- 24 Kasım 2024
- 4
- 0
- 23
- Konu Sahibi isimbulmaktazorlaniyorum
Merhabalar ben yaklaşık 9 aydır evliyim eşimden önce 1-2 kez deneyimim oldu pek zevk almamıştım ve sorun bende diye düşünerek bir daha denemedim. Eşimle nişanlılığımızdan beri cinsellik yaşıyoruz ama o zamanlar 2 haftada 1 oluyodu. Şu anda da neredeyse her gün en kötü ihtimalle 2 günde bir olmasını istiyor eşim ki 9 aydır da böyle ben kendisine her gün olmasını istemediğimi söyledim ama pek oralı olmuyor biraz da uzun sürdüğü için her gün olması biraz sıkıyor ve heyecanımızı öldürüyor. Farklı şeyler denemek istiyorum ama eşim her defasında bana araştır bilgi sahibi ol kendin öğren diyor daha öncesinde kendisini farklı bir çok şey denetti ama artık benim bulmami istiyor ve ben araştırma yapabileceğim kendi vücudumu tanıyabileceğim cinsel hayatımızı monotonluktan uzaklaştıracak şeyleri Türkçe kaynaklardan maalesef ki bulamıyorum. Hepsi kopyala yapıştır aynı şeyleri yazıp durmuş onerilere de kaynak linklerine de açığım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim . Ve eşimi her gün cinsellik yaşamanın heyecanı öldürdüğüne nasıl ikna edebilirim çünkü ne dediysem ikna olmadı bana araştır öldürmez heyecanı diyip duruyor. (Orgazmla ilgili bir sorunum yok ama arttırıcı önerilere açığım ama k ben eşimin daha çok zevk alması için neler yapabilirim onları öğrenmek istiyorum) şimdiden fikirleriniz için çok teşekkürler