Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Böyle bilimsel araştırma olmaz demişsin, kendin de aynı şeyi yapmışsın

Şu sapıklarla nasıl evli kalıyorsunuz inanamıyorum. Aldatmak bile daha kabul edilebilir şu grup tarzı sapıklıklardan.çok erkekte var bu saçmalık ama ben bırakın bu tiplerle evli olmayı, öylesine bile görüşmem bu seviyesiz heriflerle.millet bir de 20 senedir aynı yatakta yatıyor. Her erkeğin de böyle sapıkça istekleri yok bu arada.herkes kendi elindekini aklamak için diğer erkeklere b.k atıyor.

Başkalarından haz duyup sizde yapacağını yapıyor pislik sapık.

Ya bir gün gerçekleştirmek üzere adım atarsa bu şüphe bile mide bulandırıcı. Ama siz de ayak uydurmussunuz ki devam edebiliyor.

Sizi sevmiyor ve en önemlisi size saygı duymuyor. O anın heyecanıyla coşanları anlarım da bu üçlü mevzuları anlayamıyorum o kadar geniş olmadığım için. Bunun kadın ya da erkek olmakla da bir ilgisi yok, insan sevdiğini başkasıyla paylaşmaz, aklından bile geçirmez.

Eşinizin ilişki sırasında yanina arkadas istermisin bilmem ne yapayım gibi sozler sozlemesi cok cirkin ve soğutucu hatta saçmalık ötesi...sanirim grup ilişkisinden haz alıyor ya da kendini öyle tatmin ediyor..Ama yinede hoş bir durum değil her kadın kendisiyle direk olarak ilgilenilmesinden hoşlanır..bu modda bir insan şahsen aldatmaya kadar uzanabilir dicem ama 18 yıldır evliymissiniz zaten bunu sürekli olarakmi yapiyor peki çünkü cinselligi sizinle tekli olarak yaşamıyor farkindaysaniz burada bir sorun var!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…