- 15 Nisan 2017
- 13.379
- 15.833
- 298
İstemediğiniz şey cinsel ilişki mi yoksa hiç öpme, yakınlaşma vs de mi olmasin ? Sınırlarıniz sıfır yakınlaşma ise dindar biri olmalı görüşeceğiniz kişi,hatta dindar olup bu konuyu dinden ayrı tutani da gördüm.Sinirli olsa neyse de sıfır cinsellik ve uzun ilişki beklentisi bu devirde fazla ütopik malesefMerhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.