- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
İşte ben de erkekliğinden şüphe ediyorum artık ondan korkuyorumKızılaya kan verir gibi yatıyo desene !! Erkek adam biraz aktif olur yatakta
Cinsel terapi almalı.Merhaba bayanlar,
Kocanızdaki cinsel sorunlar yüzünden boşanan var mı? Hangi aşamada karar verdiniz? Pişman mısınız?
6 aylık evliyim kocamda cinsel isteksizlik erken boşalma iktidarsızlık var. İlişki olunca yani ben yaklaşınca eşime de istek gelince gözlerini kapatıyor uzanıyor hareketsiz kalıyor ve benden bekliyor sadece biraz dokunuyor. Öpme sarılma hiç yok. Doktora da gidiyor ama hiç düzelme yok ve 32 yaşında bir erkek. Cinsel hislerinden korkuyorum artık
Terapiden çekiniyor huyum böyle diyor bana. Terapiyle mi sevişecek bu adam terapiyle mi öpecekCinsel terapi almalı.
Psikiyatrlar veriyo bu tedaviyi.
Çözümü mutlaka vardır
Bayanlar şüphelendiklerim bu hareketleri. Güzel bayanım geçen gecelik giydim süslendim ışıkları kapattı hemen gece lambasını bile. Sonra yaklaşınca öpme sarılma olmadan oluyor ve birgün bile üste çıkmadı. Benim üstte olmamı istiyor. 6 aydır 1 kere bile dudaktan öpmedi ben öpünce yüzünü çekiltiyor tiksiniyor. Ben düşünüyorum bir bayan beni dudaktan öpse ben de tiksinirim. Bu durumlardan şüphe ediyorum
Boşanmayı düşünmekle haklıyım değil mi? Sevgi sözcükleri bile kullanamaz. El tutmaz sarılmaz öpmez cşnsellik dışında da bu hareketleri var. Bir de 32 yaşında annesinden aşırı korkuyor çocuk gibi aşırı sakin sessiz evde sohbet bile yok hep tv başında. Haftasonu karı koca hayatı yaşar herkes haksız mıyım bizim ki geceye yarısına kadar belgesel izler.Suratına bir bardak suyu at o zaman.
Ne b.k yemeye benle evlendin diye sor.
Senin kocana da ne gıcık oldum haaa!
Boşanmayı düşünmekle haklıyım değil mi? Sevgi sözcükleri bile kullanamaz. El tutmaz sarılmaz öpmez cşnsellik dışında da bu hareketleri var. Bir de 32 yaşında annesinden aşırı korkuyor çocuk gibi aşırı sakin sessiz evde sohbet bile yok hep tv başında. Haftasonu karı koca hayatı yaşar herkes haksız mıyım bizim ki geceye yarısına kadar belgesel izler.
İnsanların düşüncelerini merak ediyorum çünkü abartıyor muyum diye de düşünüyorum ne yapacağımı da bilmiyorumBoşanılır mı boşanılmaz mı diye anket yapmak kral hareket
Başka nasıl olcak? Bu konuların kafada bittiğini söyler dr lar fiziksel bi sorun yoksa.Terapiden çekiniyor huyum böyle diyor bana. Terapiyle mi sevişecek bu adam terapiyle mi öpecek
Normal hareketlerinde sadece hiç bağıramaması sinirlenememesi anormal. Aşırı sakin ama cinsellik tarafında dediğim gibi. Boşanmak da çok zor ama bu şekilde de nasıl hayat geçecek diye düşünüyorum. Devamlı benim yaklaşmamla olması bir kere bile erkek gibi ön sevişme ilişki olmaması da kötü. Sadece 1 kere zorladı kendini boynumdan öptü o bile o kadar iyi geldi ki bana. TV izlerken aynı koltukta yanına bile uzananıylrumCanım anlattığın şeyler dediğin gibi kocanın cinsel tercihiyle alakalı düşündürüyor, ama bu adam seninle evlenmiş bir şekilde senşn hayatını mahvetmek bu ama boşanmak kolay bir şey değil daha önce tedavi olmaya çalıştıysa bir kere daha doktor değiştirin evlilik emek istiyor sonuçta bir de eşinin hareketlerini gözlemle bakalım bir şey yakalayacak mısın
Zorladı kendini boynumdan öptü demişsin Allah yardım etsin zor gerçekten peki senin onu öpmene izin veriyor muNormal hareketlerinde sadece hiç bağıramaması sinirlenememesi anormal. Aşırı sakin ama cinsellik tarafında dediğim gibi. Boşanmak da çok zor ama bu şekilde de nasıl hayat geçecek diye düşünüyorum. Devamlı benim yaklaşmamla olması bir kere bile erkek gibi ön sevişme ilişki olmaması da kötü. Sadece 1 kere zorladı kendini boynumdan öptü o bile o kadar iyi geldi ki bana. TV izlerken aynı koltukta yanına bile uzananıylrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?