- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Bebek çıkan bir organdan bahsediyorsun. Hapı yutacak birşey yokki. Kendini kasma.İçi Darsa hapı yuttum gerçekten
Bazıların esnek filan oluyormuş yaBebek çıkan bir organdan bahsediyorsun. Hapı yutacak birşey yokki. Kendini kasma.
Böyle bir başlık var tabi ki açarım kime ne?Açılan bu konu başlığını gayri ciddi bulduğumu itiraf etmeliyim.
Halbuki bu sevgili arkadaşımız bu başlığı açmadan önce Cinsellik +18 konu başlıklarını hızlıca tarasa/incelese/okusa bu sorusuna yüzlerce cvp bulabilecektir.
Sanırım yeni bir başlık açmak daha kolayına geldi .
Korkacak birşey yok dediği gibi..ilk gece üzerinize bir anda abanmasın ön sevişmeyi yapıp kendinizi hazır hissettiginiz an birlikte olun.. sonrası geliyor zatenBir kaç ay sonra evleneceğim Ocak ayında ne yacağım ben nişanlım diyor ki korkacak bir şey yok diyor ama korkuyorum elim de değil beni rahatlamamasından korkuyorum hafif acı hissetsem kendimi kastığımı da biliyorum
İçi Darsa hapı yuttum gerçekten
Bazıların esnek filan oluyor o yüzden dedim
Esnek olmasi bir fark olusturmuyor aci acisindan. Kasarsaniz acir rahat olun. Yeterli islaklik olsun bunun icinde yeterli on sevisme olsun. Simdiden kendinizi aciyacak diye sartlandirmayin.Bazıların esnek filan oluyormuş ya
Hiç korkma 2 saat olmamış ti dedim herkes yapio sende yaparsın ilk sen usteyken yap sonra altayekn yap güven bana sıkma kendini hiç olmaz rahat biranBir kaç ay sonra evleneceğim Ocak ayında ne yacağım ben nişanlım diyor ki korkacak bir şey yok diyor ama korkuyorum elim de değil beni rahatlamamasından korkuyorum hafif acı hissetsem kendimi kastığımı da biliyorum
Önce sevgi sonra cinsellik olmuyor mu yaCinselliği yaşamadan nasıl sevebildin ?
Nişanlısı beyle konuşmayı seviyordur.Cinselliği yaşamadan nasıl sevebildin ?
hoşgeldin vajinusmus bebek :)Bir kaç ay sonra evleneceğim Ocak ayında ne yacağım ben nişanlım diyor ki korkacak bir şey yok diyor ama korkuyorum elim de değil beni rahatlamamasından korkuyorum hafif acı hissetsem kendimi kastığımı da biliyorum
Bir kaç ay sonra evleneceğim Ocak ayında ne yacağım ben nişanlım diyor ki korkacak bir şey yok diyor ama korkuyorum elim de değil beni rahatlamamasından korkuyorum hafif acı hissetsem kendimi kastığımı da biliyorum
Kiz yasamadan nasil sevecen. Misal lunaparka gittin gondol var oo dedin ne güzel herkes çığlık çığlığa çok egleniyo. Sende bindin ama çok korktun hic eglenmedin vs. Gondolu deneyimlemeseydin harika bi sey olduğunu düşünmeye devam edecektin degil mi.Simdi konuya gelelimÖnce sevgi sonra cinsellik olmuyor mu ya