyorum yasak koyanlara bi sormak lazim neden zina serbestte swinger yasak diye

Engelleyemezsiniz ki. Baskınla mi engellenecek? O zaman herkesin başına bir bekçi dikilsin, kimsenin soy bağı karışmasın.
Polise ihbar etmek yeterli oluyormuş. Şunu savunmanıza aşırı şaşırdım

Kusura bakmayin ama öyle anlatmış. Zina ile resmi evlilikle doğan çocuğu bir tutmuşsunuz.
Hanimefendi de en net şekilde anlatmış. Bir noktadan sonra "haklısınız, bu şekilde düşünememiştim" demek sizi küçültmez.
Pamuk o yazdığın suç niteliği kapsamında gerçekten

Slm arkadaslar kk medyayi takip ediyorum ama artik bende problemimi yazip sizden yorum isteyecegim.
Hatam olursa affola
Nerden baslasam bilemiyorum
Esimle severek evlendik.neredeyse 18 yillik evliyim
Sorunum su esim cinsellik sirasinda surekli yanina arkadas ister misin,ikinizi birlikte bilmem napayim,gibi sozler soyluyor
Onceleri cokk kizdim yapma filan
Oda fantazi yapmak istedigini soyledi
Neyse bende istedigi olsun diye bi kac kez sesimi cikarmadim.
Oyunu kuralina gore oynayalim madem dedim.
Bir iki kez tamam dedim.
Esim iyice abartti,iliski sirasinda instagrami acip eskort kizlar bakiyo, bu olsun mu diyo sinirlendigimde dahi durmuyo,taki bosalana kadar.
İlla sen onayla diyo ki artik cok cnm sıkılmaya basladi bu durumdan.
Bosalmiyorda biran once, saatlerce boyle beni de yoruyo
Hatta dun gece bi kadini ekledi iliski sirasinda.
Bende dur dedikce hem sevisip hem de baska kadinlari ekliyo.
İliski bitince hemen siliyo kimse kabul etmeden,ama iliski sirasinda hep boyle olmaya basladi.
Bigun birisi senden once davranip hemen sana yazasa bu evlilik biter dedim.
Kiziyo bana senden baskasi olamaz hayatimda seni seviyorum vs.vs.diye
Gundelik hayatta gayet iyi bir es surekli sevgisini hissettirir.
Asla adimla hitap etmez
Askim,canim,bitanem
İmkanlarini hep bizim icin kullanir.
Cocuklarina duskundur
Ama sevisirken cok fazla sacmaliyo
Bende fantazi ayagina icinden geleni mi soyluyorsun dedigimde.cok sert bi dille reddediyor
Sizce cinsellikte soylenen sozler gercekmidir
Fikrinize ihtiyacim var
Sizdeki sabırın da maşallahı var. Nasıl kabul edebilrisiniz instgrama felan bakmasına ya

Polise ihbar etmek yeterli oluyormuş. Şunu savunmanıza aşırı şaşırdım

Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor .

Neredeyse, bu çok normal kocanı tatmin etmeye devam et diyecekmiş.

Konu bir davranışın normal olup olmamasindan çok her iki tarafın rızasının olup olmaması.

Konu sahibinin rızası yok, mutsuz. Psikolog araştırmalarla verilerle rıza oluşturmaya çalışıyor.

Etik dışı buluyorum.
Hayır tabıkı
Aramızda gecen konusmayı buraya anlatamam heralce
Oncelıkle konuya kadınsal duygulardan yaklastı
Normal olan bısey yok ortada
Sapıklık dıyenlere ıtafen dedım
Psıkologum vok buyuk bı hastanede de calısıyor aynı zamanda
Zaten normal degıl sevgı bu degıl
Kendını nasıl hıssedıyorsun dedı
Ama sapıklık bambaska bısey dedı
Zaten esımle aramız bozuk
Iletısım kurmuyorum
Görmezden gelıyorum
Normal bıseyı buraya yazmazdım emın olun
Ben de psıkolıjı eğtimi aldım bi dönem
Çalıştıgım dönemde

Gec bosalmasi bir sorun, iliskide eline telefon alabilmesi bile sorun, eskortkari eklemesi sorun kimin eskort oldugunu bilip eklemesi ayri bi sorun nerden baksan sorun :işsiz:
Haklısınız neresınde tutsam elimde kalıyor
Detaylı düsündükce moralım sıfırlanıyo ıyıce

Güncü Neriman teyzeyi psikoloğunuz gibi yazmıyorsanız gerçekten çok cinsiyetçi biri.
😏Ark ortamım pek yok evde cocuklarla anca toparlanıyorum
Onun dısında xalısma arkadaslarım var
Onlarında güne vakti yok

Evet kendi arkadaşı da olsa eşiyle de tanışıklığı var sonuçta. Ayrıca arkadaşının en başından başka bir meslektaşına yönlendirmesi gerekirdi.
Gittim zaten arkadasım psikiyatri uzmanı
Ben psikoloğa gıttım
Emzirdigim için ilaç kullanmak ıstemedım

Kendi arkadaşım dedi diye ben de kendi kiz arkadaşı sandım. Ortak erkek arkadaşa kocam bana bunu yapıyor diyebilir miyiz? Etik sahibi olmayan, bir de karşı cinsse ooo...
Arkadasım bayan
Ayrıca dun gittigim de bayan üstelik arkadasımda degıl

Açıp bakmışlar 4 milyar erkeğin ruhuna, oran çıkarmışlar, öyyle bir bilimsel çalışma, siz cahilseniz napsınlar Allah Allah ya.
Tatlım hiçbir deney tüm insanlık uzerinde denenmez
Atıyorum 100 kişiden örnek alınır
Ona göre oran belirlenir

Ay valla şaka gibisiniz akrabalarım yıllardır yurtdışında ben niye bu sapkınlıklarını duymadım

Bundan sonra dayınızın kızlarını değilde haber sosyal medyayı takip edin
Sosyal medya da dayımın kızlarının anlattıgından fazlazı vardır emın olun

Tatlım hiçbir deney tüm insanlık uzerinde denenmez
Atıyorum 100 kişiden örnek alınır
Ona göre oran belirlenir
Duyduğunuz en uçuk fantezi 3.kadın mı? Karısını başkası ile düşünen hatta hayata geçiren adamlar var, aynı anda bir sürü erkek ile olmayı seven kadınlar var, swingeri sadece erkekler sevse bu kadar çoğalır mı? Araştırma gerçek ise bile gerçekçi değil.

X