- 5 Kasım 2012
- 179
- 112
-
- Konu Sahibi Elifffcikkk
Aynen canım ben düzelir umuduyla 6 aydır sabrediyorum uğraşıyorum ama sadece ben yıpranıyorumDünyaya bir kere geliyor insan tamam sabır da o da bir yere kadar. Şakın hamile falan kalmayın o seksimsi eylemlerinizden. Acilen yolunuzu çizin normal bir aşk hayatında. Zira bu yaşadıklarınız aşırı anormal
Canım pasif dediğin gay mi oluyor. Nasıl öğrenebilirim???Cinsel sorunlardan dolayi bosanma olur,zaten evlilik cinsellik uzerine kurulmuş bir yapı degilmidir? Erkek ve kadinin hayatinda cinsellik olmasa o zaman evlenmeye ne gerek var neden koca dirdiri ya da erkek kadinn dirdiri ceksinki.eşinle evlenmeeden once bu konulari konustunuzmu bilmiyorum ama konusmus olsaydin biraz anlardin,acik konusayim sana eşinn belkide bir pasif belki sana bunu soyleyemedi seni cok sevdiginden,bunu ogrenmek senin elinde,yataktaki dişiligini kullanarak bunu ogreneceksin sadece
Canım pasif dediğin gay mi oluyor. Nasıl öğrenebilirim???
Canım ben eşimi farkettim el tutma ve sarılma gibi yaklaşımları bilerek yapıyor. İnsan zorlasa bile el tutar.Canım sen daha öncede yazmistin sanırım eşinde düzelme hâlâ yok. Ama bence ona biraz şans tanimalisin ve sabırlı olmalisin eşinin bence üzerine düşme belki oda bu durumunu kendine stres yaptığı için tedavi bı ise yaramiyordur bence önce sen çok sakin kal biliyorum çok zor ama ona çok destek ol. Her yolu denedikten sonra en son düşüneceğim şey boşanma olsun. Birde cinsel tercihi konusunda suphelenecegin başka bir durum oldu mu
Aynen canım benim de kalp çarpıntım başladı sinirden artık tahammül edemiyorum. Zorla el tutturuyoruz adama hasta mıdır nedirBence senin eşin gay değilde aseksuel cinsellik istemiyor yani hiç bı şekilde bunun duzelmedigi de açıkça ortada gencecik yasta çocuğun da yokken kendini böyle bı adam için heba etme bence. Aşk evliliği çok güzel bişey oturup TV de beraber bı film izlemek sarmaş dolaş eve gelişini beklemek sarılıp opmek. Sarmaş dolaş uyumak. Çocuk varsa o uyudugun da sarılmak mesele sadece cinsellik değil bence artık sizde
Bence sonuna kadar haklısın gencecik yaşta sana yazık aile bağımsız olmaz zaten bu durumda hayat böyle de geçmez keşke evlenmeden önce soyleseymis de senin de başını yakmasaymis bence bosanmalisin bu mahkemede zaten boşanmak için çok ciddi bı sebepAynen canım benim de kalp çarpıntım başladı sinirden artık tahammül edemiyorum. Zorla el tutturuyoruz adama hasta mıdır nedir
Sorsa ne olacak? Olani geri mi cevirecek?Suratına bir bardak suyu at o zaman.
Ne b.k yemeye benle evlendin diye sor.
Senin kocana da ne gıcık oldum haaa!
al benden de o kadarSuratına bir bardak suyu at o zaman.
Ne b.k yemeye benle evlendin diye sor.
Senin kocana da ne gıcık oldum haaa!
Ben de hiç sanmıyorum boşanmayı düşünüyorum. Abartıyor muyum bilmiyorum beni çok etkiliyorKendimi sizin eşiniz gibi gördüm. Bazı özelliklerimiz aynı eşinizle. Ama benim sonradan oldu. Eşimle haftada bir o isterse ilişkimiz olurdu.onun dışında yatak odasına girer girmez uyurdu. Bende soğudum.istenmeyen kadın olmaktan . Artık ben istemiyorum. Şimdi o beni ikna ediyor ben ikna etmeye uğraşmıyorumbence eşinizde bu işi çok sevmeyenlerden. Değişceğinide sanmıyorum
Bir başka kadın olabilir mi acaba?