Cinsel sorunlardan dolayı boşanan var mı?

Boşanılır mı?

• Ankete Katılan
    190
Dünyaya bir kere geliyor insan tamam sabır da o da bir yere kadar. Şakın hamile falan kalmayın o seksimsi eylemlerinizden. Acilen yolunuzu çizin normal bir aşk hayatında. Zira bu yaşadıklarınız aşırı anormal
Aynen canım ben düzelir umuduyla 6 aydır sabrediyorum uğraşıyorum ama sadece ben yıpranıyorum

Cinsel sorunlardan dolayi bosanma olur,zaten evlilik cinsellik uzerine kurulmuş bir yapı degilmidir? Erkek ve kadinin hayatinda cinsellik olmasa o zaman evlenmeye ne gerek var neden koca dirdiri ya da erkek kadinn dirdiri ceksinki.eşinle evlenmeeden once bu konulari konustunuzmu bilmiyorum ama konusmus olsaydin biraz anlardin,acik konusayim sana eşinn belkide bir pasif belki sana bunu soyleyemedi seni cok sevdiginden,bunu ogrenmek senin elinde,yataktaki dişiligini kullanarak bunu ogreneceksin sadece

Cinsel sorunlardan dolayi bosanma olur,zaten evlilik cinsellik uzerine kurulmuş bir yapı degilmidir? Erkek ve kadinin hayatinda cinsellik olmasa o zaman evlenmeye ne gerek var neden koca dirdiri ya da erkek kadinn dirdiri ceksinki.eşinle evlenmeeden once bu konulari konustunuzmu bilmiyorum ama konusmus olsaydin biraz anlardin,acik konusayim sana eşinn belkide bir pasif belki sana bunu soyleyemedi seni cok sevdiginden,bunu ogrenmek senin elinde,yataktaki dişiligini kullanarak bunu ogreneceksin sadece
Canım pasif dediğin gay mi oluyor. Nasıl öğrenebilirim???

Canım sen daha öncede yazmistin sanırım eşinde düzelme hâlâ yok. Ama bence ona biraz şans tanimalisin ve sabırlı olmalisin eşinin bence üzerine düşme belki oda bu durumunu kendine stres yaptığı için tedavi bı ise yaramiyordur bence önce sen çok sakin kal biliyorum çok zor ama ona çok destek ol. Her yolu denedikten sonra en son düşüneceğim şey boşanma olsun. Birde cinsel tercihi konusunda suphelenecegin başka bir durum oldu mu
Canım ben eşimi farkettim el tutma ve sarılma gibi yaklaşımları bilerek yapıyor. İnsan zorlasa bile el tutar.

Bence senin eşin gay değilde aseksuel cinsellik istemiyor yani hiç bı şekilde bunun duzelmedigi de açıkça ortada gencecik yasta çocuğun da yokken kendini böyle bı adam için heba etme bence. Aşk evliliği çok güzel bişey oturup TV de beraber bı film izlemek sarmaş dolaş eve gelişini beklemek sarılıp opmek. Sarmaş dolaş uyumak. Çocuk varsa o uyudugun da sarılmak mesele sadece cinsellik değil bence artık sizde

Bence senin eşin gay değilde aseksuel cinsellik istemiyor yani hiç bı şekilde bunun duzelmedigi de açıkça ortada gencecik yasta çocuğun da yokken kendini böyle bı adam için heba etme bence. Aşk evliliği çok güzel bişey oturup TV de beraber bı film izlemek sarmaş dolaş eve gelişini beklemek sarılıp opmek. Sarmaş dolaş uyumak. Çocuk varsa o uyudugun da sarılmak mesele sadece cinsellik değil bence artık sizde
Aynen canım benim de kalp çarpıntım başladı sinirden artık tahammül edemiyorum. Zorla el tutturuyoruz adama hasta mıdır nedir

Aynen canım benim de kalp çarpıntım başladı sinirden artık tahammül edemiyorum. Zorla el tutturuyoruz adama hasta mıdır nedir
Bence sonuna kadar haklısın gencecik yaşta sana yazık aile bağımsız olmaz zaten bu durumda hayat böyle de geçmez keşke evlenmeden önce soyleseymis de senin de başını yakmasaymis bence bosanmalisin bu mahkemede zaten boşanmak için çok ciddi bı sebep

cinsellik deyip bir kenara atılmamalı, küçük bir konu gibi gözükse de. psikolojik yönü oldukça baskın. adınıza gerçekten çok üzüldüm. eşinizin erkek haliyle baskın olmaması ve diğer anlattığınız şeyler ruhsal yönden oldukça yorucu. ama tavsiyem direkt boşanma yönünden değil de, kurtarılabilir mi, konuşup anlaşılabilir mi açısından bakmanız. çünkü sorunlarınızın sadece cinsel yönden olduğunu belirtmişsiniz; eğer sevgide bir eksiklik yoksa aşılabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum. eğer eşinizin de çözmeye niyeti varsa tabii ki.

baktınız ki çözmeye bile yanaşmıyor, her şeyi hazır ayağına bekliyor. o zaman acımasız son hiç de işten değil gibi.

6 ay boşanmak için çok erken. Bazı yeni evlilerde böyle sorunlar olabilir ve tedavisi mümkün.

Benim arkadaşım 9 sene vajinismustu ve eşi 1 kere bile boşanalım dememiş. Çok şükür iyileşti ve çocukları var mutlular. Seven bekler sabreder. Ben de 2 sene vajinismustum ve eşim bana çok destek verdi. Ben düzelince eşimde boşalma problemi oluştu ve o da 4 ay sonra geçti. Sabredin inşallah eşinizin problemi düzelir. Kimseyi kafaya takmayın millet boş konuşmayı sever bu konularda ama çeken bilir. Düzelir merak etmeyin. Doktoru ihmal etmeyin.

Kızlar kimseye anlatamıyorum lütfen eleştirmeden yardımcı olun bana 2 yıldır bebek tedavisi görüyorduk sonunda hamile kaldım fakat kalbi durdu ama kalana kadar tedavi değil eşimin cinsel sorunları da çok yordu beni. Şöyle ki ben ön sevişmeyi önem veriyorum eşim hiç yapmıyor zorlamayla biraz yapıyor bazen öpüşmeden sevişiyoruz, ben ilişkide sevdiğim şeyleri söylesemde yapmıyor çok çabuk Bi şekilde yapıp bitiriyoruz, önceden daha iyiydi şimdi macun kullanmadan ereksiyon olmuyor olsada ilişkide iniyor. Ben demeden 2 haftada 1 yaklaşıyor daha 3 yıllık evliyiz cinsellik dışında çok iyi sarılıyor öpüyor ama çocuk yapmamız içinde birlikte olmamız gerekiyor ben çok yoruldum ya ilişki için yaklaşmaya bebek yaparken acaba bugün sevişmek miyiz diye düşünmeye birde hiç bir sorunu yokken inmesi beni çok üzüyor napmalıyım kızlar bebek stresi mi cinsellik mi düşüncem şaşırdım inanın

Kendimi sizin eşiniz gibi gördüm. Bazı özelliklerimiz aynı eşinizle. Ama benim sonradan oldu. Eşimle haftada bir o isterse ilişkimiz olurdu.onun dışında yatak odasına girer girmez uyurdu. Bende soğudum.istenmeyen kadın olmaktan . Artık ben istemiyorum. Şimdi o beni ikna ediyor ben ikna etmeye uğraşmıyorum😏😏 bence eşinizde bu işi çok sevmeyenlerden. Değişceğinide sanmıyorum

Kendimi sizin eşiniz gibi gördüm. Bazı özelliklerimiz aynı eşinizle. Ama benim sonradan oldu. Eşimle haftada bir o isterse ilişkimiz olurdu.onun dışında yatak odasına girer girmez uyurdu. Bende soğudum.istenmeyen kadın olmaktan . Artık ben istemiyorum. Şimdi o beni ikna ediyor ben ikna etmeye uğraşmıyorum😏😏 bence eşinizde bu işi çok sevmeyenlerden. Değişceğinide sanmıyorum
Ben de hiç sanmıyorum boşanmayı düşünüyorum. Abartıyor muyum bilmiyorum beni çok etkiliyor

X