• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Ben de süre önemli degil, o süreyi nasıl geçirdiğin önemli diyenlerdenim. 😁 Tabi ki aynı eve girince ev halini görmek, yaşamak dısarida goruşmekle aynı olmayabiliyor. Evlilik bitirici sarsici durumlar degilse bazi huylarini, hallerini tolere ediyor insan. 😁

Mesela eşiniz sarimsagi sizin yaninizda özellikle yememiş. Yoksa hunharca sarimsak tüketen birinin sarimsak yedigini 5 sene icinde tatilde, birlikte yaşarken vs illa ki gorurdunuz aksi mumkun değil.

Yani biri bir şeyi özel olarak saklar ve bu konuda dikkat ederse bir 5 sene daha da geçse görmezdiniz. Karşi taraf göstermek istemedikten sonra geçen zamanin anlami olmuyor işte.

Ama burada dayakci bilmem neci eşine eskiden boyle degildi diyenlerin çoğu gayet bagira bagira gelen durumu görmezden gelerek evlenmiş oluyorlar o ayri degerlendirecek bir şey.
Yok o zaman da yiyormuş kokmuyor adam. Değişik bir yapısı var, ciddi hiç bir kötü koku üzerinde durmuyor. Deli gibi beden işi yapsın, su gibi terlesin kokmuyor. Ben yarısı kadar terleyeyim ölü eşek gibi kokuyorum 😂

Koku değil problem de o kadar sarımsak tüketiyor olmasına şaşırdım mesela. Adam sarımsak görünce çocukluk aşkını görmüş gibi oluyor, öyle bir aşk 😂

Dediğim gibi kısa sürede tanırsın ama nasıl zaman geçirdiğine bağlı. Çay bahçesinde istersen 5 yıl takıl mümkün değil tanıyamazsın.

Üniversitenin ilk yılından itibaren birlikte yaşadılar. Öncesinde 1 yıllık ilişkileri vardı. Toplamda 10 yıl ilişki bitti hem de kanlı bıçaklı ayrıldılar. Çok üzücü bir durum Allah kimseye yaşatmasın.
Ne oldu da bitti? Adam çorabını yerden kaldırmıyor diye bitmedi öyle değil mi?

Yok o zaman da yiyormuş kokmuyor adam. Değişik bir yapısı var, ciddi hiç bir kötü koku üzerinde durmuyor. Deli gibi beden işi yapsın, su gibi terlesin kokmuyor. Ben yarısı kadar terleyeyim ölü eşek gibi kokuyorum 😂

Koku değil problem de o kadar sarımsak tüketiyor olmasına şaşırdım mesela. Adam sarımsak görünce çocukluk aşkını görmüş gibi oluyor, öyle bir aşk 😂

Dediğim gibi kısa sürede tanırsın ama nasıl zaman geçirdiğine bağlı. Çay bahçesinde istersen 5 yıl takıl mümkün değil tanıyamazsın.

Ben de siz rahatsiz olursunuz, kokmasin diye sakliyor yemiyor sandim. 😂😂😂
Ama hala ayni dusunuyorum cidden saklamak isteyen saklar bazi seyleri.

Ama yine de evet süreden bağımsiz olarak cafede, orda burada bir kahve çayla, yemek yemekle olmaz.

Ben de siz rahatsiz olursunuz, kokmasin diye sakliyor yemiyor sandim. 😂😂😂
Ama hala ayni dusunuyorum cidden saklamak isteyen saklar bazi seyleri.

Ama yine de evet süreden bağımsiz olarak cafede, orda burada bir kahve çayla, yemek yemekle olmaz.
Yok direkt kokmuyor. Özel gücü kokmamak 😂😂

Tabi ki saklamak isteyen saklar. Anca birlikte yaşarsan falan ip uçlarını yakalarsın sakladıklarının, o da bir ihtimal.

uzun süreden kastınız nedir bilmiyorum ama çok uzatmak çokta işe yaramıyor karşınızdaki kişinin ailesi iyiyse 3 4 ay sonra evlenilebilir bence

9 yıllık ilişkisi vardı ama
9 yılda kaç gün birliktelerdi
kaç yıl beraber yaşadılar?
yani kusura bakmayın da çay kahve içerek mesajlaşarak ilişki olmuyor
kadın-erkek giyinip süslenip gelip 1 saat oturdum kalktım o ilişki değil ki....
bizim toplumda bir de "kaç yıllık emeğim var" diye bir hastalık var. ilişki 2-3 sene olunca zaten evlenme farz gibi bakılıyor.
bence bunlar ölçü değil.

bir insanı tanımak istersen tanırsın (çok büyük manyak/piskopat vs. değilse). ilişkicilik oynamak istersen de oynarsın.
aynı evde 3 yıl yaşayıp evlenen arkadaşım 6 ayda boşandı.görücü usulü evlenen sadece 3 4 kez cafe de akraba arasında görüşen arkadaşımda 1.5 yıl sonra boşandı.olmayınca olmuyor bu işler sanırım.tanıma döneminde 3 ay da olsa 3 yılda olsa adamın asıl yüzünü görmek istemeyen kadın dolu.

Sen en iyisi görücü usulü evlen..en azından onlar evlilik niyetiyle geliyor..1 yıl içinde de evlenirsin..
o da doğru.görücü de niyet evlilik.görücüde de nişanlılık süreci var 1 yıla yakın.o ara tanıyabiliyorsun.edit:görücü usulü evlenmedim :KK45:

Ve Kudra nedense o playboy dediğin tarzda erkekler çekici geliyor. Ve onların peşinden koşuyorlar. Kaç tane konu okuduk böyle, adam sevişmek istedi diye sapık oluyor bir anda. Ya da adamı "düzeltmeye" çalışıyorlar.
Hiçbiri de demiyor ki benle aynı düşüncede birine yöneleyim, o da evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmasın. Gidip illa en uygun olmayan adamlara yanaşıyorlar. Ben de bunu anlamıyorum işte. :deli:

Bunlar hep turk dizisi etkisi.
İyi huylu yumusak basli guzel kiz, aska inanmayan, gunubirlik iliskiler yasayan adami yola getirir, asik eder, surundurur, degistirir. Kadinlarda erkekleri bi duzeltme iyilestirme kompleksi var. Halbuki ugrasmaya degmez direk duzgununu bul? Ama o zaman da degerli olmuyor o erkek.

aynı evde 3 yıl yaşayıp evlenen arkadaşım 6 ayda boşandı.görücü usulü evlenen sadece 3 4 kez cafe de akraba arasında görüşen arkadaşımda 1.5 yıl sonra boşandı.olmayınca olmuyor bu işler sanırım.tanıma döneminde 3 ay da olsa 3 yılda olsa adamın asıl yüzünü görmek istemeyen kadın dolu.
Yani herkesin algısı, insanları tanıma kapasitesi falan aynı değil ki… aynı evde yaşayıp aşktan gözü kör olduysa göremeyebilir bazı şeyleri. Tamamen kişisel konular

Cinsellik olmadan ilişki yürür ama konuyu cinselliğe bağlamayacak erkek sayısı azdır o yüzden uzak durun derim. Evlenmek istiyorsan ve evleneceğin kişiyi tanımak istiyorsan uzun süreye ihtiyacın yok. Uygun aday uzun süre sevgililikle anlaşılmaz.

Bu dediginizin olmasi icin o kisa sureyi yogun gecirmek gerekir.
Birlikte seyahate cikilir, ayni evde kalinir, cinsellik de yasanir ancak oyle bu adam evde nasil, yolda nasil, parayi nasil harcar, yatakta nasil anlarsiniz. Bikac ay cafede bulusmaksa kastiniz, mumkun degil.

Bundan mı???

Eklentiler

• 7A7AFFEE-6925-47E5-9A6E-C4296A627667.jpeg
    7A7AFFEE-6925-47E5-9A6E-C4296A627667.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 67
Bunlar hep turk dizisi etkisi.
İyi huylu yumusak basli guzel kiz, aska inanmayan, gunubirlik iliskiler yasayan adami yola getirir, asik eder, surundurur, degistirir. Kadinlarda erkekleri bi duzeltme iyilestirme kompleksi var. Halbuki ugrasmaya degmez direk duzgununu bul? Ama o zaman da degerli olmuyor o erkek.
İşte hep finalde evlenmeleri ile bitiyor. Sonrası yok. Sonra neler oluyor neler... :KK51: Alışmadık g.tte don durmaz arkadaşlar. Serseriyi adam edemezsiniz.

İşte hep finalde evlenmeleri ile bitiyor. Sonrası yok. Sonra neler oluyor neler... :KK51: Alışmadık g.tte don durmaz arkadaşlar. Serseriyi adam edemezsiniz.
ama hırlı hırsız karaktersiz ağzı bozuk çalışmayı sevmeyen alkolik şiddet bağımlısı saygısız cimri tipsiz her türlü adam evleniyor yahuu eninde sonunda.kim alıyor bunları? :KK45: :KK53:

ama hırlı hırsız karaktersiz ağzı bozuk çalışmayı sevmeyen alkolik şiddet bağımlısı saygısız cimri tipsiz her türlü adam evleniyor yahuu eninde sonunda.kim alıyor bunları? :KK45: :KK53:
Almalarına bir şey demiyorum zaten, aldıktan sonrasında çıkıyor olay zaten. Sonrası bdvye konu oluyor.

Almalarına bir şey demiyorum zaten, aldıktan sonrasında çıkıyor olay zaten. Sonrası bdvye konu oluyor.
kadın erkek eşitliği burada bile yok işte.kadın da ince ince kusur arıyor erkek milleti kendilerine bakmadan

e biliyoruz kim alıyor: evlenmezsem ölürüm hastalığına tutulmuş olan kadınlarımız

Bu dediginizin olmasi icin o kisa sureyi yogun gecirmek gerekir.
Birlikte seyahate cikilir, ayni evde kalinir, cinsellik de yasanir ancak oyle bu adam evde nasil, yolda nasil, parayi nasil harcar, yatakta nasil anlarsiniz. Bikac ay cafede bulusmaksa kastiniz, mumkun degil.
Yok evlenmeden tam tanıyamazsın demek istedim

Back