Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Aldatmıyor eminim diyebilirim. Aseksüel biri. Kadınla birleşme yaşamaktan hoşlanmıyor desek daha doğru. Full tatminsiz bir yaşam sürmüyor. Ama mümkünse kadınla birleşme yaşamasın
Bu kadar emin olmamak gerekiyor üzgünüm. Tedavi şart. Ben sadece ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum. Tedavide çıkar.
Bu arada uzun ilişkilerin ve evliliklerin sırrı üzgünüm ki cinsellik.
Cinsellik olmadan hiçbir şey yürümez.

Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Bu durum bence her bayanın başına gelmiştir. Fakat bu gibi durumlar da en iyisi sabredip beklemek seni anlıyorum ilişkiden fazla ilgi alaka istiyorsun tabi cinsellik olmadimi buda olmuyordur aslında esin sevgisini gösterse sana o bile.yeter sana die tahmin ediyorum severek mi evlendiniz acaba

Bu kadar emin olmamak gerekiyor üzgünüm. Tedavi şart. Ben sadece ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum. Tedavide çıkar.
Bu arada uzun ilişkilerin ve evliliklerin sırrı üzgünüm ki cinsellik.
Cinsellik olmadan hiçbir şey yürümez.
Isten eve evden işe telefonu hep elimde bilmiyorum isteyen bir şekilde yapar oda var tabi. Sevgililikten beri böyle adam. Ben safı anlamadım. Ha düzelir ha düzelir geldim bu günlere. Gitmiyor tedaviye de

Bu durum bence her bayanın başına gelmiştir. Fakat bu gibi durumlar da en iyisi sabredip beklemek seni anlıyorum ilişkiden fazla ilgi alaka istiyorsun tabi cinsellik olmadimi buda olmuyordur aslında esin sevgisini gösterse sana o bile.yeter sana die tahmin ediyorum severek mi evlendiniz acaba
Severek çok yalvardı. Sevgi var ama çocuk sever gibi sadece şefkat. öpüyor yanaklarımdan filan ama o kadar

Çocuk yapma derdinde koşuyorum bide böyle adamdan. Düzelmeyecek artık eminim ayrılmak en iyisi. Yalnız olmak bu durumdan iyidir. Varken yok olmasındansa
Çocuk yapma derdinde koşuyorum bide böyle adamdan. Düzelmeyecek artık eminim ayrılmak en iyisi. Yalnız olmak bu durumdan iyidir. Varken yok olmasındansa
Sakın çoçuk düşünme emin ol olan sana olur.Evliliğin sorunlu ve eşin bu durumdan rahatsız değil senin hakkınada giriyor

Sakın çoçuk düşünme emin ol olan sana olur.Evliliğin sorunlu ve eşin bu durumdan rahatsız değil senin hakkınada giriyor
Bazen çok haklısın ben seni çok seviyorum elimden geleni yapıcam ne gerekiyorsa yapıcam tedaviyse tedavi herseyi yaparım diyor. Ama sadece o an. Hepsi havada kalıyor. Seviyor sürekli yanaklarımdan öper. Yanaklarımı sıkar cocuk sever gibi seviyor. canım cicim konuşur ama hepsi o kadar. Mesela gecelik giyince adam huzursuzlanıyor tadı kaçıyor olay yaratıyor. Huzuru kaçıyor pijama dışında bisey görünce. Üşürsün rahat edemezsin vs abuk subuk.

Isten eve evden işe telefonu hep elimde bilmiyorum isteyen bir şekilde yapar oda var tabi. Sevgililikten beri böyle adam. Ben safı anlamadım. Ha düzelir ha düzelir geldim bu günlere. Gitmiyor tedaviye de
Tedaviyi reddetmesinin bir sebebi var ve o sebebi sizin bilmenizi istemiyor. Aseksüelim, isteksizim diyip çekilemez keyfince. Teşhis konulmadığı sürece kafanızda acabalarla yaşayacaksınız. Eşine şefkat besleyen adamlar genellikle madonna fahişe sendromu yaşar. O yüzden diyin ki “ya tedaviye gelirsin yada bu evlilik biter.”

Tedaviyi reddetmesinin bir sebebi var ve o sebebi sizin bilmenizi istemiyor. Aseksüelim, isteksizim diyip çekilemez keyfince. Teşhis konulmadığı sürece kafanızda acabalarla yaşayacaksınız. Eşine şefkat besleyen adamlar genellikle madonna fahişe sendromu yaşar. O yüzden diyin ki “ya tedaviye gelirsin yada bu evlilik biter.”
O dediğin sendrom var adam da kesin. Her konuda iyi bir dediğimi iki etmez sevgi şefkat dolu. Ama cinsel bir beklenti hissedince bir huzursuzluk bir gerginlik sarıyor adamı. Annesini kaybetmiş erken yaşta anne sevgisi görmemiş acaba ondan mı olmuş bilmiyorum. Cinsellikle ilgili konuşmaktan falan çok rahatsız oluyor sanki çok ayıp şeyler asla benle konuşulmaması gereken şeyler gibi

O dediğin sendrom var adam da kesin. Her konuda iyi bir dediğimi iki etmez sevgi şefkat dolu. Ama cinsel bir beklenti hissedince bir huzursuzluk bir gerginlik sarıyor adamı. Annesini kaybetmiş erken yaşta anne sevgisi görmemiş acaba ondan mı olmuş bilmiyorum. Cinsellikle ilgili konuşmaktan falan çok rahatsız oluyor sanki çok ayıp şeyler asla benle konuşulmaması gereken şeyler gibi
Ciddi bir durum. Bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz. Burada bir üyenin konusunu okumuştum. Eşi cinsellikten kaçıyordu lakin adam çok şefkat gösteriyor, sevgi aşk besliyor bir dediğini iki etmiyor, el üstünde tutuyor ama cinsellige gelince tık yok yapamıyor. Tedavide maalesef madonna fahise kompleksi çıkmış adamın. Yani evli oldugu, sevdigi, sefkat duydugu kadına cinsellik korkunc ve tiksinc geliyormuş onlara. Sonra ne oldu evlilikleri bilmiyorum.

11 senedir evliyim evet bende de eşimde de isteksizlik oldu ama illaki bu geçiyor sürekli tekrarlayan bişey değil.
Hadi cinselliği geçtim çoğu erkek rüyasında hallenir.
Eşiniz ya eşcinsel yada ciddi problemi var.
Bunu tedavide anlarsınız ama 1-2 kez ile hemen çözülmeyebilir.
Ciddi sendromu var belli bence bu şekilde durup beklemeyin harekete geçin.

Ciddi bir durum. Bu zamana kadar iyi sabretmişsiniz. Burada bir üyenin konusunu okumuştum. Eşi cinsellikten kaçıyordu lakin adam çok şefkat gösteriyor, sevgi aşk besliyor bir dediğini iki etmiyor, el üstünde tutuyor ama cinsellige gelince tık yok yapamıyor. Tedavide maalesef madonna fahise kompleksi çıkmış adamın. Yani evli oldugu, sevdigi, sefkat duydugu kadına cinsellik korkunc ve tiksinc geliyormuş onlara. Sonra ne oldu evlilikleri bilmiyorum.
Valla pek sonumuz yok gibi bizim. Artık saygımı sevgimi yitirdiğimi hissediyorum. Durumu kabullense çözmeye çalışsa böyle olmazdı.Baya aydınlattın beni. Aynı benim kocayı tarif ettin. Şimdiye kadar nasıl dayandığıma gelecek olursak ara ara psikolojimi bozdu hep sen sapıksın diyordu bir ara. sen normal değilsin diyordu. 2 ay tık yok. Bir kere yanaşmışım 2 ay sonra ve ben sapıkım. İnsan saçma sapan kendini sorguluyor ama artık bitti yani. Ya doktora ya adliyeye

11 senedir evliyim evet bende de eşimde de isteksizlik oldu ama illaki bu geçiyor sürekli tekrarlayan bişey değil.
Hadi cinselliği geçtim çoğu erkek rüyasında hallenir.
Eşiniz ya eşcinsel yada ciddi problemi var.
Bunu tedavide anlarsınız ama 1-2 kez ile hemen çözülmeyebilir.
Ciddi sendromu var belli bence bu şekilde durup beklemeyin harekete geçin.
Çok öfkeliyim artık. Saygım tamamen bitti. Kabul etmemesinden beni sapıklıkla itham etmesinden. Onla da doktorlada uğraşacak halim yok artık aslında . Zorla dil dökerek uğraşamıcam. Bosanicam diyince kendi isteğiyle giderse doktora ne ala

Valla pek sonumuz yok gibi bizim. Artık saygımı sevgimi yitirdiğimi hissediyorum. Durumu kabullense çözmeye çalışsa böyle olmazdı.Baya aydınlattın beni. Aynı benim kocayı tarif ettin. Şimdiye kadar nasıl dayandığıma gelecek olursak ara ara psikolojimi bozdu hep sen sapıksın diyordu bir ara. sen normal değilsin diyordu. 2 ay tık yok. Bir kere yanaşmışım 2 ay sonra ve ben sapıkım. İnsan saçma sapan kendini sorguluyor ama artık bitti yani. Ya doktora ya adliyeye
Burada bı arkadaş vardı.
Uzun yıllardır evli cocuklari da var ama cinsellik yok.
Arada derede çocuk olmuş.
Kadın isteyip yanaşıyor adam sapik,azgın diye kadını sürekli itiyor.
3 çocuğa rağmen kadın boşadı adamı sonra kendi hayatina baktı.
İlişkiai oldu,mutlu oldu,cinselliği yeniden yaşadı evlenme yolundaydı.
Eski eşi de peşinden koşuyordu.
Her erkek böyle değil,her kadın buna zor dayanır,cinsellik önemli.
Bak yaşımız geviyor istesek de 50-60 yaşında her hafta 3-4 kez sek yapamayız zaten bünye kaldırmaz.
10 sene sonra bu istek de kalmayabilir o yüzden vaktinin değerini bil.

Teşhis size söylediği kelimelerde gizli. O kelimeler bile yeterli tedaviye. Ben kondurmak istemiyorum evli bir erkek karısına bunu diyorsa klinik vakadır.
İnsanların inisleri, cıkısları olur hiperseksüel, aseksüel zamanları olur, ruh halleri değişir. Ama esiniz bastan asagı böyleymis degisen bisey yok ama kendine kabullenemedigi bir durum var onuda kendisi bilmiyor buna da uzman sart.
Bu kelimelerle sizin öz degerinizi zedelemis oluyor. Haliyle saygıda biter sevgide.

Teşhis size söylediği kelimelerde gizli. O kelimeler bile yeterli tedaviye. Ben kondurmak istemiyorum evli bir erkek karısına bunu diyorsa klinik vakadır.
İnsanların inisleri, cıkısları olur hiperseksüel, aseksüel zamanları olur, ruh halleri değişir. Ama esiniz bastan asagı böyleymis degisen bisey yok ama kendine kabullenemedigi bir durum var onuda kendisi bilmiyor buna da uzman sart.
Bu kelimelerle sizin öz degerinizi zedelemis oluyor. Haliyle saygıda biter sevgide.
Söyledikleri, herkesin evliliği böyleymiş bir süre sonra. Ama bizimki baştan beri böyle diyorum cevap yok. Normalde kadınlar istemezmiş bıkarmış kaçarmış. E bıktıramadın ki sen hiç diyorum cevap yok. Çocuk yapacaktık doktor haftada 3 gün ilişki dedi. Ne ya bu böyle insanlar böyle mi çocuk sahibi oluyor sanki nasipse olur zaten dedi. Ha dedim ben Mervem anamıyım. Zembille mi inecek dedim çocuk cevap yok. Hakikaten klinik vaka

Burada bı arkadaş vardı.
Uzun yıllardır evli cocuklari da var ama cinsellik yok.
Arada derede çocuk olmuş.
Kadın isteyip yanaşıyor adam sapik,azgın diye kadını sürekli itiyor.
3 çocuğa rağmen kadın boşadı adamı sonra kendi hayatina baktı.
İlişkiai oldu,mutlu oldu,cinselliği yeniden yaşadı evlenme yolundaydı.
Eski eşi de peşinden koşuyordu.
Her erkek böyle değil,her kadın buna zor dayanır,cinsellik önemli.
Bak yaşımız geviyor istesek de 50-60 yaşında her hafta 3-4 kez sek yapamayız zaten bünye kaldırmaz.
10 sene sonra bu istek de kalmayabilir o yüzden vaktinin değerini bil.
Ele güne ne dicem ne denir diye düşünüyorum bir yandan. Aa niye boşandınız diyene aileme falan

Söyledikleri, herkesin evliliği böyleymiş bir süre sonra. Ama bizimki baştan beri böyle diyorum cevap yok. Normalde kadınlar istemezmiş bıkarmış kaçarmış. E bıktıramadın ki sen hiç diyorum cevap yok. Çocuk yapacaktık doktor haftada 3 gün ilişki dedi. Ne ya bu böyle insanlar böyle mi çocuk sahibi oluyor sanki nasipse olur zaten dedi. Ha dedim ben Mervem anamıyım. Zembille mi inecek dedim çocuk cevap yok. Hakikaten klinik vaka
Esinizin ıq 3 sanırım saka gibi. Cocuk sahibi olmak isteyen çiftler ilk önce deli gibi cinsellik yaşarlar. Annem 56 babam 53 küsür yasında. Cinsel hayatlarında hala bir degisim yok, sevişiyorlar seks yapıyorlar. Kadınların istememesi, bıkması gecerli bir sey o da coluk cocuk yüzünden. Verdiginiz cevaplar yerli yerinde.
İyice sacmalamıs.

X