• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
İstemediğiniz şey cinsel ilişki mi yoksa hiç öpme, yakınlaşma vs de mi olmasin ? Sınırlarıniz sıfır yakınlaşma ise dindar biri olmalı görüşeceğiniz kişi,hatta dindar olup bu konuyu dinden ayrı tutani da gördüm.Sinirli olsa neyse de sıfır cinsellik ve uzun ilişki beklentisi bu devirde fazla ütopik malesef

Üniversite zamanı tabularım vardı ve yaşamadım cinselliği sarılma öpüşme birlikte masumca uyumalarla geçti diyebilirim ilişkilerim. Şuan 29 yaşındayım ve gerçekten tam anlamıyla yaşamak istiyorum, ilişkilerim oldu hep ama yok bu adamla yaşamak istemiyorum diyip yaşamadım sanırım bu olayı çok yücelttim kafamda. Bence cinsellik olmadan da yürür ama 0 cinsellik 0 yakınlaşmayla çooooooook zor, arkadaş misali ne anladım o işten.

Şuan kendime gülüyorum, en mükemmel ilişkim üni zamanıydı keşke onla yaşasaydım diye hayıflanıyorum, sonra hayatıma girenlerden ne köy oldu ne kasaba :D Bari yaşayacaksam da aşık olarak yaşamalıyım diyorum haksız mıyım kızçeler :D

Bence , ya
- cinselliği ön planda tutmayacak dini duyguları yüksek kişileri hayatınıza alın
Ya da
- cinsellik isteği olanlara fikrinizi ve duruşunuzu en başta belirtin.
Yapacakmış gibi yapıp ertelemeyin yani konuyu. Konuşun. En azından filtreniz olur. Karşılıklı birbirinizi kandırmamış olursunuz
Cinsellik yaşamadan evlenen var, yaşayarak evlenen de var. Karşılıklı istek ve tercih meselesi
Siz galiba cinsellik isteyen kişileri bulup onlarla bunu yaşamadan da yürüsün istiyorsunuz. O zorlamaya girer.
Ben cinselliği ilişkimde isterim. Bunu istemeyen dini boyutuna çok takılan uzun bir ilişkim olmustu. Dini nikâh bile talep etmişti. Kabul edemeyeceğimi söyledim birkaç ay içinde de yaşadık mesela.
Net olun.
Cinsellik yaşamayı istememek normal mi diye sorarsanız da evet normal ama açıkçası eskiye göre devir değişti ve sağlıklı ilişkilerde olgun ilişkilerde hem bağlayıcı hem de farklı bir boyuta taşıyor zannımca

Bir de doğru kişi iyi kişi diye diye gidiyor o yıllar boyunca yaşanmıyor, cinselliği tam anlamıyla anlamak ve yaşamak da tecrübe gerektiriyor yaş ilerliyor. Sağlıklı genç bir kadın yaşamalı bence.

Cinselliği açmayacak erkek bulmak sıkıntı yazmış kimisi ama cinsellik sadece erkeklerle ilgili bişey değil ki. Kadında gayet arzular ister yani karşı cins biriyle yakınlaşmayı ilişki yaşamayı. Eşimin o dönemler çabası olmasa ben kıstırırdım onu yani ne demek olmaması 😁😁😁 bence cinsellik olmadan zor. Diğer türlü evlendik ten uyumu yok, evlendik eşim iktidarsız. Klasik olacak ama yani araba alırken bile insan bı test sürüşü yapıyor 🤷

Üniversitenin ilk yılından itibaren birlikte yaşadılar. Öncesinde 1 yıllık ilişkileri vardı. Toplamda 10 yıl ilişki bitti hem de kanlı bıçaklı ayrıldılar. Çok üzücü bir durum Allah kimseye yaşatmasın.
Sihirli Annem dizisinde Ceren vardı 10 yıllık ilişkiden sonra 2020 de harika bir düğünle evlendiler fotoğrafları baya bicok yerde oldu ama bosanma kararı almış onlarda bu şekilde. Üzüldüm.. mutluluklari gozlerinden okunuyordu halbuki. Üzücü boyle senelerce sevgili olup evliliğin kısa sürede bitmesi.

Sihirli Annem dizisinde Ceren vardı 10 yıllık ilişkiden sonra 2020 de harika bir düğünle evlendiler fotoğrafları baya bicok yerde oldu ama bosanma kararı almış onlarda bu şekilde. Üzüldüm.. mutluluklari gozlerinden okunuyordu halbuki. Üzücü boyle senelerce sevgili olup evliliğin kısa sürede bitmesi.
10 yıl aynı adamla çıksam cinnet geçirirdimmm. :KK45:

Cinselliği açmayacak erkek bulmak sıkıntı yazmış kimisi ama cinsellik sadece erkeklerle ilgili bişey değil ki. Kadında gayet arzular ister yani karşı cins biriyle yakınlaşmayı ilişki yaşamayı. Eşimin o dönemler çabası olmasa ben kıstırırdım onu yani ne demek olmaması 😁😁😁 bence cinsellik olmadan zor. Diğer türlü evlendik ten uyumu yok, evlendik eşim iktidarsız. Klasik olacak ama yani araba alırken bile insan bı test sürüşü yapıyor 🤷

627376362 sene cinsellik olmadan durabildik ilişkide ve evleninceyse harika bir cinsel hayatimiz var diyenlere asla inanasim gelmiyor benim ya.
Geçen birini daha okumustum 10 sene cinsellik yaşamadan evlenmişler. Yani 10 sene buna sabir göstebilmek için libidonun yerlerde olmasi lazim. Evlenince de ayda bir filan olur herhalde. Çelik gibi sabır sahibi olsa bile insan 10 sene bilemedim...
🤔🤔🤔

627376362 sene cinsellik olmadan durabildik ilişkide ve evleninceyse harika bir cinsel hayatimiz var diyenlere asla inanasim gelmiyor benim ya.
Geçen birini daha okumustum 10 sene cinsellik yaşamadan evlenmişler. Yani 10 sene buna sabir göstebilmek için libidonun yerlerde olmasi lazim. Evlenince de ayda bir filan olur herhalde. Çelik gibi sabır sahibi olsa bile insan 10 sene bilemedim...
🤔🤔🤔
Benimde gelmiyor. O kadar iyi cinsel hayatı olan insan senelerce sevgiliykende arzular biseyler yaşamak ister ne biliyim yani insan dokunmak ister temas ister 😁 değil 10 sene bence 1 sene bile zor yani o çekimi hissettigin kişiyle ilişki olmamasi. Burada açılan böyle konularda acaba ben mi libodo fazlalığı yasiyorum diyorum ama yok yani bence normal istekte bi kadınım. Normali bu bence.
Hiç ilişki yaşamak istemeyen insana da saygım var ama o da o şekilde birisini bulmalı. Playboy birisini bulup iş oraya gelince ilişki olmadan devam etsin zor değil imkansız.

🤔🤔🤔
Ayda biri harika buluyordur belki 🙄

Benimde gelmiyor. O kadar iyi cinsel hayatı olan insan senelerce sevgiliykende arzular biseyler yaşamak ister ne biliyim yani insan dokunmak ister temas ister 😁 değil 10 sene bence 1 sene bile zor yani o çekimi hissettigin kişiyle ilişki olmamasi. Burada açılan böyle konularda acaba ben mi libodo fazlalığı yasiyorum diyorum ama yok yani bence normal istekte bi kadınım. Normali bu bence.
Hiç ilişki yaşamak istemeyen insana da saygım var ama o da o şekilde birisini bulmalı. Playboy birisini bulup iş oraya gelince ilişki olmadan devam etsin zor değil imkansız.
sürtünüyorlardır belki :KK45:

Hadi 1-2 sene ben olsam ben de sıkabilirim kendimi zor zar ama 10 sene de yani öp yarim kalsin öp yarim kalsin sabir taşi da çatlar artik ya 😂😂😂

Ayda biri harika buluyordur belki 🙄

İki kişi de harika buluyorsa onlar için harikadir da benim harikama göre bir harika olduguna inanmiyorum. Zaten iki kişi gık demeden 10 seneyi goturuyorsa bir sey yaşamadan benzer isteklere sahiptirler aksi mumkun gorunmuyor zaten.

Konuda mehter verilmiş. Orada bari etiket ataydınız bi ashsh

Yorumları okudum, tepki göstermişsiniz, anlatmaya çalışan da olmuş ama kapasitesi olsa öyle konuşuyor olmazdı zaten.Irkçılık yapanların (hele ki şu çağda), belli bir zeka seviyesinin altında olduklarını düşünüyorum.

Son düzenleme:
🤔🤔🤔
daha önce kimseyle bir şey yaşamamış insan harika olup olmadığını nereden bilecek ki?
belki harika sanıyor?

bir de 15 yaşında mahallede tanıdığı oğlana göz süzmesini ilişki başlangıcı olarak alan insanlar var. :D

Back