Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Aklı donunun içinde olunca jafası karısmıyo bana yaptırıyo beyimiz
Yazıklarınızı okudukça insan size de müstahakmış hani demeden edemiyor. Gerçekten de ne kıymetli ç.kler varmış. Kendi eliyle karısına fahişeleri ekletiyor. Adamın yanında kala kala sizin aklınız da garip çalışmaya başlamış. Yok bana bayılıyor, yok benim soğumamdan çok korkuyor. Allah’tan soğumandan korkuyormuş kardeş. Bir de korkmasa ne olurdu acaba

Hem kızıyorum demişsiniz hem de kadınları ekleyen sizmişsiniz ben anlamadım olayı tam. Telefon sizin elinizde ve siz ekliyormuşsunuz. Eklemeyin? Siz de ben de 2. Erkek istiyorum al sen ekle deyin bakalım ne yapacak madem fantezilere açık bu kadar.

Bu daha kötü. Telefonu konu sahibi tutuyor. Hatta eskortları da konu sahibi ekliyor. Beyimizin keyfine diyecek yok.

Konu fake değilse eğer anladığım kadarıyla siz bu konuyu biraz da destek bulmak, fantezi alemi, yatak odası olabilir sonuçta sizi bariz aldatmamış filan gibi yorumlar alıp rahatlamak için açmışsınız ama burası öyle bir platform değil buradaki hanımlar yumuşak tabirle popise açıkça popis diyen hanımlar
Ve evet kocanız sapık, bu fantezi değil sapıklık. Üçüncü bir kişi olaya karışıyor ise bunun illa ete kemiğe bürünmüş olmasına gerek yok benim gözümde, adam hayali de olsa başka bir kadına halleniyorsa bitmiştir o iş çünkü her şey zaten bir hayalle başlar. Bir zaman sonra bu işi hayali yapmak onu tatmin etmeyecek isterseniz Rihanna filan olun yani ki dünyanın en güzel en başarılı en vazgeçilmez kadınları, VS mankenlerinin çoğu bile aldatıldı Adriana Lima aldatıldı yaaa daha ne diyelim.. bir kere bir erkeğin zihniyeti bozulmuş ise ne mutlu yuva ne çoluk çocuk ne de evdeki afet umurunda olur.
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş o hesap işte

Ananenin acilimi gelenek demek
Bilmiyorsunuz sanirim
Turk adet geleneklerine ters dedim yuzde doksani muslumanya ulkenin hani
Obakimdan

Diğer dinlere inanan veya inanmayanların bu tür gelenekleri olduğunu size düşündürten nedir ? İzlediğiniz film ve içeriklere bakarak çok yanlış yargılara varıyorsunuz.

Türk olmasanız ; eşinizin isteğini normal mi karşılayacaksınız ?

Ananenin acilimi gelenek demek
Bilmiyorsunuz sanirim
Turk adet geleneklerine ters dedim yuzde doksani muslumanya ulkenin hani
Obakimdan

Diğer dinlere inanan veya inanmayanların bu tür gelenekleri olduğunu size düşündürten nedir ? İzlediğiniz film ve içeriklere bakarak çok yanlış yargılara varıyorsunuz.

Türk olmasanız ; eşinizin isteğini normal mi karşılayacaksınız ?

Yani düşünüyorum da netice de bu bir sapkınlık; belki sırf siz küstüğünüz ne bileyim olay çıkarttığınız için bir daha yapmayacak belki ama o esnada yine başka başka kadınları düşünmeye devam edecek. Netice de hayal dünyasına ket vurabilmeniz imkansız. Artık bu düşünceleri davranışına aktarmasa bile zihnen bunu hayal ettigini bileceksiniz. Yani aslında burda olay adamın şunu yaptırması bunu ettirmesinden ziyade bu şekilde bir isteğe, fantaziye sahip olması.

En azından alenı yapmasın
Bıraz cekınsın
Herkesın sapık bı tarafı vardır ama bu bana cok agır geldı

Hayır tabıkı
Bızım dınımızde yasak onlarda degıl bu yuzdenonlar yadırgamaz bızım kadar
Haberler hep yabancıların yaptıgı ılgınclıklerle dolu turkıye de bı agacla evlenen veya bı keçı ıle evlenen var mı yok onun gibi
Tv de eş degıstırmelı programları bıle varmış dayımın kızları anlatırdı

Türk oldugum ıcın bana ayıp gelıyo evet dogru
Bızım kulturumuze ters
Ama yabancı bı aılenın geleneklerıne gore buyutulmus olsaydım kım bılebılırkı yadırgamazdım belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…