- 30 Mart 2009
- 13.983
- 62.757
Bu nasil bir sey anlatsana birazEvet ama bekar gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasil bir sey anlatsana birazEvet ama bekar gibiyim
Geçmişte emzirdiği 2 çocukta var ama onlar babasınınmış orhanında 2 çocuğu varmış orhanla ayşenurda 2 yapsa temizO nasıl oluyo evlisin ama bekar gibi ama sevgılın de var
Anlatmak istemiyorumBu nasil bir sey anlatsana biraz
Biz bizeyiz ya burada çekinme anlat biz severiz yalanıAnlatmak istemiyorum
Sacmalama istersen korunuyorum cocuk olmasi imkansiz birseyGeçmişte emzirdiği 2 çocukta var ama onlar babasınınmış orhanında 2 çocuğu varmış orhanla ayşenurda 2 yapsa temiz
Hmmm pekiAnlatmak istemiyorum
Biz bizeyiz ya burada çekinme anlat biz severiz yalanı
Kendn yazmıssn oncekı konuda iki cocuk emzirmıssn kac yasındasnSacmalama istersen korunuyorum cocuk olmasi imkansiz birsey
28Kendn yazmıssn oncekı konuda iki cocuk emzirmıssn kac yasındasn
Yalandı yanı hersey iki cocugun azgınlıgın Orhan Orhan’ın karısıarkadaslar canım çok sıkıldıgı için sohbet amaçlı konu açtım
Yemin et? Su an yikildim biliyor musunarkadaslar canım çok sıkıldıgı için sohbet amaçlı konu açtım
DogruYalandı yanı hersey iki cocugun azgınlıgın Orhan Orhan’ın karısı
Beyin yaktıran konularda bugün
Sen bence git chat sayfalarında dolaş bu azgınlığını oralar alır senin burda hep kadın var iş çıkmaz bizden sanaarkadaslar canım çok sıkıldıgı için sohbet amaçlı konu açtım
Emzirdim dedeğin çocuklara babamın çocuğu demen hesabın komple trol olduğunu belli ediyor zatenSacmalama istersen korunuyorum cocuk olmasi imkansiz birsey
Bu yazının başı böyle değildi, değiştirmiş sanki, ua da aynı başlıktan iki tane mi olmuş, ayarlarını bozuyorlar insa ın bu mahmutlardan çektiğimiz nedir arkadaşcinsellik güzelleştiriyormuş dogrumu birde benim hormonlarım çok hızlı çalışıyor fazlasıyla azgın bir bayanım kendimi firenliyemiyorum bu azgınlık bütün vucudumu etkiliyor çok hareketli eve enerjik yapım oluyor bu enerjimi karşımdakine fazlasıylan yansıtabiliyorum elimdeki olan birşey degil bu hormonlarım neden hızlı çalışıyor bileniniz varmı acaba