- 24 Ağustos 2020
- 2.814
- 6.889
Sen neyin kafasını yaşıyorsun bacım ya 2 çocuğun varmış bak ne yapıon allah aşkıma sen yaTabletin dokunmatigi bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun bacım ya 2 çocuğun varmış bak ne yapıon allah aşkıma sen yaTabletin dokunmatigi bozuk
Sen neyin kafasını yaşıyorsun bacım ya 2 çocuğun varmış bak ne yapıon allah aşkıma sen ya onun
Ver giiiGel telefon numarasini verim kendisine sor
Ee iki çocuk emzirdim yazmışın eski postunda ? Kimin çocuklarını emzirdin ?Onun 2 cocugu var
vermemVer giii
Anladım cinimTabletin dokunmatigi bozuk
Oraları karıştırmayalımEe iki çocuk emzirdim yazmışın eski postunda ? Kimin çocuklarını emzirdin ?
Onun 2 cocugu var
Kimin çocukları bu2 tane çocuk emzirdim gögüslerim düştü bundan dolayı çok şikayetçiyim napabilirim yardımciı olurmusunuz
BabamınKimin çocukları bu
Orhan’la okan cocuklarKimin çocukları bu
Hayır tabikideOrhan’la okan cocuklar
Ayşenur söyle anlat bütün gerçekleride hepimiz rahat uyuyalım bu geceHayır tabikide
Aynen bencede böyle olmaz anlat rahatla bizde rahat uyuyalımAyşenur söyle anlat bütün gerçekleride hepimiz rahat uyuyalım bu gece
:)))) kesin bende bu yuzden cirkinimBen de diyorum niye cirkinim. Vay be asfagahha.
Valla adam peşimi bırakmıyor takıntı haline getirdi beni benim suçum yok vallaAyşenur söyle anlat bütün gerçekleride hepimiz rahat uyuyalım bu gece
Tek degilim evli bir adamla birlikteyimBunca azınlığına ragmen ınsallah tek degılsındır, vallahi uzulurum