Cinsel sorunlardan dolayı boşanan var mı?

Boşanılır mı?

• Ankete Katılan
    190
Kesinlikle

ya tamam diyorsun evlilik hastalikta saglikta diyorsun ama burada kadina cok yazik oluyor, hani baska hastalik olsa anlarim da bu adami cekmek kisinin kendi hakkina girmesidir. bastan böyleymis cünkü, sen bunu bilerek evlenmedin sonucta. kendi kul hakkini da düsünmen lazim. yolun sonunda sen de sagligini kaybedecek hale gelebilirsin cünkü, ev arkadasi bu. ya hadi cinselligi gectim dokunmamak nedir ya, küfür fibi. ay bilmiyorum cok zor
esim bana azicik uzak davransa nasil zoruma gider, yüzünü cevirse ne var derim dayanamam. ki onun stresini bilirim yine de bir kadin olarak arzulanmak herkesin hakki. ihtiyac bu zaten, nasil onsuz olur. bir sekilde seni tatmin etmesi lazim

Hep çocuk yapalım diye ilişki olduğu için ve çocuk da olmadığı için eşiniz artes yapıyor büyük ihtimalle canınız istediğinde yapın yaparken çocuğa odaklanmayin bizde çocuk istedigimizve olmadığı zaman benim eşim de böyle bir durum yaşadı 2 ay sürdü tamamen psikolojik kendilerini baskı alt8nda hissediyor lar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…