- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Yok hanimefendi asla anlaşamayacağız. Psikoloji konusunda temel pek çok ders aldim. Sizi anlayamiyorum demeyi kendime haksızlık olarak görüyorum. Anlatamıyorsunuz malesef.Ciks butun erkeklerde dedi
Uzgunum
Güncü Neriman teyzeyi psikoloğunuz gibi yazmıyorsanız gerçekten çok cinsiyetçi biri.Ciks butun erkeklerde dedi
Uzgunum
Neredeyse, bu çok normal kocanı tatmin etmeye devam et diyecekmiş.Güncü Neriman teyzeyi psikoloğunuz gibi yazmıyorsanız gerçekten çok cinsiyetçi biri.
Psikoloğuda kocasi bulduysa olabilir neden olmasınKusura bakmayin ama psikologunuz sizi kekliyor. Ruhun %25'i diye bir oran, ölçüm, hesap, grafik yok.
Kocasının arkadaşı çünkü bu psikolog.Neredeyse, bu çok normal kocanı tatmin etmeye devam et diyecekmiş.
Konu bir davranışın normal olup olmamasindan çok her iki tarafın rızasının olup olmaması.
Konu sahibinin rızası yok, mutsuz. Psikolog araştırmalarla verilerle rıza oluşturmaya çalışıyor.
Etik dışı buluyorum.
Çocukluk arkadaşım demişti yanlış hatırlamıyorsam. Net bir bilgim yok ama arkadaşının psikologun olması da etik değil gibi geliyor bana.Psikoloğuda kocasi bulduysa olabilir neden olmasın
Kendi arkadaşı değil miydiKocasının arkadaşı çünkü bu psikolog.
Resmi nikahı olan çiftlerin swing partileri yapmasına alan memnun veren memnun diyemeyiz. Oluşabilecek hamileliklerde soy bağı karmakarışık olur. Soy bağının karışması bir sürü sorunu da beraberinde getirir.Cinsellikte iki kişinin de rıza gosterdigi herşey olağan. Taraflardan birisi rahatsız oluyorsa yapilmamali bu kadar basit olay. Siz rahatsizsiniz eşiniz bu işi bitirmeli.
Swinger baskınlarına da karşıyım bu arada, alan memnun veren memnun, kime ne?
Hiç etik değil objektif olunmaz ki zatenÇocukluk arkadaşım demişti yanlış hatırlamıyorsam. Net bir bilgim yok ama arkadaşının psikologun olması da etik değil gibi geliyor bana.
Evet kendi arkadaşı da olsa eşiyle de tanışıklığı var sonuçta. Ayrıca arkadaşının en başından başka bir meslektaşına yönlendirmesi gerekirdi.Çocukluk arkadaşım demişti yanlış hatırlamıyorsam. Net bir bilgim yok ama arkadaşının psikologun olması da etik değil gibi geliyor bana.
Psikolog arkadaş var, psikolog arka sordum gibi yorumlar yaptı sürekli. Arkadaş ikisinin de arkadaşıdır.Kendi arkadaşı değil miydi
Olamıyor da baksana. Sapkin fikirli erkeklerin yüzdesini bulacakmış sonraki seansa.Hiç etik değil objektif olunmaz ki zaten
Para tatlı geldiyse etik metik unutulur demek ki.Evet kendi arkadaşı da olsa eşiyle de tanışıklığı var sonuçta. Ayrıca arkadaşının en başından başka bir meslektaşına yönlendirmesi gerekirdi.
Kocanı tanıyan bir psikologa yatak odanı anlatmanın, komşuna anlatmaktan ne farkı var ki?Psikolog arkadaş var, psikolog arka sordum gibi yorumlar yaptı sürekli. Arkadaş ikisinin de arkadaşıdır.
İnsan arkadaşına nasıl anlatır ki yatak odasını. Üstü kapalı fantezileri var demiştir en fazla. O bile zor ki.Para tatlı geldiyse etik metik unutulur demek ki.
Buna başka bir şey deniliyorCinsellikte iki kişinin de rıza gosterdigi herşey olağan. Taraflardan birisi rahatsız oluyorsa yapilmamali bu kadar basit olay. Siz rahatsizsiniz eşiniz bu işi bitirmeli.
Swinger baskınlarına da karşıyım bu arada, alan memnun veren memnun, kime ne?
İlk dediğinde psikolog arkadaş var konuştum onunla normal dedi diye, o psikoloğun erkek olduğunu ve kocasının da arkadaşı olduğunu düşündüm. Sonra dedim ki ortak bir erkek arkadaşa nasıl anlatılır bu mevzu? Kadına da anlatılmaz ama erkeğe imkansıza yakın. Bilmiyorum ben yani, cevap yok.Kocanı tanıyan bir psikologa yatak odanı anlatmanın, komşuna anlatmaktan ne farkı var ki?
Burada bize söylediklerini söylese bile yeter. Saatlerce boşalmıyor dedi bize. Psikolog da biliyor bunu. Ve kocanı tanıyor. Etik umru değilse, o gece kocanı hayal etmediği ne malum?
Erkeklerin ruhunun %25'ini böyle sapkınlıklar oluşturur dediğine göre, "böyle" diyerek tüm detaylara hakim gibi geldi bana.İnsan arkadaşına nasıl anlatır ki yatak odasını. Üstü kapalı fantezileri var demiştir en fazla. O bile zor ki.