Cinsellik güzelleştiriyormuş dogrumu

kız okana noldu yazık adama beeee. arada ona da götür çikileta muz falan sevinsin garibim. azıcık da o güzelleştirsin seni

üşenmedim tüm mesajlarını okudum iki çocuk emzirmiş.
Helal olsun ya göğüsleri sarkmış bunun için öneri istemiş bide. Annem ben küçükken evlenince kocan elleyince büyür dik olur derdi 😂 orhanla takılmaya devam o zaman hem göğüsleri hem kendini güzelleştirecek bu orhan 😂😂

Niye önceki konunda sen yazmissin zaten?
Yazdım kızıyo
Niye önceki konunda sen yazmissin zaten?
Bu adam başima bela oldu benim zaten çet hesabım vardı geldi hesabımı kapattı şuan 3 gündür kullanamıyorum hesabımı bana kocasıymışım gibi muammele ediyor herşeyime karışıyor onu yapmicaksın bunu yapmicakmışım herşeyime kısıtlama getirdi ben cette baska birisine benim hicbirseyim degil o adam dedim sonra bana yazdi nasil ben senin birseyinim degilim dedi ben senin sevgilinim seni birakmam senden ayrilmam asla diyor ayrilmak istedim birakmadi beni napabilirimki simdi

Yazdım kızıyo

Bu adam başima bela oldu benim zaten çet hesabım vardı geldi hesabımı kapattı şuan 3 gündür kullanamıyorum hesabımı bana kocasıymışım gibi muammele ediyor herşeyime karışıyor onu yapicaksın bunu yapmicakmışım herşeyime kısıtlama getirdi ben cette baska birisine benim hicbirseyim degil o adam dedim sonra vana yazdi nasil ben senin birseyinim degilim dedi ben senin sevgilinim seni birakmam senden ayrilmam asla diyor ayrilmak istedim birakmadi beni napabilirimki simdi
Kocasıymısım gibi degıl kocammıs gibi davraniyor yazacaktın, tatlı Kiss..

X