- 19 Haziran 2019
- 166
- 63
- 36
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Benim sorum uzun fakat lutfe okuyun. Ben psikolojik ilaçlar kullanıyorum. Biraz travmatik bir geçmişim var. Çok bahsetmek istemiyorum ama annem öldu çocukken babam da terk etmiş. Yurtta buyudum. Yurttan once sokakta yalnizdim oralara girmek istemiyorum. Tacize falan ugramadim. onu belirtiyim sadece. Ama durumumu tahmin edersiniz. Daha sonra uniye gittim ve orda biriyle tanıştım. Bana bir hediyeydi sanki. Beni o kadar seviyor ki birkac cümle sonra anlayacaksiniz zaten. Ailem yoktu aile oldu. Ailesiz oldugum. icin istenmedim arkamda durdu dimdik. Okumama yardim etti. Psikologlara götürdü herseyi yapti iyilestirmek icin beni. Ve biz evlendik. 8 yillik evliyiz. Ama benim ruhumdaki yaralar geçmiyor. Her kadin gibi degilim ben. Ozellikle cinsellik konusunda. Cogu zaman hic olmuyor. Bir türlü bu konudaki isteksizligimi yenemedim herseyi yaptik. Cinsellik olursa 4-5 ayda bir oluyor olmazsa hic olmuyor. Evlendigimizden beri durum ayni. Fakat eşim oyle bir adam ki yeryüzünde ondan daha iyi bir erkek olduğunu sanmiyorum. Bir gun benden ayrilmayi düşünmedi. Ben seni böyle seviyorum. Bunlar benim icin onemli degil, ben senin icin canimi veririm. Benim seni sevmem icin sana dokunmaya ihtiyacim yok gozum görsün seni yeter ki dedi. Ben onu mutlu edemedigimi dusundugumden defalarca ayrilmak istedim. Asla musade etmedi. Kapida ayaklarima kapandi. Beni aldatmadigina da eminim. Ve benim kullandigim psikolojik ilaclar sebebiyle cocugum olmuyor. Ondan bu yuzden de cok ayrilmai istedim. O yine asla dedi. Ailesi bu kizdan ayril gencsin meslek sahibisin seni mutlu edicek evlat vericek kizlar var biz bulalim evlen dediler. Beni asla birakmayacagini soyledi. Ozur dilettirdi benden. 8 yildir bu durum böyle. Bir kere kayinbabamdan tokat yedim benim hakkimda söylediklerini ogrenince gidip hesap sorduğum icin. Babasinin elini kiricakti zor engel olduk. Ama ben hala kendimi yetersiz hissediyorum. Onun benden iyisini hakettigini düşünüyorum. Bazen herseyi birakip gideyim diyorum. Sizce cinsellik olmadan evlilik yurur mu? En sonunda bir yerde usanir mi benden? Birakip gitmeli miyim?