İlk bakmiyordu konusup bitiriyorduFantazi okey de instagram açıp bakması saçmalık değil mi ya. Çok fenaymış üzüldüm.
Heh bakın o konuma düşüremem dediniz. Çok kötü bir şey yani. Eşiniz düşmüş o konuma. İçiniz alıyor mu o konuma düşen bir adamı? Belki bir ihtimal siz ya boşanacağız ya da bu durum bitecek dersiniz de yapmaktan vazgeçer ama bu başkalarıyla yapmayacağını garantilemez. Şahsen ben bana şöyle davranan bir adama güvenemezdim.Be kendimi o konuma asla dusuremem
Ona ders vermek icin bile olsa
Suan konusmuyorum
O ciddi denilen konusmalarin hepsini yaptim bekliyorum suan
Türk lük ananne “cinsellik kızlar ilişki ben ne alaka”Onu da dedim sen kendini amerikali filan saniyorsun
Biz turkuz dedim
Boyle seyler ananelerimize ters dedim
Oyle birsey asla istemedigini
İliski bitince coook pisman oldugunu soyluyor
Denedim birakmiyor ki uzerimde zaten istesemde bitirmiyo sertlesiyo iyiceBir iki yapmayıp sonra tekrar yapinca niye onun boşalmasını bekliyorsunuz ki? Bitirin ilişkiyi.
Ananenin acilimi gelenek demekTürk lük ananne “kızlar ilişki ben ne alaka”
İliski oncesi soz veriyo surekli yanasiyo basta cikarmaya calisiyoKonunun fake olmadığı varsayarak yziyorum.
Madem adamın böyle huyu var ilişkiye girmeyin? Sözünde durmuyor diyorsunuz ama hala yaklaşmasına izin veriyorsunuz?
Yoo gayette iyi anladımAnanenin acilimi gelenek demek
Bilmiyorsunuz sanirim
Turk adet geleneklerine ters dedim yuzde doksani muslumanya ulkenin hani
Obakimdan
Tecavüze dönüşüyor yani durum. Konudan işkillendim ben ya şu yorum üzerine. İyice sertleşiyor falan erkek fantezisine döndü biraz.Denedim birakmiyor ki uzerimde zaten istesemde bitirmiyo sertlesiyo iyice
Buna tecavüz deniyor biliyorsunuz değil mi?Denedim birakmiyor ki uzerimde zaten istesemde bitirmiyo sertlesiyo iyice
Hareketleri sertleşiyor demek istemiş de olabilir. Hani elini kolunu tutuyorsa. Ya da ben aşırı minnoş biriyim, her şeye inanıyorum.Tecavüze dönüşüyor yani durum. Konudan işkillendim ben ya şu yorum üzerine. İyice sertleşiyor falan erkek fantezisine döndü biraz.
Arsız herif bir de tecavüz ediyor yaniDenedim birakmiyor ki uzerimde zaten istesemde bitirmiyo sertlesiyo iyice
Bende ilk kez duyuyorum nerden nasıl ekliyorlarsa . Hadi ekledi kadınla sevisirken diğer kadınla nasıl yazisiyor ne bilimAğzım açık okudum bu ne be :O instagramdan kadın arayıp eklemeli bişey hiç duymadım daha önce