Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

Be kendimi o konuma asla dusuremem
Ona ders vermek icin bile olsa
Suan konusmuyorum
O ciddi denilen konusmalarin hepsini yaptim bekliyorum suan
Heh bakın o konuma düşüremem dediniz. Çok kötü bir şey yani. Eşiniz düşmüş o konuma. İçiniz alıyor mu o konuma düşen bir adamı? Belki bir ihtimal siz ya boşanacağız ya da bu durum bitecek dersiniz de yapmaktan vazgeçer ama bu başkalarıyla yapmayacağını garantilemez. Şahsen ben bana şöyle davranan bir adama güvenemezdim.
Hayat sizin hayatınız. Umarım istediğiniz gibi olur.

Bir iki yapmayıp sonra tekrar yapinca niye onun boşalmasını bekliyorsunuz ki? Bitirin ilişkiyi.
Denedim birakmiyor ki uzerimde zaten istesemde bitirmiyo sertlesiyo iyice

Konunun fake olmadığı varsayarak yziyorum.
Madem adamın böyle huyu var ilişkiye girmeyin? Sözünde durmuyor diyorsunuz ama hala yaklaşmasına izin veriyorsunuz?
İliski oncesi soz veriyo surekli yanasiyo basta cikarmaya calisiyo
İliski sirasinda da zaten birakmiyo

Ne biliyorsunuz sildikten sonra kadınların yazmadığını?
Ben çok güvenmeyin derim.
Sizinkinin fikri ortadayken zikrine çok güvenmek hata olur.
O telefondan eskort gösterdiğinde ben olsam telefonu kafasında paralar kalkarım. Niye oyunu devam ettirme zorunluluğu hissettiniz ki?

Ananenin acilimi gelenek demek
Bilmiyorsunuz sanirim
Turk adet geleneklerine ters dedim yuzde doksani muslumanya ulkenin hani
Obakimdan
Yoo gayette iyi anladım
Siz başka ülkelerdeki insanların böyle işilki yaşadığını mı düşünüyorsunuz da bizde bu iliskiler olmaz dediniz
Her kültürde sapıkça ilişkiler var bunun din le ülkeyle alakası yok

Muhtemelen artık ilişkinizde tatmin olmuyor, kafasında başka kadın, yatağında ise sizinle tatmin olmaya çalışıyor.

Şu an gerçekleştirmesede ilerde ki atacağı adım bunu gerçek olarak başka kadınla yaşamak olacaktır. Tabi halen yapmadıysa..

Daha neler okuyacak bu gözler ? Sevişirken telefonu nasıl alıyor eline ? Kızları hangi ara buluyor ? Eşin tam bir yalancı daha önceden baktığı kızları ekliyor o ara nasıl bulsun. Bu saçmalığı sürdürdüğü sürece cinselliği bitir
Hele sen erkekleri ekle o an bakalım kabul edecek mi ? Ay ben şok

Yuhh artik daha neler.. Tamam fantazi olur dirty talking olur da baska kadin/adam ekleme fikri olursa orada duracak. Adamin niyeti bozuk fantazi ayagina yutturuyor. Yüz bulsa getirir gercegini.

Eşinizin yaptığının doğru ya da yanlışlığından ziyade sizin hisleriniz önemli. Siz inciniyor musunuz? Aşağılanmış hissediyor musunuz? Eğer öyleyse eşinizin bunu size yapmasına asla izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…