Konustum.kizdim bagirdim kustum sozler veriyo yapmicam bi daha diyoEsiniz niyetini acik ortaya koymus.bence iliski sirasinda degil ciddi bir konusun. Iliski sirasinda cep telefonda olmasi büyük terbiyesizlik. Aslinda sizi kullaniyor baskalara bakarken
Yani reddettim keske bastan fantazi dediginde inanip ona uymasaydim cok uzgunumBence reddedin tamamen kesin tavrınızı koyun,normal değil böyle bir şey. Size normalleştirmeye çalışıyor. İstemiyorum deyin.
Kapıyı gösterin o zaman da yapabiliyor mu bu şekilde devam edemem kusura bakma ayrılmak istiyorum deyinYani reddettim keske bastan fantazi dediginde inanip ona uymasaydim cok uzgunum
Onu bende dusundumİmkan bulsa bir dk beklemez eşiniz. Siz aynı şeyi yapsanız o ilişki nasıl son bulur acaba? Hiç sordunuz mu?
Her turlu konustum ayrilalim iki evimiz var kimsenin bilmesine gerek yok ayri yasayalim ben kaldiramiyorum diye o an yeminler ediyo bir iki kez tutuyo kendiniKapıyı gösterin o zaman da yapabiliyor mu bu şekilde devam edemem kusura bakma ayrılmak istiyorum deyin
Yok asla suan kusum zaten onu umursamiyorum en cok korktugu seyO kızınca yumuşamayın. Bu normal bir şey değil. İzin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?