• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmalı mı

Kız sen de abartma ya tamam ben de cinselliği seviyorum ama sevgilimle ya da eşimle başka etkinlikler yapmak isterim hayat seksten ibaret değil. Piknik yaparız, Avmye gideriz, gezeriz sahile ineriz , kitap alırız , çift halinde ziyarete gideriz vb. Yüce bir zevk oh my god
Öncesinde etkinlik yapınca seks de daha zevkli oluyor.onlarıbda seks için yapıyorum yani😀

Demekki dini değerlere önem veriyor
Dini değerleri her şeye karıştırmayı doğru bulmuyorum. Ben dini hassasiyeti olan biriyim, cinselliği de evlilikte yaşadım, benim doğrum bu.. İnsanların cinsel tercihine de son derece saygılıyım fakat Dini değeri düşünen adam oral mı yaptırır ?

Adam eğer mutant değilse nasıl bir zarar verebilir ki? Sizinle sürtünmeli ilişki bile yaşamıyor, oraldan ileri gitmiyor. Çünkü başına bela olmanızı istemiyor; vay ben bakireydim, vay sürtünmeli ilişki yaşadık gideyim kk'da hamile miyim diye konu açayım gibi şeyler duymak istemiyor günün sonunda. Sizinle oral (belki ilaveten anal) takılıp ailesinin bulduğu kişiyle davullu zurnalı düğün yapacak, bu gerçeği bence siz de biliyorsunuz.

Dini değerleri her şeye karıştırmayı doğru bulmuyorum. Ben dini hassasiyeti olan biriyim, cinselliği de evlilikte yaşadım, benim doğrum bu.. İnsanların cinsel tercihine de son derece saygılıyım fakat Dini değeri düşünen adam oral mı yaptırır ?
Benim düşüncem bu

2 senedir beraberlikte istemeyen erkek ? Direk gay mi diye düşünürüm .
Bana da öyle geldi , dini hassasiyeti olan erkek zaten 25 olmadan evleniyor. Bu adam 35 yaşında ve iki yıldır eve de gelmiyor , evlenelim de demiyor.
Cinsellik ile zarar vermenin ne alakası var onu anlamadım.

Önceki konulara göre adam zaten sen yokmuşsun gibi davranıyormuş yani demek ki başkası var sana zarar vermek istemiyorum da şimdi bir şey yapsa adama sorumluluk bindireceksin vs diye düşünüp kaçınıyor olabilir

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Dini hassasiyet desem ufukta evlilik yok galiba. Dini hassasiyeti olna seviyorsa evlenmek ister hemen genelde. Yok o hassasiyet yoksa da cinsel yönelimi farklı derdim ben şahsen.

Dini olarak düşünse oral da yaptırmazdı. 35 yaşında, sizi istemeyen anasının sözünü dinleyen adamın şeyini de düşünmeyin bence

Back
X