- 16 Temmuz 2023
- 1.807
- 4.621
- 53
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
35 yaşında birisi kendi kararlarını almış olgunlaşmış olsun bir zahmet35 yaşında evlenmek için aile izni bekleyen adamla ne işiniz var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35 yaşında birisi kendi kararlarını almış olgunlaşmış olsun bir zahmet35 yaşında evlenmek için aile izni bekleyen adamla ne işiniz var?
Yaşın iyi, ama nick kafama takıldı adını neden akilsizkizzz yaptın ki , deme kendine öyle
Cinsellik yaşıyorsunuz ?Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
Zarar vermek istemiyorum diye herif kendine oral yaptırıyor bak sen ..Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
PuahahahaAsfalt delme makinesi sanıyor bu erkekler de bamya kadar şeyini.
ama oral yaptırıyor?Evet sorduğumda sen diğerleri gibi değilsin farklısın bu yüzden istemiyorum demişti demek gerçekmiş aynı düşünüyorlar erkekler genelde
Ben şeyi düşündüm sanırım arkadaş bakire. Kızlığını bozma mevzusundan zarar vermek istemiyorum demiştir. Doğru mu konu sahibi? Eğer öyleyse oral yapıp ya da sevişip penetrasyon yapmamak bana saçma geliyor. Seksin en güzel anı zirve noktasıSana zarar vermek istemiyorum mu? Zegs ile nasıl bir zarar verecek, abi kendini ne sanıyor ne çeşit bir zarar verebilir mesela
O kadar ince düşünceliyse oral da yaptırmasın, yolunu bulmuş. Sonra zarar vermek istemiyorum, bunlar 16 yaşında değil, abi neyin zararını düşünüyor acepBen şeyi düşündüm sanırım arkadaş bakire. Kızlığını bozma mevzusundan zarar vermek istemiyorum demiştir. Doğru mu konu sahibi? Eğer öyleyse oral yapıp ya da sevişip penetrasyon yapmamak bana saçma geliyor. Seksin en güzel anı zirve noktası
Allah'ım Ya RabbimHerkes için nasıl öyle değil ben de onu anlamıyorum.hayatta zevk aldığım başka birşey yok benim.diğer etkinlikler bir dahaki sekse kadar vakit geçsin diye.gerçekten bu dünyadan olmayan yüce bir zevk veriyor.çok değişik bir hissiyatı var.sadece zevk de değil.daha derin, daha kapsamlı.
Evet bana da saçma geldi açıkçası. Ergenlik çağında birisi değil yani 30 yaşında herifO kadar ince düşünceliyse oral da yaptırmasın, yolunu bulmuş. Sonra zarar vermek istemiyorum, bunlar 16 yaşında değil, abi neyin zararını düşünüyor acep
O sana yapıyor mu oral ?Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
Kız sen de abartma ya tamam ben de cinselliği seviyorum ama sevgilimle ya da eşimle başka etkinlikler yapmak isterim hayat seksten ibaret değil. Piknik yaparız, Avmye gideriz, gezeriz sahile ineriz , kitap alırız , çift halinde ziyarete gideriz vb. Yüce bir zevk oh my godHerkes için nasıl öyle değil ben de onu anlamıyorum.hayatta zevk aldığım başka birşey yok benim.diğer etkinlikler bir dahaki sekse kadar vakit geçsin diye.gerçekten bu dünyadan olmayan yüce bir zevk veriyor.çok değişik bir hissiyatı var.sadece zevk de değil.daha derin, daha kapsamlı.
Oral yaptırırken o sorumluluk kalkıyor demek ki. Yarrock, dini değerlerden sadece bu şekilde muaf oluyorsa demek.. El ele tutuşmaya imam nikahı iste, sevişmeye zarar vermek olarak bak amma malafatı daya gırtlağa, ohhBazı erkekler cinsellik yaşadığı kadınlara karşı sorumluluk hisseder bu yüzden ciddi düşünmediği bir kadınlarla birlikte olmayabilirler. Zaten 'sana zarar vermek istemiyorum' demesi her şeyi açıklıyor gibi.
Dini değerlere önem veriyor diyecektim ki bunu gördüm. Bas tekmeyi gitsinBilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
Demekki dini değerlere önem veriyorArkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Kesin yapmıyor bak gör,mazallah orayada zarar veririm diye şey ediyordurO sana yapıyor mu oral ?