- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
-
Dini hassasiyeti olan adam orala da izin vermez. Bu şık elendi geçiyoruz bunu. Kurduğu cümleden sizinle bir gelecek planlamadığı, beraber olursa başına bela olacağınızı düşünüyor.Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
Erkekler genelde kendileri yanaşır isterlerse tabiSöylüyor istediğini ama ben yanaşmadan yanaşmıyorda
bu kadar yakinsaniz herseyi konusabilemeniz gerek. senin derdin ne adamim diye baslayin :)Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
1-Ya gayArkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
35 yaşında adam ne izni? Adam seni kandırıyor. O sana oral yapıyor mu boş boş yapma sen deOlabilir doğru ailesi izin vermiyor çünkü evlenmemize
Koskoca adamın kafa yapısına bak.sana zarar vermek istemiyorum nedir ya?Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Herkes için nasıl öyle değil ben de onu anlamıyorum.hayatta zevk aldığım başka birşey yok benim.diğer etkinlikler bir dahaki sekse kadar vakit geçsin diye.gerçekten bu dünyadan olmayan yüce bir zevk veriyor.çok değişik bir hissiyatı var.sadece zevk de değil.daha derin, daha kapsamlı.Yok yavrum her şey cinsellik demek değil. İlla birlikte olan insan sever ya da cinsel sorunu yoktur diye düşünülmemeli. Aysemini ye bakma sen. Onun için cinsellik yaşam kaynağı
oral yapmanızda bir nevi cinselliğe girmezmi. madem uygun değil onuda istemesinBilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım
Ne haltı olacak? Konu sahibi gel halt et diyor da gitmiyorKazık kadar adam olmuş ama istemiyormuş lakin oral yaptırırken iyi. İşine geldiği gibi.. Yani hamilelik ollmasın vs diye ileriye gitmek istemiyor muhtemelen ayrıca bence de başka başka haltları vardır kesin.
Bu bir milat olmalı sen onu eve çağırdın ve gelmedi öyle mi tebrik ediyorumArkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Oral mi yaptırıyormus konuyu tam okumadimNe haltı olacak? Konu sahibi gel halt et diyor da gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?