• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmalı mı

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Allah aşkına kaç yaşındasın ? 35 yaşında ailem izin vermiyor diyen adamı mi seviyorsun ?

Yaşamış ama başkalarıyla
Bir arkadasım bazı kızlarla yasarken değer verdigi kızla istemiyor,ayrılıp incitmek istemiyorum diye bir yorum yapmıstı.Cogu kadın sevmedigi biriyle istemezken erkekler de aksine sevdigi ile istemeyip önemsemedigi kisiyle mi istiyor yani demistim.Evet ben onunla ciddiyim ve özelim olsun istiyorum demisti.Bu sekilde bir düsüncesi mi var bilemedim.Erkek beyni baska calısıyor:KK53:

Bir arkadasım bazı kızlarla yasarken değer verdigi kızla istemiyor,ayrılıp incitmek istemiyorum diye bir yorum yapmıstı.Cogu kadın sevmedigi biriyle istemezken erkekler de aksine sevdigi ile istemeyip önemsemedigi kisiyle mi istiyor yani demistim.Evet ben onunla ciddiyim ve özelim olsun istiyorum demisti.Bu sekilde bir düsüncesi mi var bilemedim.Erkek beyni baska calısıyor:KK53:
Evet sorduğumda sen diğerleri gibi değilsin farklısın bu yüzden istemiyorum demişti demek gerçekmiş aynı düşünüyorlar erkekler genelde

Ya bir de yok ayrı şehirlerdeyiz, görüşemiyoruz. Yok işte çok yoğun çalışıyor yazamıyor. Az kazanıyor, ondan bana bir şey alamıyor. İşte ailesi izin vermiyor vs. gibi şeylere inanmayın artık.
İsterlerse neler yapıyor bu erkolar. Ama size değil, sizden sonraki kadına. :KK53:
Siz de daha aman yanlış anlar, para göz sanar yok işte bunaltmayayım diye kendinizi yeyip duruyorsunuz. Boşuna vaktinizi yiyorlar.
Konu sahibi bak sana da diyorum. Çok isteseydi şimdiye tüm olmazları oldurmuştu.

Bilmem çeşitli bahaneleri var mesela biri başım açık
35 yaşında herif ailesini bahane ediyor farkında mısın? Oral yaptırıyor ama başıma bela olur bulaşırsın mantığında ilişkiye girmiyor çok bariz. Kullandırma kendini lütfen. Ayrıca muhtemelen gecelik ilişkileri vardır onun

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım

35 yaşında adamın cinsellik istememesi tuhaf.
Yani birleşme istemiyorsa bi yere kadar yine ister.
O konuya tamamen kapalıysa bi sorun vardır.

Evet sorduğumda sen diğerleri gibi değilsin farklısın bu yüzden istemiyorum demişti demek gerçekmiş aynı düşünüyorlar erkekler genelde
Dokunmaya "kıyamayan" erkek türünden olsaydı oral da yaptırmazdı canım. Seninki bu türden de değil, boşa umut bağlama.
Not: Kıyamamayı erkolar söylüyor, ben değil, linç etmeyiniz. :KK53:

Cinsellik bir insana zarar vermez,erkek zarar veren,kadın zarar gören taraf olmaz cinsellik yaşayınca o yüzden düşüncesi tuhaf,35 yaşında bir insanın cinsel hayatının olmaması,talep gördüğü halde yanaşmaması cinsel kimliğiyle ilgili bir sıkıntısımı var acaba gibi bir soru getirebilir insanın aklına,evlenmeden önce cinselliği yasak,ayıp,günah vs gibi gören insanlarında elbetteki kendi fikirleri onlarada saygı duymak gerekir fakat buradaki konu sizin bunu dert etmiyor oluşunuz,anladığım kadarı ile siz istiyorsunuz fakat o uzak duruyor,konu burada farklı sebeplere evriliyor,kimi insan evlenmeden cinsellik yaşamam deyip süreci şansa bırakabiliyor,bir ömür özel hayatları olmadan yarım bir evlilik sürdürmeyi göze alabiliyor,kimiside şansa bırakmak istemiyor,sevgiliniz 35 yaşında bir erkek olarak sürecin hangi kısmını dert ediyor bunu öğrenmek lazım,adam saf niyetli diye hiç düşünmedim ben,ya size bağlanmak istemediği için ilişkiyi ileri evreye taşımıyor yada başka bir problemi var.

Ailesini belki ikna eder diye bekliyorum
Ailesi değil sen ikna olma bence.
Evliliği ne sanıyorsun sen?
Bak benim eşimin ailesi normal düz muhafazakar yurdum ailesi. Açığıma bilmem neyime karışmaz. Alkol almamızdan hoşlanmazlar. Ona rağmen ben her gittiğimde gerilip sinir olup dönüyorum. Sen bir de seni beğenmeyen aile ikna olsun diye bekliyorsun.
Yok artık yani
Nazlanan koca adayı ve ailesi

O erkek beyni değil erkek çocuk yetiştirememiş anne beceriksizliği

Back
X