Yahu bırak telwfona bakmayı eşim ilişki esnasında yüzüme bakmasa bile sinirlenirim tabiki her zaman değil ama aralardaki göz kontağı bile çok önemli bence.Haklisiniz oyle bencede
Ben oyle diyince uste çıkıp asla oyle bisey yok
Seni cok seviyorum diyo
Basliyo yeminlere
4 cocuk annesiyim en kucuk bebegim 6 aylikBence çok kötü yanlış anlama ama seni mi beğenmiyor acaba ilişkide yetersiz misin
Bence çok kötü yanlış anlama ama seni mi beğenmiyor acaba ilişkide yetersiz misin
Yahu bırak telwfona bakmayı eşim ilişki esnasında yüzüme bakmasa bile sinirlenirim tabiki her zaman değil ama aralardaki göz kontağı bile çok önemli bence.
Bence başkasını hayal edip sizinle sevişiyorSlm arkadaslar kk medyayi takip ediyorum ama artik bende problemimi yazip sizden yorum isteyecegim.
Hatam olursa affola
Nerden baslasam bilemiyorum
Esimle severek evlendik.neredeyse 18 yillik evliyim
Sorunum su esim cinsellik sirasinda surekli yanina arkadas ister misin,ikinizi birlikte bilmem napayim,gibi sozler soyluyor
Onceleri cokk kizdim yapma filan
Oda fantazi yapmak istedigini soyledi
Neyse bende istedigi olsun diye bi kac kez sesimi cikarmadim.
Oyunu kuralina gore oynayalim madem dedim.
Bir iki kez tamam dedim.
Esim iyice abartti,iliski sirasinda instagrami acip eskort kizlar bakiyo, bu olsun mu diyo sinirlendigimde dahi durmuyo,taki bosalana kadar.
İlla sen onayla diyo ki artik cok cnm sıkılmaya basladi bu durumdan.
Bosalmiyorda biran once, saatlerce boyle beni de yoruyo
Hatta dun gece bi kadini ekledi iliski sirasinda.
Bende dur dedikce hem sevisip hem de baska kadinlari ekliyo.
İliski bitince hemen siliyo kimse kabul etmeden,ama iliski sirasinda hep boyle olmaya basladi.
Bigun birisi senden once davranip hemen sana yazasa bu evlilik biter dedim.
Kiziyo bana senden baskasi olamaz hayatimda seni seviyorum vs.vs.diye
Gundelik hayatta gayet iyi bir es surekli sevgisini hissettirir.
Asla adimla hitap etmez
Askim,canim,bitanem
İmkanlarini hep bizim icin kullanir.
Cocuklarina duskundur
Ama sevisirken cok fazla sacmaliyo
Bende fantazi ayagina icinden geleni mi soyluyorsun dedigimde.cok sert bi dille reddediyor
Sizce cinsellikte soylenen sozler gercekmidir
Fikrinize ihtiyacim var
Etmiyorum asla küsüm suanBence başkasını hayal edip sizinle sevişiyor
Bu durumu kabul etmeyin
Düz sevişmemek mi sapık tarafımız? Çok yanlış bir cümle. Herkesin sapık bir tarafı yok.En azından alenı yapmasın
Bıraz cekınsın
Herkesın sapık bı tarafı vardır ama bu bana cok agır geldı
Tatlim psikologumun bi lafi vardiDüz sevişmemek mi sapık tarafımız? Çok yanlış bir cümle. Herkesin sapık bir tarafı yok.
Sıradanlığı bozan her şeyi sapıklık olarak görmekten vazgeçin. Ahlak kurallarına aykırı, evliliğı kökten sarsacak durumlar sapıklıktır.
Twitterdaki sayfalardan haberiniz yok belli ki. Eş değiştirmeler, gruplar, çok eşlilik... Bunları yapan sizin ırkınızda ve sizin dininizde bir sürü insan var.Türk oldugum ıcın bana ayıp gelıyo evet dogru
Bızım kulturumuze ters
Ama yabancı bı aılenın geleneklerıne gore buyutulmus olsaydım kım bılebılırkı yadırgamazdım belkı
Twitterda daha cok guncel haberler takip ediyorumTwitterdaki sayfalardan haberiniz yok belli ki. Eş değiştirmeler, gruplar, çok eşlilik... Bunları yapan sizin ırkınızda ve sizin dininizde bir sürü insan var.
%25 diye şimdi diyorsunuz. Benim alıntıladığımda hepsi dediniz.Tatlim psikologumun bi lafi vardi
Kadinlarin yuzde besi erkeklerin yüzde yirmibesi aykiri dusuncelere sahiptir
Kadinlar ruhunda erkeklerse bedeninde tasir bunu
Yani erkeklere sorsaniz hepsi boyle iliski ister dedi
Ama kimi ifade eder kimi etmez
Yani bu sapiklik olmuyo genel erkekler bunu ister
Unlulerden ornek verdi
Erkek unluler hep kadin hayrani olsun isterken
Kadinlar kadin hayrana da hitap etmek ister
İstisnalar haric tabi
Dün yapti bu konusmayi
Güncel haberlerde de swinger partilerinin uğradığı baskınlar oluyor. Demek ki görmediniz.Twitterda daha cok guncel haberler takip ediyorum
Oyuzden karsima cikmadi
Tatlim butun erkeklerin yuzde yirmibes aykiriligi ruhunda tasir demek istedi%25 diye şimdi diyorsunuz. Benim alıntıladığımda hepsi dediniz.
Herkesin sapık tarafı vardır dediniz ben onu alıntıladım. Şimdi de bu sapıklık olmuyor diyorsunuz.
Hayir denk gelmedimGüncel haberlerde de swinger partilerinin uğradığı baskınlar oluyor. Demek ki görmediniz.
Yazdığınız cümleyi tekrar okur musunuz?Tatlim butun erkeklerin yuzde yirmibes aykiriligi ruhunda tasir demek istedi
Yani butun erkeklerde oluyo bu
Sapiklik olmuyor diye ben demedim ben hala konusmuyorum esimle psikologum dedi%25 diye şimdi diyorsunuz. Benim alıntıladığımda hepsi dediniz.
Herkesin sapık tarafı vardır dediniz ben onu alıntıladım. Şimdi de bu sapıklık olmuyor diyorsunuz.
Erkeklerin ruhunun yuzde yirmibesiYazdığınız cümleyi tekrar okur musunuz?
Ben tasvir edeyim farkli bir örnekle.
Sepetteki bütün elmaların %25'i ekşi. Yani bütün elmalar ekşi.
Kusura bakmayin ama psikologunuz sizi kekliyor. Ruhun %25'i diye bir oran, ölçüm, hesap, grafik yok.Sapiklik olmuyor diye ben demedim ben hala konusmuyorum esimle psikologum dedi
Erkeklerin ruhunun yuzde yirmibesi
Anlamamaniza uzuldum
Anlatamadim demekki
Tesekkur ederim ben bu kadar fazla oldugunu bilmiyordum
Haftaya gittigimde yapila araştırmalardan derleme yapip oyle aciklama yapacagini soylediKusura bakmayin ama psikologunuz sizi kekliyor. Ruhun %35'i diye bir oran, ölçüm, hesap, grafik yok.
Erkeklerin ruhunun %25'i diye bir şey yok. Erkeklerin %25'i diye bir sonucu vardır o araştırmanın.Tesekkur ederim ben bu kadar fazla oldugunu bilmiyordum
Haftaya gittigimde yapila araştırmalardan derleme yapip oyle aciklama yapacagini soyledi
Bakalim kekliyor mu ozaman ogrenirim
Ciks butun erkeklerde dediErkeklerin ruhunun %25'i diye bir şey yok. Erkeklerin %25'i diye bir sonucu vardır o araştırmanın.