- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
bana da hiç normak gelmediPsikolojisi bozuk herhalde diye düşünürdüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da hiç normak gelmediPsikolojisi bozuk herhalde diye düşünürdüm.
Öncesinde etkinlik yapınca seks de daha zevkli oluyor.onlarıbda seks için yapıyorum yaniKız sen de abartma ya tamam ben de cinselliği seviyorum ama sevgilimle ya da eşimle başka etkinlikler yapmak isterim hayat seksten ibaret değil. Piknik yaparız, Avmye gideriz, gezeriz sahile ineriz , kitap alırız , çift halinde ziyarete gideriz vb. Yüce bir zevk oh my god
çok mantıklı bir bakış açısı.Bazı erkekler cinsellik yaşadığı kadınlara karşı sorumluluk hisseder bu yüzden ciddi düşünmediği bir kadınlarla birlikte olmayabilirler. Zaten 'sana zarar vermek istemiyorum' demesi her şeyi açıklıyor gibi.
EvetOral mi yaptırıyormus konuyu tam okumadim
Dini değerleri her şeye karıştırmayı doğru bulmuyorum. Ben dini hassasiyeti olan biriyim, cinselliği de evlilikte yaşadım, benim doğrum bu.. İnsanların cinsel tercihine de son derece saygılıyım fakat Dini değeri düşünen adam oral mı yaptırır ?Demekki dini değerlere önem veriyor
Kesinlikle. Bu durumda bu adamla 1 saniye bile sevgili kalmamalı. Görüşmediği zamanlarda başka kadınlarla seviştiği apaçık ortada.Kesin yapmıyor bak gör,mazallah orayada zarar veririm diye şey ediyordur
bu yazılanlara bu zamana kadar cevap vermemiş konu sahibi :)Arkadaşlar adam işini gördüruyor zaten oral yaptırıyor
Benim düşüncem buDini değerleri her şeye karıştırmayı doğru bulmuyorum. Ben dini hassasiyeti olan biriyim, cinselliği de evlilikte yaşadım, benim doğrum bu.. İnsanların cinsel tercihine de son derece saygılıyım fakat Dini değeri düşünen adam oral mı yaptırır ?
Bana da öyle geldi , dini hassasiyeti olan erkek zaten 25 olmadan evleniyor. Bu adam 35 yaşında ve iki yıldır eve de gelmiyor , evlenelim de demiyor.2 senedir beraberlikte istemeyen erkek ? Direk gay mi diye düşünürüm .
Oralı yaptırır mı yani dini hassasiyeti olan ?Benim düşüncem bu
Kesin başka kadınlarla birlikte oluyor,yoksa 35 yaşındaki adam sadece oral yaptırmaz.Kesinlikle. Bu durumda bu adamla 1 saniye bile sevgili kalmamalı. Görüşmediği zamanlarda başka kadınlarla seviştiği apaçık ortada.
Dini hassasiyet desem ufukta evlilik yok galiba. Dini hassasiyeti olna seviyorsa evlenmek ister hemen genelde. Yok o hassasiyet yoksa da cinsel yönelimi farklı derdim ben şahsen.Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Yuh o zaman baya problem var yaniYaşamış ama başkalarıyla
Dini Değerlere önem verse oral da yaptırmazDemekki dini değerlere önem veriyor
Aynı şeyi yazmaya geliyordum yorumunuzu gördüm vallahi o yaşta annem iizn vermiyor evlenemem mi diyor adam35 yaşında evlenmek için aile izni bekleyen adamla ne işiniz var?