• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmalı mı

Sana zarar vermek istemiyorum mu? Zegs ile nasıl bir zarar verecek, abi kendini ne sanıyor ne çeşit bir zarar verebilir mesela 😂

buluştuğumuzda en fazla oral yaparım cinselliğimiz o kadar diyorsun
oral yapıyorsunuz da gerçek cinselliği yani girdi çıktıyı mı yapmıyorsunuz o ne öyle yarım yamalak
cinsel problemleri vardır.

Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
Zarar vermek istemiyorum diye herif kendine oral yaptırıyor bak sen ..

Evet sorduğumda sen diğerleri gibi değilsin farklısın bu yüzden istemiyorum demişti demek gerçekmiş aynı düşünüyorlar erkekler genelde
ama oral yaptırıyor?
yani bu normal cinsel ilişkiden daha öte bir fantezi
ve oral yapmak mecburi değil cinsellik sırasında
sen adamın şeyini şehvetle ağzına alıp adamı orgazm ederken diğerleri gibi değilsin de
içine aldığın zaman mı diğerleri gibi olacakmışsın?
çok saçma bir bağdaştırma ya kafadan sorunlu bence adam.

Sana zarar vermek istemiyorum mu? Zegs ile nasıl bir zarar verecek, abi kendini ne sanıyor ne çeşit bir zarar verebilir mesela 😂
Ben şeyi düşündüm sanırım arkadaş bakire. Kızlığını bozma mevzusundan zarar vermek istemiyorum demiştir. Doğru mu konu sahibi? Eğer öyleyse oral yapıp ya da sevişip penetrasyon yapmamak bana saçma geliyor. Seksin en güzel anı zirve noktası

Ben şeyi düşündüm sanırım arkadaş bakire. Kızlığını bozma mevzusundan zarar vermek istemiyorum demiştir. Doğru mu konu sahibi? Eğer öyleyse oral yapıp ya da sevişip penetrasyon yapmamak bana saçma geliyor. Seksin en güzel anı zirve noktası
O kadar ince düşünceliyse oral da yaptırmasın, yolunu bulmuş. Sonra zarar vermek istemiyorum, bunlar 16 yaşında değil, abi neyin zararını düşünüyor acep

Herkes için nasıl öyle değil ben de onu anlamıyorum.hayatta zevk aldığım başka birşey yok benim.diğer etkinlikler bir dahaki sekse kadar vakit geçsin diye.gerçekten bu dünyadan olmayan yüce bir zevk veriyor.çok değişik bir hissiyatı var.sadece zevk de değil.daha derin, daha kapsamlı.
Allah'ım Ya Rabbim😅

Herkes için nasıl öyle değil ben de onu anlamıyorum.hayatta zevk aldığım başka birşey yok benim.diğer etkinlikler bir dahaki sekse kadar vakit geçsin diye.gerçekten bu dünyadan olmayan yüce bir zevk veriyor.çok değişik bir hissiyatı var.sadece zevk de değil.daha derin, daha kapsamlı.
Kız sen de abartma ya tamam ben de cinselliği seviyorum ama sevgilimle ya da eşimle başka etkinlikler yapmak isterim hayat seksten ibaret değil. Piknik yaparız, Avmye gideriz, gezeriz sahile ineriz , kitap alırız , çift halinde ziyarete gideriz vb. Yüce bir zevk oh my god

Bazı erkekler cinsellik yaşadığı kadınlara karşı sorumluluk hisseder bu yüzden ciddi düşünmediği bir kadınlarla birlikte olmayabilirler. Zaten 'sana zarar vermek istemiyorum' demesi her şeyi açıklıyor gibi.
Oral yaptırırken o sorumluluk kalkıyor demek ki. Yarrock, dini değerlerden sadece bu şekilde muaf oluyorsa demek.. El ele tutuşmaya imam nikahı iste, sevişmeye zarar vermek olarak bak amma malafatı daya gırtlağa, ohh

Sevişirken ne gibi bir zarar verebilir yaratık mi bu adam şeyi mi devasa anlamadım kafamda oturtamadim. Dini yönden istemiyor desek adam oral yaptırıyor eee o zaman.
Birliktelik olursa evlenmek zorunda olurum yanlışlıkla çocuk olursa kötü olur gibi mi düşünüyor acaba.
Ailesi niye istemiyor sizi

Back