- 24 Ekim 2020
- 66
- 8
- 32
Yok kiz yetiyor orhanSana bir tane de yetmez şimdi
Eee çok güzelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kiz yetiyor orhanSana bir tane de yetmez şimdi
Eee çok güzelsin
Nasil yok? Guzelsin cekicisin demek kiValla adam peşimi bırakmıyor takıntı haline getirdi beni benim suçum yok valla
Yav he hee yalan söylemeyeyi daha iyi öğrende gel bacım ya adam sana kul köle olmuş aynen kesin karısınıda boşar seni alır evlenirsiniz herkes para kazanmanın bi yolunu bulmuş işte helal devam sana iyi para var bu işlerdeValla adam peşimi bırakmıyor takıntı haline getirdi beni benim suçum yok valla
Adamın evlı oldugunu belirtmen ıyı oldu aysenur yoksa seni helal sut emmıs tatlı bir kız Sanabilirdim.Tek degilim evli bir adamla birlikteyim
Sana es es alip atcam pazartesi günüYav he hee yalan söylemeyeyi daha iyi öğrende gel bacım ya adam sana kul köle olmuş aynen kesin karısınıda boşar seni alır evlenirsiniz herkes para kazanmanın bi yolunu bulmuş işte helal devam sana iyi para var bu işlerde
Seviyorum sucum ne sevmekmiAdamın evlı oldugunu belirtmen ıyı oldu aysenur yoksa seni helal sut emmıs tatlı bir kız Sanabilirdim.
Nasil yok? Guzelsin cekicisin demek ki
Tabiki de sucun sevmek degıl aysenur, sucun kalitesiz bir troll olmak.Seviyorum sucum ne sevmekmi
A aaaa su devirde bulmus senin gibi guzel kadini, niye biraksinGüzelim çekiciyim diye biraksin beni napim
Tabiki de sucun se
trol murol anlamam ben sevgi buTabiki de sucun sevmek degıl aysenur, sucun kalitesiz bir troll olmak.
vmek degıl aysenur, sucun kalitesiz bir troll olmak.
Valla cok zor adam iyi katlaniyorum karisi bilene katlanamiyormus kendisineA aaaa su devirde bulmus senin gibi guzel kadini, niye biraksin
Heyecanlanmadan yaz, yorumumla yorumun ıc ıce gecmıs.
Felak suresini okuttun bana.
Bırakamıyor işteGüzelim çekiciyim diye biraksin beni napim
Yansın kül olsunBırakamıyor işte
Artık nasıl gözünü kör ettiysen
Sendeki ateşle yanmış zavallı
Ben adamı cayır cayır yakarım ateşimlenYansın kül olsun
Aysenur atesin sigaramı bıle yakmaz, atma sımdı.Ben adamı cayır cayır yakarım ateşimlen