• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmalı mı

Saç mevzusu varsa adam demek ki dini yönden temas kurmuyor. Niye şaşılıyor ki anlamadım normali cinsellik yaşamak falan değil. Pekala cinsellik olmadan sevgili olunabiliyor.
Konu sahibi bu adamla uyuşmuyor gibisiniz zaman kaybetmeyin. Zaten başı açık diye istemeyen tipler bi zahmet kapalıyla sevgili olsunlar.

Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
Dini hassasiyeti olan adam orala da izin vermez. Bu şık elendi geçiyoruz bunu. Kurduğu cümleden sizinle bir gelecek planlamadığı, beraber olursa başına bela olacağınızı düşünüyor.
Siz evlilik istiyorsanız bırakın bu elemanı olmaz bundan.

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
1-Ya gay
2-Ya da fazla eski kafalı,bazı erkekler evlilik düşündüğü kızla cinsellik düşünmez
3- Belkide dikkatini çekmiyorsun fizik olarak
4-Hayatında biri olabilir :/

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Koskoca adamın kafa yapısına bak.sana zarar vermek istemiyorum nedir ya? 😃

Yok yavrum her şey cinsellik demek değil. İlla birlikte olan insan sever ya da cinsel sorunu yoktur diye düşünülmemeli. Aysemini ye bakma sen. Onun için cinsellik yaşam kaynağı 😀
Herkes için nasıl öyle değil ben de onu anlamıyorum.hayatta zevk aldığım başka birşey yok benim.diğer etkinlikler bir dahaki sekse kadar vakit geçsin diye.gerçekten bu dünyadan olmayan yüce bir zevk veriyor.çok değişik bir hissiyatı var.sadece zevk de değil.daha derin, daha kapsamlı.

Yani sizi önemsediği için yapmadığı kısmına oral yapmasaydınız katılırdım çünkü o erkeklere göre o daha küçük düşürücü.
Ayrıca yıllar önce ilk ciddi ilişkim aşırı muhafazakar beş vakit namazında biriydi. Dört ay falan bekledim sonra doğum gününde bir otel tuttum ve birlikte olduk hatta sonra imam nikahı falan teklif etti de kabul etmedim ben bu şekilde devam edemeyeceğini söyledim.
Çünkü sağlıklıyız ve istiyoruz.
En dindar geçinenlerin bile çoğu yapıyor.
Bence olumlu düşünmeyin.
Başımız açık diye ailesi istemiyor??????
Ailesini ikna eder diye bekliyorsunuz????
Kız evi naz evi herhalde.
Çiçek çikolata alın gidin isteyin bari ne diyim

İnsanı kötü kötü konusturmayin,ah be kızım bunca zaman mağarada ,fanusta mı yaşadın? Adamın bir yerini yalayana kadar mürekkep yalasaydin ,az okuyup çevrene dönüp baksaydin,kandırıldığını anlardın.Adamin ihtiyacını gideriyorsun,tam ilişki istemez sorumluluk almaz adam ,seni başına bela etmek istemiyor,ailesini bahane ediyor Yakında söz , nişan yapar sende uzaktan izlersin. .

Dini hassasiyetle alakası yok birlikte olmak istemiyor başına kalırsın diye korkuyor oral yapıp sex yapmayalım diyen adamda sana oral yaptırırken zarar vermiş oluyor aynı mantık sonuçta. Kazık kadar herıf ailesinin lafına bakıyorsa zaten seni yeterince sevmiyor demektir açık,kapalı falan bahane annesi bulur yarın bi kız evlendirir sende mel gibi bakarsın arkasından kendıne odaklan vur gıtsın totosuna tekmeyi

Kazık kadar adam olmuş ama istemiyormuş lakin oral yaptırırken iyi. İşine geldiği gibi.. Yani hamilelik ollmasın vs diye ileriye gitmek istemiyor muhtemelen ayrıca bence de başka başka haltları vardır kesin.
Ne haltı olacak? Konu sahibi gel halt et diyor da gitmiyor😀

Bu bir milat olmalı sen onu eve çağırdın ve gelmedi öyle mi tebrik ediyorum 😳😳 gay mi yoksa

Back