- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.474
- 31
muzu unuttunAbur cuburlardan memnun, paradan memnun ee guzellesmek de varmis hormonlardan neden rahatsiz onu cozmeye calisiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muzu unuttunAbur cuburlardan memnun, paradan memnun ee guzellesmek de varmis hormonlardan neden rahatsiz onu cozmeye calisiyorum
hahaha Orhan’a sormak lazım bir de.Bu kadar güzel olmayı hak edecek ne yaptım diye soruyor.
O kadar azgınki 1 gün ilişkiye girmeyin doktor dese duvara tırmanacak konu sahibi dayanamıyorrrrBen spiral taktırcam benim sorum şu hormonlu spiral taktırdıktan kaç gün sonra ilişkiye girebilirim aranızda taktıranlar varsa yazabilirmi
Konu sahibi totosundan atiyor gibiO kadar azgınki 1 gün ilişkiye girmeyin doktor dese duvara tırmanacak konu sahibi dayanamıyorrrr
ondan önce de doğum kontrol hapını içmeye başlayıp ne zaman ilişkiye girebilirim demiş.O kadar azgınki 1 gün ilişkiye girmeyin doktor dese duvara tırmanacak konu sahibi dayanamıyorrrr
Hahh acaba hayatında sadece orhanmı var çünkü sadece 4 kere orhanla ilişkiye girmişler. Bu azgınlık 4 kerede atılamaz çünkü daha fazlası daha fazlası lazımondan önce de doğum kontrol hapını içmeye başlayıp ne zaman ilişkiye girebilirim demiş.
üşenmedim tüm mesajlarını okudum iki çocuk emzirmiş.Hahh acaba hayatında sadece orhanmı var çünkü sadece 4 kere orhanla ilişkiye girmişler. Bu azgınlık 4 kerede atılamaz çünkü daha fazlası daha fazlası lazım
Memeler de sarkmış ama cinsellik güzelleştiriyomuşüşenmedim tüm mesajlarını okudum iki çocuk emzirmiş.
Helal olsun ya göğüsleri sarkmış bunun için öneri istemiş bide. Annem ben küçükken evlenince kocan elleyince büyür dik olur derdi orhanla takılmaya devam o zaman hem göğüsleri hem kendini güzelleştirecek bu orhanüşenmedim tüm mesajlarını okudum iki çocuk emzirmiş.
Yazdım kızıyoNiye önceki konunda sen yazmissin zaten?
Bu adam başima bela oldu benim zaten çet hesabım vardı geldi hesabımı kapattı şuan 3 gündür kullanamıyorum hesabımı bana kocasıymışım gibi muammele ediyor herşeyime karışıyor onu yapmicaksın bunu yapmicakmışım herşeyime kısıtlama getirdi ben cette baska birisine benim hicbirseyim degil o adam dedim sonra bana yazdi nasil ben senin birseyinim degilim dedi ben senin sevgilinim seni birakmam senden ayrilmam asla diyor ayrilmak istedim birakmadi beni napabilirimki simdiNiye önceki konunda sen yazmissin zaten?
Kocasıymısım gibi degıl kocammıs gibi davraniyor yazacaktın, tatlı Kiss..Yazdım kızıyo
Bu adam başima bela oldu benim zaten çet hesabım vardı geldi hesabımı kapattı şuan 3 gündür kullanamıyorum hesabımı bana kocasıymışım gibi muammele ediyor herşeyime karışıyor onu yapicaksın bunu yapmicakmışım herşeyime kısıtlama getirdi ben cette baska birisine benim hicbirseyim degil o adam dedim sonra vana yazdi nasil ben senin birseyinim degilim dedi ben senin sevgilinim seni birakmam senden ayrilmam asla diyor ayrilmak istedim birakmadi beni napabilirimki simdi
Tabletin dokunmatigi bozukKocasıymısım gibi degıl kocammıs gibi davraniyor yazacaktın, tatlı Kiss..
Gel telefon numarasini verim kendisine sorSenin yalanına sokim
Gerçegi kendisi söylesin veya es es alim yazışmalarımızı atim sanaGel telefon numarasini verim kendisine sor